מיפגש הפורום

stkachov

New member
מפגש פורום

שלום חברים. מפגש פורום הבא יתקיים ביום חמישי הזה, ב 14/10/04, במתנ"ס גושן בקרית מוצקין. שעה:19:30. יש לנו כמובן את "הגרעין הקשה" שמשתדל להגיע כל הזמן למפגשים, ונשמח לראות חברים חדשים. המפגש הוא חינם ופתוח לכולם, מי שרוצה מוזמן להביא כיבוד קל. אז שרשרו כאן מי שמתכוון להגיע

shuky63

New member
מצטער השמחה היתה מוקדמת

שכחתי שהשבוע השיעור שלי באוניברסיטה הפתוחה הוזז מיום רביעי לחמישי, וזה שיעור שאני לא יכול לותר עליו. צר לי.תהנו.

shuky63

New member
זה שיעור במסגרת הקורס תכנות שפת c

בשיעור הזה לומדים לעבוד עם הקומפיילר(מתרגם)לשפת c וזה הבסיס לכל התרגול שיבוא אחר כך לכן לא אוכל להחמיצו

The big man

New member
../images/Emo13.gifבתיה של פעם

שלום לך. אולי בכל זאת תגיעי למפגש במוצקין? את גרה רחוק מהקריות?

shuky63

New member
נו אז מי בא למיפגש????

אני בדרך כלל לא אוהב לאחר אבל אם המיפגש יתקים אולי אגיע אפילו באיחור אחרי השיעור

barba

New member
מיפגש

ערב טוב היום סגרתי את החדר במתנס ליום חמישי בשעה 19.00אשמח אים תביעו כיבוד כוסות ועוגיות ונס קפה סוכר וחלב תודה מראש לכולם אבקש לדעת מי מגיע למיפגש

stkachov

New member
מפגש הפורום

כפי שזה נראה עכשיו, רק אני, ברבה והאיש הגדול אמרו שיגיעו. 3 אנשים זה לא מפגש פורום. אם היום לא תהיה הענות משמעותית אז נראה לי כדאי שנבטל הפגישה, לא נעים כלפי המתנ"ס אבל זה מה שיש. אין אנשים. אגב, אתמול התקיים כבר מפגש פורום אקראי
חזרתי אתמול לכרמיאל מהלוויה(של משפחת ניב, שנרצחה בפיגוע בסיני) בחולון, ובדרך חזרה לכרמיאל החלטנו לעצור לרענון ביקום. שאר החברה נכנסו לקפה בונו, ואני העדפתי להכנס לסטקיה הסמוכה, להשביע את רעבוני
ובעודי ממתין שם בדלפק, את מי אני רואה ממלצרת שם בטירוף... כן כן, שושי שלנו ! אז זהו, דברנו כמה דקות ונפרדנו לשלום. אגב, מסעדה טובה... תלכו תלכו.

אני מצטער אבל לא אוכל להגיע כי

יש לי יום נוראי בעבודה צריכים לייצר הרבה סחורה כדי לשלוח ואני לא יודע מתי אני אצא ככה זה עבודה שלי,לפעמים אני נשאר עד 19 בערב ולפעמים יותר. הייתי רוצה לנסוע לקרית מוצקין כדי לפגוש אתכם אבל לא יכול.

shuky63

New member
הלללללווווווווווו!!!!!!תתעוררו חברי

ם לפני שלא יהיו יותר מיפגשי פורום.אם כל אחד יגיד היום לא מתאים לי במיקום הזה לא מתאים לי מה שיקרה זה שהמושג הזה של מיפגשי פורום פשוט יתפוגג. אז מי שבעקרון רוצה מיפגשים כאלה מידי פעם שלא יצפה מאחרים שיחזיקו לו את קיום המיפגשים בחיים עד שיהיה נוח לו לבוא. אני כבר הבנתי את זה והודעתי שאם יתקיים מיפגש אני יצא ישר אחרי השיעור שלי מתל אביב ויגיע אם גם באיחור.לפחות משבעה משתתפים אין טעם לקים מיפגש וכרגע איתי יש ארבעה. אריק טרח ואירגן מקום במתנס והתווכח איתם לקבל חדר טוב.אם מחר יאלץ לבטל את המיפגש יתכן שהמתנס לא יתן לנו חדרים בעתיד או ידחף אותנו לחדרים הכי דפוקים. אז תחשבו טוב ואלא אם יש לכם באמת סיבה מוצדקת לא לבוא.תודיעו שאתם באים

למעלה