מיץ נוני- שאלות

ניני4

New member
מיץ נוני- שאלות

אחר כבוד, ובעקבות המלצותיכם, שקראתי כאן לאחרונה, קניתי אתמול את מיץ הנוני. הבוקר לקחתי מעט ממנו ( לא 2 כפות כפי שמומלץ, רק חצי כף- חשבתי להתחיל בהדרגה) רציתי לשאול מנסיונכם- עצות עשה/אל תעשה לגבי המיץ...? בתודה מראש, ניני ( אולי עכשיו אחליף את הכינוי שלי לנוני...
)

ayelet102

New member
נאוה ענתה לי בעבר באדיבותה

הנל תשובתה אז ככה, את מתחילה עם כמות קטנה - לפי הרגישות שלך, את מוזמנת להתחיל > אפילו עם 2 טיפות מתחת ללשון ואז לעלות בהדרגה, ורק אם אין לך ריאקציות אם כשאת לוקחת נוני יש בחילות - את נשארת במינון הזה. > אם אין תופעות מיוחדות (טובות או "רעות") הוסיפי עוד פעם ביום 2 טיפות > תחת הלשון. כך, כל זמן שאין שום ריאקציות, את יכולה להוסיף אחת ליום מנה > נוספת. כשאת מגיעה ל- 5 או אפילו 7 מנות ביום של 2 טיפות, הוסיפי טיפה > לכל לקיחה. גם כאן המשיכי להעלות את המינון בטיפה - עד 5 פעמים ביום עד > ל- 5 טיפות כל פעם. > > עכשיו עברי למזרק (קחי מקו"ח) וקחי בבוקר, פעם ביום 1/2 סמ"ק. אחרי > יומיים (אם הכל בסדר) עברי לסמ"ק שלם והמשיכי להוסיף 1/2 סמ"ק אחת > ליומיים-שלושה כל זמן שאין ריאקציות. חשוב לשתות הרבה מים מינרליים כל > היום. > > כמות המטרה הראשונה שלך: 5 סמ"ק. > אח"כ, את יכולה להוסיף 1 סמ"ק מדי שבוע עד שאת מרגישה שהנוני עושה לך > WOW. זהו המינון האופטימלי שלך כרגע. > זה יכול להיות גם 3-4 פעמים המינון היומי המומלץ לאדם בריא (5 סמ"ק) מקווה שעזרתי ושוב אלו המלצותיה של נאוה אליי בהצלחה

ניני4

New member
קודם כל- תודה , וגם..

שאלה לי: למה מתחת ללשון? לא אמורים לשתות את זה כמו משקה? נסיתי אתמול לקחת רבע מהמינון המומלץ, כך על דעת עצמי, והיה לי יום מה-זה-משונה. היום לא לקחתי כלל, כי פחדתי שזה יהורס לי את יום העצמאות. מחר אנסה לפי מה שנאוה המליצה לך, רק הקטע עם מתחת ללשון- לא ממש ברור לי....?

ayelet102

New member
השאלה מה קנית

מתחת ללשון בדרכ כולם קונים את התמצית אם קנית את המשקה עצמו אז אני חושבת שזה שונה בהצלחה

ניני4

New member
אופס-נאוה- ההנחיות הן למיץ או

לתמצית? כי אני קניתי את המיץ...

למעלה