מיפגש פורום - שרשור 5

מיפגש פורום - שרשור 5

מפגש באולם באולינג בת"א על כוס קפה ומשחק ביום שישי בתאריך 4.3 .בסביבות שעה 11.00 . יש גם ביליארד ומשחקי מכונה. היתי בביקור ביום שישי בשעה 12.00 והיה פנוי. פשוט נהדר. היום היתי במקום והזמנתי לנו 3 מסלולים מ- 11.30 עד 13.30 , היו נחמדים. (רק לשם הבטחון), 20 שקל מישחק , 3 שקל נעלים, ואם יהיו הרבה נקבל הנחה. במשחק 10 סיבובים ובכול אחד 2 זריקות. המפגש הפעם הוא גם יום הולדת שנה לפורום, והמון תודה ל- דינה רשף שיזמה, הקימה את הפורום ומנהלת אותו, ולא מפסיקה לדאוג לכולנו. לחים לוי מנהל וטורח ומשיב לכולם ומפנה למקורות מידע. פורום זה הוא מדהים ועושה לכל אחד מאיתנו טוב, היציאה מהבדידות היא המעשה הגדול ביותר. העובדה שלכל מי שניתקל בדילמה יכול למצוא פה עצות או שותפים מקטינה את ממדי הבעיה. מנהלי הפורום שדאגו והביאו לצטרפותה של דוקטור קיפרווסר לפורום, הביאו שרות עצום לאנשי הפורום. ותודה לאנשי "תפוז" שתומכים ונותנים את חסותם לפורום. מגיעים: יפעת *2 BuMe חייל 20 וחצי 1מ היחידה חייםלוי דינה רשף *2 hashy אוגי 22 M י ר ב אבא של אפי17 *2 moribat *2 גוּזיד קוקו 28 rosmarin לילה שלי היחידה בובה מפח *2 love410 22 איש מיקום - פרטים מקווה היום. וישלח במסרים. כן עדין לא שלחתי, סליחה.

חייםלוי

Member
מנהל
גוזיד ובובה מפח הן בהחלט

נוער 14.5 ו 15.5. גם יפעת לא נורא רחוקה - 22. גם הבת של אבא של אפי היא נוער. רק לא לדאוג יהיה נחמד.

שלחתי

לכל מי שנכח בפורום בדפים האחרונים וכתב 2 הודעות, כך שכולם מוזמנים. אם פיספסתי מישהוא , שיודיע.

תודה לאבא של אפי על...

המילים החמות
ועל בדיקת מקום המפגש והארגון שנשמע מעולה! טוב לדעת שיש על מי לסמוך

מצטערת לא אוכל להגיע אנחנו

חוגגים לאבא שלי המקסים יום הולדת 80 יש לי אבא מקסים שקשה לומר שהוא בגיל כזה אדם פעיל ועסוק מאחלת לו המון מזל טוב(אפילו שהוא לא קורא מה שכתבתי כאן)ומאחלת לכולם להראות טוב כמו שהוא נראה בגילו. אמן!

אוגי 22

New member
../images/Emo4.gif

יש סיכוי שאני לא אוכל להגיע - מצטערת - אבל אני אשתדל שכן להגיע

שי מאיל

New member
אגב, לא קיבלתי מסר

אני לא אגיע אלא אם יקרה משהו לא צפוי, אבל שיהיה, הכל פתוח... (לא שכדאי לבנות על זה, בפורום אחר, גדול ופעיל, שיש לי בו בערך 2500 הודעות, מתקיימים מפגשים חמש פעמים בשנה בערך ועדיין לא הגעתי לאחד מהם)

חייםלוי

Member
מנהל
דווקא יהיה טוב אם נציג של אי"ל יבוא

למפגש. גוש עציון זה לא כל כך רחוק ולא כל בעיה להגיע לתל אביב ובחזרה.

שי מאיל

New member
זה גם לא כל כך קרוב

ומדובר בערב שבת, לוח הזמנים די דחוק (אחחח, אם רק היה לי כבר רשיון, ויותר טוב, רשיון על אופנוע ואופנוע) ברשותכם, מעט הרהורים פומביים על יום שישי, בד"כ יותר נוח לי לכתוב את מה שאני חושב ולהגיע למסקנה. שאלת אחי הגדול. אחי הגדול מתגייס בקרוב, אחרי שנה וחצי במכינה, אבל נהיה ביחד בשבת. אבל מה עם החברים? ובכן, החברים יהיו בישיבות, ואני כנראה לא אסע לישיבה בשבת הקרובה (מחכה לשבת זכור, יהיה כיף). מה עם....... מה עם כישורי הבאולינג שלי? טוב, אם אני אגיע כולם צריכים לא להסתכל כשאני משחק ולא להסתכל על התוצאה שלי. מה עם הביישנות? אבוד לה. לסיכום, צריך לחשוב על לוח הזמנים, אם אני אגיע ב11 ואצא ב1, זה אומר שאני אגיע למסוף 2000 אחרי 20 דקות, ונניח שהאוטובוס לי-ם יצא אחרי עשר דקות. ונניח (נניח?) שיהיו פקקים ואני אגיע לי-ם אחרי שעה עשרים וחמש. אם ככה אני בת"מ של עיה"ק תובב"א בשעה שלוש שזו בדיוק השעה של האוטובוס הישיר האחרון לראש צורים. לעומת זאת, האוטובוסים לקריית ארבע יוצאים עד שעה 15:31, והם עוברים קרוב. כך שאני אוכל לעלות עליהם (ולהגיע מתי? בעשרה לשבת?). אסור גם לשכוח את הערך המוסף של ההגעה האפשרית שלי, אני אוכל להסביר לאנשים מה קורה באי"ל, למה עושים X ולמה לא עושים Y. בקיצור, אני אשקול את זה בחיוב. תודה רבה לשניים ששרדו עד סוף ההודעה הזאת.

חייםלוי

Member
מנהל
שרדתי ../images/Emo13.gif את ההודעה. באולינג אתה

לא חייב לשחק. גם אני לא משחק. לגבי שעות והגעה לעיר הקודש תובב"א מי כמוני יודע. אני הרי נוסע כל יום כבר 20 שנה. הבעיה היא שיום שישי זה היום היחיד שנוח לרוב החברים. אפילו אם תבוא לשעה או שעה וקצת זה כבר יהיה שווה.

M י ר ב

New member
גם לי לא נראה שאשחק באולינג

אז תארח לי חברה שלא ארגיש לבד
מיא סנוקר, אבל בבאולינג אני ממש פאדיחה...

יפעת 1 2

New member
גם אני לא יודעת לשחק....

אבל נראה לי שבכל זאת אנסה, מירב אולי תגלי כישרון חבוי בך? מקסימום תבואי להפסיד לי בדיסקיות...

יפעת 1 2

New member
אבא של אפי' אמר שיש

משחקי וידיאו, אני מניחה שיש גם דיסקיות, חוצמזה, מה את להוטה להפסיד...

למעלה