מיפגש! מתוכנן לאמצע יולי ייתכן וזה יהיה ביום שישי בבוקר/צהריים... לתשומת לבכם פרטים בהמשך
S syrus New member 4/5/09 #1 מיפגש! מתוכנן לאמצע יולי ייתכן וזה יהיה ביום שישי בבוקר/צהריים... לתשומת לבכם פרטים בהמשך
Y yosefgod New member 4/5/09 #2 טוב אתה! חח מה יש לך? יהיו פרטים תדבר... עד אז זה מיותר... אשכול מיותר לגמרי
GoldenEyes Well-known member 4/5/09 #3 יוסוף, הוא פשוט מודיע כדי שלא יגידו אח"כ שזה ברגע האחרון וכדי שחלי תוכל לאגור כוחות להחזיר לך על המפגש הקודם וכדי שאני אוכל לאגור כוחות להציק לך אם תציק לחלי או כל אחת אחרת
יוסוף, הוא פשוט מודיע כדי שלא יגידו אח"כ שזה ברגע האחרון וכדי שחלי תוכל לאגור כוחות להחזיר לך על המפגש הקודם וכדי שאני אוכל לאגור כוחות להציק לך אם תציק לחלי או כל אחת אחרת
ת תימני זה הכי אחי New member 4/5/09 #5 נו מה אתה גנוב ??? חודשיים וחצי מראש.. טוב שלא הודעת ב 2008 .... אם כבר מפגש .. אז מה עם מפגש המסורתי אחרי שבועות בכנרת ? יאללה היה כייף פעם קודמת... הרבה יותר כייפי מסתם מפגש בצהריי יום שישי בחום יולי אוגוסט... על החתום - אייל ( 2 יודים ) - יו"ר המטה למען נופש בכנרת
נו מה אתה גנוב ??? חודשיים וחצי מראש.. טוב שלא הודעת ב 2008 .... אם כבר מפגש .. אז מה עם מפגש המסורתי אחרי שבועות בכנרת ? יאללה היה כייף פעם קודמת... הרבה יותר כייפי מסתם מפגש בצהריי יום שישי בחום יולי אוגוסט... על החתום - אייל ( 2 יודים ) - יו"ר המטה למען נופש בכנרת
H Here And There Now New member 5/5/09 #7 מתאים לי שישי בצהריים... ומתאים לי כל יום אחד בשעות הערב... רק תעדכנו על מנת שאני אמצא סידור....
ל לבנה מנוקדת New member 6/5/09 #9 אולי נעשה על האש? כל אחד יכול להביא איתו משהו.. וזה יצא טים וכייפי
S Silly Wisdom New member 8/5/09 #15 ומה עם... החיילים בצבא ה'?? (סתם, סתם, אל תרביץ לי...) חחח יום שישי זה תקוע מדי... אבל אני מוכנה לעשות מאמצים ולבוא- אבל איל אמר שלא שייך...אולי במוצ"ש???
ומה עם... החיילים בצבא ה'?? (סתם, סתם, אל תרביץ לי...) חחח יום שישי זה תקוע מדי... אבל אני מוכנה לעשות מאמצים ולבוא- אבל איל אמר שלא שייך...אולי במוצ"ש???
G G u y m e R New member 8/5/09 #16 למי אכפת חיילים בצבא ה' =\ טוב נו נראה אולי נוציא גימל או שתיים [: