מיצובישי סיגמא

פרדיקט

New member
מיצובישי סיגמא

בבעלותי מיצובישי סיגמא שהגיע הזמן להחליפה ורציתי לדעת איך השוק שלה. שואלים אותי די הרבה אם אני מעונין למכור (בעיקר ערסים משום מה) ולכן חשבתי שזה לא יהיה חצוף לדרוש עליה מעל מחירון (כרגע 61,000). מה אתם יכולים לומר לי על שוק המשומשות באופן כללי וספציפית לסיגמא? נ.ב אני לא מתכוון לפרסם כאן את האוטו למכירה אלא מבקש רק דעה כנה ועצתכם בדבר משום שאני לא מעורה בעניין - ונראה לי שאתם כן. הפרדיקט.

ב א ר י

New member
עוד ידיד נחמד...

האמת שזה אחלה רכב והוא יושב טוב על הכביש ויש לו קצת ביצועים אם כי מעט מסורבלים. מבחינת השוק לפי דעתי הראשון שייתן לך מחירון תמכור ! כי כיום מחירון בקושי נותנים. והכל גם תלוי באיך הרכב נראה חיצונית,פנימית,מנוע,טיפולים... מהו השנתון שלו. אני יודע כך על האוטו הזה. מנוע V6 24 שסתומים 3000 סמ"ק יודע להרביץ טוב בכביש ישר מחזיק את עצמו קצת בקושי בסיבובים. ונראה טוב האמת ביחס ליפנית. גדולה מסיבית וכבדה. זהו בערך סיכום מהיר ביותר. והאמת בעיקרון יהיה לך קשה למכור את הרכב הזה לסתם אנשים בשוק המשומשות,היות והוא שותה דלק ובעל אחזקה מעט יקרה. אז קשה לי להאמין שהערסים האלה ששואלים אותך באמת רוצים לקנות...כי אלה ערסים עם סובארו פשע GL/F מודל 80-89. וזה הכל אני משער. תקנו אותי אם אני טועה. בארי

© DrorZi

New member
בארי צודק

הראשון שיתן לך מחירון תמכור זה ששואלים על האוטו לא אומר שהם יתנו לך את המחיר שתרצה (אני אפילו מוכן להתערב שזה הפוך) אני חושב שיהיה לך קשה למכור במחיר שקרוב למחירון גם אם האוטו מושלם (יד ראשונה בלי תאונות מטופל ושמור) הרכב אינו רכב מוכר ורק מעט אנשים יודעים מה הוא שווה וירצו אותו והם גם ידעו שאין הרבה כמוהם ולכן ישחקו איתך על המחיר. נ.ב. בארי, הודעה שלמה ורק סימן קריאה אחד
דרור זי, שזוכר את הסיגמא שלקחה אותו טרמפ 150 ק"מ.

למעלה