מיצוי מוקדם

true fate

New member
מיצוי מוקדם../images/Emo121.gif

ובכן קראתי את המאמר שאמר שמוות הוא חלק מהחיים וקראתי את המאמר אשר מדבר על גלגול נשמות ונזכרתי שלפניי כמה זמן דיברנו על סיבות למוות מוקדם... ואז חשבתי לעצמי, נאמר שהסיבה לגלגול נשמות היא כדיי לספק לנשמה אמצעים ללמוד על עצמה דברים חדשים, אמצעים לגרום לה להבין דברים באמצעות הגוף החדש שיעדו לה כדיי שתלמד על גוף זה מה היא עשתה רע בגלגול הקודם ואיך להמנע מזה בגלגול הבא. כל זה טוב ויפה אבל מה קורה במיקרים של מוות בגיל צעיר כמו מוות בעריסה או מוות בגיל צעיר כמו בגיל שנה או שנתיים? האם גם במקרים כאילה הנשמה לומדת על גופה לקחים חשובים? איך היא יכולה ללמוד משהו על עצמה ע"י מוות מיידי? הריי היא לא זכתה לטעום מהעולם וכבר היא חוזרת למישור למעלה.

peter Wi

New member
תלכי כמה עמודים אחורה

הבאתי תאוריה בקשר לנושא של מוות בעריסה.

true fate

New member
אני בן, שמי דביר

ואני יודע שהבאת תיאוריה על מוות בעריסה, על זה שהם רואים כמה העולם אכזר או משהו כזה ומוותרים, אבל זה עדיין לא מסביר נניח מוות בגיל צעיר כמו שנה או למה הנשמה עצמה בכלל נשלחה לגוף הזה אם היא לא רוצה לחזור לכדור הארץ?

לפי דעתי..

(אם אתה רוצה אותה:) הנשמה לומדת על עצמה בקול גיל,אנחנו המבוגרים שופטים תינוקות ופעוטות על פי גיל פיזי אבל יש להם הבנה מדהימה ביחוד רוחנית של העולם מסביבם שאהמבוגרים כבר איבדו. שלך חנה גונן

peter Wi

New member
מי יודע ../images/Emo9.gif

ולא שהעולם אכזר, אלא מן "החלקה" אל תוך המוות מכיוון שאין להם עוד את הצורך לשרידה.

Governor

New member
חבר'ה, אני המום. לא רק מדבריך, אלא

אף מדברי הכל באשכול זה. מוות בעריסה הוא ארוע טראומטי במדה שלא תאמן. במקום להתחנטרש עדיף לקרא הכל על התופעה ולשכנע כל זוג הורים לתינוק מתחת לגיל שנה מבין מכריכם לקנות מכשיר טוב המגלה הפסקת נשימה ודפק אצל התינוק ומתריע על כך ולהרכיבו במטה. מכשיר טוב מגלה את הדפק אצל תינוק אפילו כשהוא עומד על רגליו במטה, או משנה את תנוחתו ועובר לשכב על השמיכה. אני המום... 284392000

Nizzan Cohen

New member
חחחחחחחח....

קודם כל סגור ת'פה.... (אוי נו... לא להשתיק אותך, כאילו אל תהיה המום
) עכשיו, הם לא אמרו שזה טוב. הם לא אמרו שזה בסדר. כל זוג הורים יקנה כזה מכשיר. הם רק ניתחו את התופעה מבחינה רוחנית.

Governor

New member
`הם רק ניתחו את התופעה מבחינה

רוחנית` אהה, גם נפיחה היא `תופעה רוחנית`, נתחו אותה אפוא מבחינה רוחנית...

Nizzan Cohen

New member
אתה צודק לחלוטין.

לגיהוק או לעיטוש (ני לא זוכר מי מהם ) היה משמעות של מסר מהאלים שהדבר שנאמר עתה עתיד להיתגשם ביוון העתיקה. אני משוכנע שגם לנפיחה יש משמעות רוחנית כלשהיא בתרביות שונות - אתה מוזמן לחפש.

I am a freak

New member
לנפיחה שי משמעות רוחנית../images/Emo70.gif

הריח מתפזר עם ה-רוח
זה לא ברור
הפריק, שנהנה להגיב בציניות.

Flame

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

אני אביע את דעתי בנוגע לעיניין שאותו הזכרת
.. לפעמים נשמה מתגלגלת לתקופת חיים מסוימת כדי לשרת את מטרות הנשמות סביבו.. למה אני מתכוונת?
.. אני מתכוונת לכך שלעיתים, נשמות ההורים צריכות לעבור את חווית האבידה, או בכלל כל חוויה שהיא..וכך בעצם התינוק שנפטר עזר להורים, גם אם זה נשמע נורא! זו הבחירה החופשית של הנשמה, וכפי שאנחנו יודעים.. בבחירה החופשית ברמה כזו לא ניתן לפגוע
.. דבר נוסף.. יכול להיות שהנשמה הספיקה להפיק לקחים כלשהם בתקופת חיים כזו קצרה, וכפי שחנה היקרה אמרה קודם..
.. תינוקות חכמים מאוד.. ויכולים להגיע לרמות מודעות שלנו המבוגרים קשה להבין.. הם מתקשרים עם האני הגבוה שלהם, ובכלל מתקשרים.. ואולי מעט חסרי אונים מבחינה פיזית.. אבל האמן לי שהם יודעים המוןןן..ומבחינות אחרות ממש אבל ממש לא חסרי אונים! חוץ מזה.. בואו נחשוב על זה שניה.. ונראה שלתינוקות הרבה יותר קל להתנתק מהעולם הגישמי, מהפלנטה עצמה.. הם עוד לא הספיקו להיות מושפעים וכו'.. לכסף אין ערך בעיניהם, ונקודת המבט שלהם על העולם בכלל שונה מאוד משלנו. תינוקות.. איזה חמודים

true fate

New member
וואו!

בכלל לא חשבתי על זה מנקודת המבט של ההורים את צודק זאת באמת יכולה להיות סיבה, ביחוד לפי תיאוריה ששמעתי פעם שנשמות עושות עסקים בינן לבין עצמן ומסכמות מה יעשו בגלגול הבא שלהם!

I am a freak

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אין לי הרבה להוסיף, רק להגיד שגם אני מאמין בתאוריה הזו שלך. חוץ מזה, שוב, כמו שאמרתי קודם, ניתן לעשות סקר נומרולוגי ולגלות את הסיבות למוות של התינוק
הורים פרודים, מצוקה כלכלית, וכו' כל זה יכול להשפיע על הסיטואציה. מניסיון (לא אישי, של נומרולוגית שאני מכיר). בדרך כלל, כשנחשב את המספר הנומרולגי של תאריך לידת התינוק, המספר ייצא או 7 או 3. המספרים הללו מציינים תיקון. כלומר, התינוק שנולד בא לתקן עיוותים ושינויים לא רצוניים (מבחינתו ומבחינת ההוא שיושב למעלה ושולט) בחייהם של ההורים, או של מישהו קרוב שהולך לעבור תיקון עקב מותו של התינוק. הפריק.

למעלה