מיפוי עצמות

natalii142

New member
מיפוי עצמות

קיבלתי היום תתוצאות של הבדיקה ויש לי שבר מאמץ בטיביה שמאל :S

dganitm

New member
../images/Emo201.gif תרגישי טוב יקירה...

איך זה קרה? מה מצבך? מה הציע הרופא לצורך החלמה?

susieada

New member
התמודדות עם עובדות

עכשיו נעביר את המחשבות שלנו לתמיכה בהתמודדות והחלמה!ץ סבלנות. יש הרבה מה לעשות עם פלג גוף עליון בתקופת ההחלתמה! סוזי

bs69

New member
המלצה לפיזוטרפיסט קוסם

עידו דנה פיזוטרפיסטית של מכבי תל אביב ממש קוסם שווה טיפול אצלו ,אם את רוצה אתן לך את הטלפון של המכון... תרגישי טוב הרבה סבלנות

מתרוצצת

New member
סוזי צודקת לגמרי!

במשך כמה וכמה חודשים הסתובבתי עם כאבים ולא ידעתי מה לא בסדר, עד שהכרחתי את האורתופד לשלוח אותי למיפוי עצמות (אלוהים ישמור מאורתופדים שלא עושים אחד ועוד אחד...) ההקלה שחשתי כשסוף סוף ידעתי מה לא בסדר היתה אדירה. ידעתי שכל מה שנשאר עכשיו זה לרפא את הרגליים (לי היו שברים בשתי השוקיים) ולהיות בפוקוס על החלמה מהירה. זה לקח זמן... ארבעה חודשים, בשיא העונה (רוגבי) אבל חזרתי בענק! בתקופה הזו עבדתי הרבה מאוד על האליפטי ועל מכשיר חתירה כדי לשמור על כושר בסיסי, משקולות לפלג גוף עליון... וכשחזרתי - חזרתי בענק. הכל בראש!

natalii142

New member
האורטופד אמר לי רק לנוח חודש וחצי ולחזור אליו

שאלתי אותו על כדורים ומשחות והוא אמר לי שזה לא יעזור.

מתרוצצת

New member
בנוגע לאורתופד...

תשמעי, בכנות? האורתופד שטיפל בי דרך קופת חולים כללית היה על הפנים. בשיא הרצינות. עם התוצאות של המיפוי ניגשתי למרפאת ספורט באיכילוב (אם את בכללית טופס 17 רגיל לאורתופד + הפנייה מספיק בהחלט). טיפל בי שם חבר טוב של המשפחה ואליל בפני עצמו, והוא - ביחד עם פיזיותרפיסט שמטפל בספורטאים, בנו לי תכנית חזרה לפעילות. מנוחה זה טוב ויפה, אבל למה לא לסייע לתהליך הריפוי? ולמה הוא לא אמר לך מה מותר ומה אסור? אני נהייתי סופר חשדנית מאז הטיפול הראשוני שקיבלתי. בסופו של דבר, הטיפול שלי כלל: 1 - cross training 2 - טיפולים שבועיים אצל הפיזיותרפיסט שכללו עיסוי, אולטראסאונד וחשמל 3 - ביקורות חוזרות אצל האורתופד ספורט כמובן שהכל לשיקולך - לי היה קריטי לחזור לפעילות באופן מלא כמה שיותר מהר בגלל אימוני הנבחרת (וגם לא רציתי להשמין...
), וגם כי כאב לי נורא (הייתי מתעוררת בלילות מהכאבים!) שווה אולי לקבל חוו"ד שניה. בכל מקרה, אני ממליצה בחום על אורתופד ששמתמחה בטיפול בספורטאים. לתחושתי, הם מבינים את הצרכים הפיזיים והמנטליים שלנו הרבה, הרבה יותר טוב.

דורסל12

New member
אפשר לקבל שמות???

הפנמתי והגיוני מאד שאורטופד ספורט יבין יותר אז שמות מומלצים בבקשה באיזור השפלה אני מנס ציונה אין לי בעיה גם לנסוע לת"א

מתרוצצת

New member
בי טיפלו:

ד"ר גיא מורג במרפאת ספורט באיכילוב ודודי גולומבוביץ' במרכז פיז' צהלה כל אחד אליל בפני עצמו

למעלה