מיצו ובאמבל-בי

מיצו

New member
טובי המוחות ברפאל מנסים לפענח איך זה עובד.

מערכת ה- APRRC לא פשוטה לתפעול, אבל היא עובדת. הקוויק שיפט ביחד עם מערכת בקרת האחיזה, מערכת בקרת הווילי, ומערכת בקרת השיגור - מייצרת אופנוע שמאיץ כמו ששום דבר אחר שאני מכיר מאיץ. לא מבחינת מהירות סופית, אלא מבחינת מהירות השיגור. מדהים.

gilbola

New member
אני מסתכל עליכם ושומע..

"אז מה אתה אומר, הוא אמיתי??..." "אין סיכוי שיצור כזה אמיתי.. הוא בטוח טרול..." "אבל יש תביעה בבית משפט.. זה חייב להיות אמיתי.." "עזוב, ג'ינה או דבוש?" רק באהבה

מיצו

New member
מה אתה מתערב?

אבל תודה שהוא מאיץ מדהים.

iec

New member
אם זה מאיץ כמו טיל...כנראה שעוד לא רכבת על

בייבי נינג'ה.

fazer_1000

New member
מיצו - הערה קטנה ברשותך..

לא יודע על פי איזה אילן יוחסין אתה הולך אבל הK1300R לא היה סבא-רבא של אף סטריט פייטר. הוא בעצמו לא ממש סטריט פייטר ואולי הוא מין בן דוד וגם אחד יחסית צעיר. אם נחפש באלבומים המשפחתיים נוכל אולי למצוא את הטריומף ספיד טריפל המקורי משנת 94 (בתמונה המצורפת), המק'דאדי של כל הסטריטפייטרים למיניהם. לטואונו, אגב, יש גם מקום של כבוד במשפחה המופרעת הזו, שכן הוא היה הסטריטפייטר\אופנוע עירום הראשון שבאמת בא ונתן בראש בלי כל הממבו ג'מבו השיווקי של "פחות הספק לטובת יותר מידריינג' ". כשהוא יצא לראשונה ב2003 הוא קבע בנצ'מרק חדש לטירוף של אופנועי עירום (לפני הסטריטפייטר, ברוטלה, TNT וכו'). http://media.onsugar.com/files/2011...0z_2B2003_aprilia_tuono_2Bfront_side_view.jpg

מיצו

New member
הממממ...

קודם כל לא מדובר בסקירה היסטורית, שכן אם כך היה, אז אפשר היה לכתוב עוד המון. לא בכך עסקינן, ואם קראת סקירות דומות שכתבתי בעבר אני מניח שאתה כבר יודע במה מדובר. אותי אישית מה שמעניין הוא לא בהכרח הזווית בין השסתומים במנוע שקר כלשהו, ולא בכמה גדל או קטן מהלך הבוכנה של מנוע זה או אחר. לא שזה לא חשוב, זה פשוט לא חשוב לי. מה שאותי מעניין הוא השימושיות, היעילות, הנוחות, הכייפיות של האופנוע, האם הוא עושה את העבודה שלו? האם הוא עושה אותה בצורה כזו או אחרת? האם הרוכב צריך לשים לב לנקודות כאלה או אחרות? זה המוטו שלי, ואני מקפיד לעמוד בו לאורך כל השנים. לכן אני מציע למי שרוצה את המידע הטכני היבש לקרוא אותו בשלל מגזינים מודפסים או אונליין, וכן בחלק מהסקירות שנכתבות בעברית באמצעי התקשורת הקיימים בישראל. לעניין טענתך לגבי ה- K1200/1300R: אני מקבל את התיקון, הוא בהחלט לא היה סבא-רבא של המושג סטריטפייטר, אם כי הוא בהחלט היה בין הראשונים מייצור סדרתי, ולפי מיטב ידיעתי הראשון (תקן אותי אם אני טועה) שיובא לארץ ב- 2006.

מיצו

New member
ואם אני ממשיך את עצמי (לפני שאני פורש לישון)

אם אנחנו מסתכלים על המושג "סטריטפייטר" כאל אופנוע שקוסטם מאופנוע סדרתי ספורטיבי, אז אף אחד מהאופנועים שצויינו לא ראוי להיקרא כך, שכן כך הם נולדו במוחו של היצרן, ואז הם סתם "אופנועים ערומים", ו/או "אופנועי שרירים ערומים".

fazer_1000

New member
אני חושב שלא הבנת אותי כראוי

לא יודע למה התייחסת לאופן הבחינה שלך והנתונים היבשים ידה ידה ידה - אני בכל אופן לא התייחסתי לזה. מכיר את הבחינות שלך ומאוד אוהב אותן (לא רוצה להשמע גרופי אבל יש מצב שקראתי את כולן
). אני אוהב גם מבחנים שבאים לתאר הרגשות ורשמים בלבד, בלי הטכני. זו אחת הסיבות שאני מאוד אוהב את הכתבות של פנגס בבלייזר - כתיבה של פנגס ונטו התרשמות מהאופנוע. לענייננו, הדבר היחידי שהערתי עליו זה הייחוס המשפחתי בהקשר של הK1200\1300R. הספיד טריפל נחשב ליציאה הראשונה שהיא אופנוע ספורט מוסב, אף על פי שהוא לא התבסס על אופנוע ספורט לפני כן, פשוט בקרב כל שאר הנייקדים של התקופה הוא היה חריג. לעומתו, הטואונו הראשון היה בהחלט סטריטפייטר - RSV מופשט, כידון גבוה ויאללה, לעבודה. אפשר להתווכח אם הפייזר 1000 הראשון נכנס לקטגוריה לפני הטואונו (יצא ב2001) אבל כנראה שלא כי במעבר מהR1 בעצם לא נשאר כמעט כלום זהה - מנוע שונה, שלדה שונה וגישה יחסית רגועה לחיים.

למעלה