מיפגש פורום - שירשור 6

מיפגש פורום - שירשור 6

מפגש באולם באולינג בת"א על כוס קפה ומשחק ביום שישי בתאריך 4.3 .בסביבות שעה 11.00 . יש גם ביליארד ומשחקי מכונה. היתי בביקור ביום שישי בשעה 12.00 והיה פנוי. פשוט נהדר. היום היתי במקום והזמנתי לנו 3 מסלולים מ- 11.30 עד 13.30 , היו נחמדים. (רק לשם הבטחון), 20 שקל מישחק , 3 שקל נעלים, ואם יהיו הרבה נקבל הנחה. במשחק 10 סיבובים ובכול אחד 2 זריקות. המפגש הפעם הוא גם יום הולדת שנה לפורום, והמון תודה ל- דינה רשף שיזמה, הקימה את הפורום ומנהלת אותו, ולא מפסיקה לדאוג לכולנו. לחים לוי מנהל וטורח ומשיב לכולם ומפנה למקורות מידע. פורום זה הוא מדהים ועושה לכל אחד מאיתנו טוב, היציאה מהבדידות היא המעשה הגדול ביותר. העובדה שלכל מי שניתקל בדילמה יכול למצוא פה עצות או שותפים מקטינה את ממדי הבעיה. מנהלי הפורום שדאגו והביאו לצטרפותה של דוקטור קיפרווסר לפורום, הביאו שרות עצום לאנשי הפורום. ותודה לאנשי "תפוז" שתומכים ונותנים את חסותם לפורום. מגיעים: יפעת *2 BuMe חייל 20 וחצי 1מ היחידה חייםלוי דינה רשף *2 hashy אוגי 22 M י ר ב אבא של אפי17 *2 moribat *2 גוּזיד קוקו 28 rosmarin לילה שלי היחידה בובה מפח *2 love410 מכורה לפיתוי שלך 23 איש מיקום - פרטים מקווה היום. וישלח במסרים. כן עדין לא שלחתי, סליחה.

עידכוני הרשימה

יפעת *2 BuMe חייל 20 וחצי ??? 1מ היחידה חייםלוי דינה רשף *2 hashy אוגי 22 M י ר ב אבא של אפי17 *2 moribat *2 קוקו 28 rosmarin לילה שלי היחידה בובה מפח *2 love410 מכורה לפיתוי שלך ???? 20 + 2? איש

לא אצליח להגיע למפגש SORRY

התעורר משהו דחוף חברה איך אוכל לבקש את סליחתכם שכחתי שקבעתי דברים לפני... אולי אצליח לבטל לא בטוח אודיע ליפעתוש הנשמה

M י ר ב

New member
מהההההההההההההה ../images/Emo2.gif

אוי ואבוי לך אם את לא באה
ויפעת לא תעזור לך בזה...היא תהיה בעדי!

moribat

New member
אוף....ואני בניתי על הכובע הירוק...

אחחחחח......רעה אחת.... אבל בכל זאת, אוהבת אותך..!

יפעת 1 2

New member
הספירה לאחור החלה....

והכוונה לספירת המשתתפים שהולכת ונעשית יותר קלה... סמדרוש אני רואה שבשביל לראות אותך אני צריכה ליסוע לצד השני של המדינה... תיזהרי ממני כי אם לא תבואי אני עוד אעשה את זה השבוע! מירב אני בעדך אבל אין מה לעשות, נסלח לה הפעם ותאמיני לי יש לה מזל שאנחנו אוהבים אותה. מה שמוכיח לנו שמפגשים צריכים להיות לעיתים יותר קרובות, כדי שנראה כמה שיותר אנשים, אבל אני מזמן עייפתי...

יפעת 1 2

New member
אור איפה את גרה?

אולי יש מישהו מהאזור שלך שמגיע ברכב ותוכלי ליסוע איתו? תבואי נו רוצים לראות אותך

bat27

New member
עיר המחר?

כי היום אין מה לעשות בה?
(את זה היית אומרת על כרמיאל...)

גוּזיד

New member
כן זה מה שהיה לי פעם בחתימה |:

זה פשוט מופיע בכל חור בקרית אתא "קרית אתא – עיר המחר" אבל עכשיו התחילו לשנות את זה ל "קרית אתא – יופי של מקום"

Nayeli

New member
את מצחיקה, הרסת אותי עכשיו../images/Emo6.gif

כל פעם שאני אראה "city of tomorrow" או דברים בסגנון הזה אני אצחק...

bat27

New member
../images/Emo150.gif עיר המחר..

נכנס חזק - אולי נפתח פורום משלנו על עיר המחר
אני במקור מכרמיאל ומרוב שיעמום כל פעם היינו מציאים שמות ומשפטים לעיר כמו : "כרמי-HELL", "כרמיאל - אורות בלי עיר" (כי תל אביב היא עיר האורות". בזמנו עשו רמזור ראשון בעיר - וכולם חשבו שזה דיסקוטק (אולי בגלל זה אני HAPPY..בגלל הפלאשים של האורות,
אין לדעת),ובכלל, אחרי ערב חדש - עולם הולכים לישון...
לא פלא שהכל עבר אליכם - רק 30 דקות מכרמיאל...יופי של עיר.. "קרית אתא - יפה מרחוק, ומקרוב, רחוקה מלהיות יפה". תציעי את זה לראש העיר , אולי הוא יסכים לשנות שוב את הסלוגן. בכל מקרה, אני והשטויות של הולכים לנוח אז שיהיה ערב טוב לכולם

גוּזיד

New member
אומרים

יפה מרחוק ורחוקה מלהיות יפה. ולא... היא דווקא יפה. ברובה. ראש העיר משקיע את הנשמה, זה רק האנשים. זה מה שאני לא אוהבת בקרית אתא. אנשים.

Nayeli

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמציאי אחת על "אשקלון - ויש בה המון!" בבקשה!!

bat27

New member
../images/Emo6.gif והעיר הבאה:

"בת ים - בכניסה ברוכים הבאים - ביציאה החלמה מהירה" "בת ים = ראשי תיבות של בוא תרד יש מכות" "בת ים - אם תצליח לצאת מכאן, ביציאה, שמאלה וימינה שם תמצא את וולפסון" בהחלט מקום חם...
Nani

למעלה