מיפוי בלוטת מגן

anonimi3

New member
מיפוי בלוטת מגן

לדוקטור תורג'מן שלום רב, אבקש את עזרתך בנוגע לדברים הבאים - אני גבר בן 28 ולאחרונה בצעתי את הבדיקות הבאות- TSH - 2.39 FT4 - 15 FT3 - 4.77 LH - 5.6 FSH -3.4 THYROID PAROXIDASE -AB - 519 !!! מיפוי בלוטה בלוטת מגן - מוגדלת במקצת ריכוז - ריכוז חומר הומוגני, אין לראות אזזורים שאינם מרכים את החומר המוזרק טרפינג - טרפינג של החומר בבלוטה מוגבר דיפוזית קצה תחתון של הבלוטה - מעל פתח בית החזה עד שיגיע תאריך התור שלי לאנדוקרינולוגית אשמח מאד אם תוכלי לספר לי באם ממצאים אלו מצביעים על תמונת מחלה כלשהי. בתודה רבה מראש, מוטי.

יש לך השימוטו

שלום לך, וסליחה על העיכוב. לא הייתי כמה ימים וגם לא הייתה לי גישה נוחה למחשב. מה שהבדיקות שלך מראות הוא שיש לך תהליך אוטואימוני של בלוטת התריס. קרוב לודאי השימוטו. הדבר אינו במתבטא בהפרעה כלשהי בתפקוד ולכן העיניין לא דורש כל טיפול. יש סיכוי שביום מן הימים תפתח הפרעה בתפקוד הבלוטה. קרוב לוודאי לכוון של תת פעילות, אבל גם זה לא בטוח. יש מקום מעקב יזום. פעם בחצי שנה שנה. כרגע אתה בהחלט יכול להרגע, אין לך שום בעיה משמעותית.

anonimi3

New member
דר' תורגמן אנא התיחסותך לעוד עניין

תודה לך על תשובתך הקודמת.. רציתי לדעת האם דבר זה (השימוטו) יכול להסביר תופעה של תשישות קשה בגפיים וחולשה כללית שממנה אני סובל כבר כמה חודשים..? ואם לא - אשמח אם תוכלי לתת לי עוד כוון לבדיקה כי אני כבר די מיואש מהמצב. תודה מראש.

למעלה