מיץ לימון

Nadav L

New member
מיץ לימון

כשכותבים במתכון לקוקטייל לשים "מיץ לימון" למה הכוונה? האם יש לסחוט לימון טרי במקום ושים את המיץ או להשתמש במשקה הקנוי הנקרא "Lime juice" שמגיע בבקבוק ירוק???

Crazy_Bitch

New member
במיץ לימון,

הכוונה היא באמת למיץ לימון סחוט. כשאומרים מיץ ליים הכוונה היא למשקה שאתה דיברת עליו. אבל- ההבדלים בין לימון וליים (יהרגו אותי הדקדקנים) הם לא קריטיים, ולכן תמיד אפשר להשתמש במיץ ליים קנוי, בין אם במתכון מצוין מיץ ליים או לימון. בכל מקרה- הכוונה היא לא ללימונדה ולא למיץ לימון מתרכיז...

Nadav L

New member
אם הבנתי נכון...

כל פעם שכתוב "מיץ מלימון סחוט" אפשר לשים בקוקטייל מיץ LIME קנוי במקום להתחיל לסחוט לימונים?

rustynail

New member
השימוש בליים הוא בעצם תחליף לחמוץ

מתוק זה ההבדל בין ליים ללימון..מתיקות נלווית פחות חמיצות אגב בקרוב להבנתי עומדת להגיע תוספת למשקאות סטייל חמוץ מתוק רק שזה יהיה אישי דמיינו את המשפט הבא : "תביא לי ג'יבי עם חמוצמתוק" צמרמורת אני אומר!!!

Crazy_Bitch

New member
ראסטי, אני חולקת פה...

ליים הוא ליים, בעוד חמוץ מתוק הוא תרכיז+מים+סוכר. בקוקטיילים כמו דקירי משתמשים בליים, ובלונג איילנד אייס טי משתמשים בחמוץ מתוק, אבל הם ממש לא תחליפים אחד של חברו.

rustynail

New member
נתקלת כבר בבקבוקי ליימג'ויס?

בכול אופן הם משמשים ברים בתור חמוץ מתוק הם דיי יקרים כ20 שח לבקבוק והם בדיוק קולעים לכוונת המשורר חמוץ מתוק 1/5 מתוק ו4/5 חמוץ תקני פעם אחת תנסי ותביני יותר איכותיים מתרכיז+סוכר ויותר קל מלסחוט לימון ולהוסיף סוכר אבל יקר מאוד

למעלה