מיץ נבט חיטה

מיץ נבט חיטה

מישהו יודע מה ההשפעות של זה ואיפה מסיגים? שמעתי שזה טוב לעצירות... תודה דסי

miromiro

New member
מיץ? לא ממש הייתי קורה לזה כך.

הריח לא משהוא ואני מקווה שהטעם משופר, שמן נבט חיטה ניתן לקנות בכל בית מרקחת אז אולי גם את ה"מיץ" ניתן לקנות שם.

freearth10

New member
מיץ נבט חיטה

יש לו השפעה של ניקוי רעלים מהגוף. אבל שוב, עדיף שתתייעצי עם מטפל הוליסטי,כי מה שטוב לאחד אולי לא מתאים לאחר. בצפון אין בעיה להשיג אותו כמעט בכל בית טבע,באזורים אחרים זה קצת יותר בעייתי. והטעם? - מתרגלים אליו! מאיה

anat36

New member
אולי את מתכוונת למיץ מעשב חיטה?

עשב חיטה זה צמח ירוק, שניתן לרכוש בחנויות טבע. אפשר לטחון אותו ומקבלים מין נוזל ירוק עם טעם של עשב/דשא. (טעם מגעיל בעיני) גם לי המליצו עליו, ומאוחר יותר, מטפל ברפואה סינית אמר לי שבשבילי זה לא טוב כי עשב החיטה ידוע כמקור מזון מקרר ואני זקוקה למאכלים מחממים, ולכן לא כדאי לי להשתמש בו. למניעת עצירות המטפל הנ"ל המליץ לי לקנות זרעי פשתן (נראה כמו שומשום אבל בצבע חום) בחנות טבע, לטחון, למהול עם קצת מים ולהוסיף לסלט ירקות. ואם את בכל זאת מתכוונת לנבט חיטה, אני מכירה אותו כשמן. אולי קיים גם כקמח. ניתן לרכישה בחנויות טבע. בכל אופן כדאי לך להתייעץ עם מטפל כדי לדעת מה טוב לגוף שלך

freearth10

New member
תודה.

אני באמת התכוונתי לעשב חיטה. ותודה על המידע. לי אבל נאמר שעדיף לקנות את המוקפא, כי בכל דרך אחרת למיצוי הנוזל נהרסים מינרלים שונים. מאיה

למעלה