מיס סייגון

אניטה007

New member
מיס סייגון

אז יש פה מבינים במיס סייגון למיניהם?
חייבת דחוף להרחיב את הידע המינימלי שלי על המחזמר הזה. מישהו יכול להמליץ על שירים ובעיקר על הקלטה רשמית כלשהי (רצוי מאוד באנגלית). ועוד משהו, אפשר להשיג את זה בארץ או שצריך לחפש בחו"ל? (ואם יש המלצות על DVD וכו', יתקבלו בברכה).

40גבי

New member
הדילמה הנצחית בעניין מיס סייגון

יש בעצם שתי הקלטות , האוריגינל לונדון קאסט , עם לאה סלונגה האחת והיחידה. ויש את הקומפליט סימפוניק רקורדינג , ששם בחרו את ג'ואנה אמפיל (שמשחקת כיום את אפונין בהפקה הלונדונית שלה עלובים). אם את מסוגלת לוותר על לאה סלונגה ( לדעתי אמפיל לא נופלת ממנה) הקומפליט סימפוניק רקורדינג מוצלח יותר לדעתי. אם מאוד חשוב לך הקאסט האוריגינלי , קחי אותו. אין די וי די של מיס סייגון , קטעים מהמופע ניתן לראות רק במופע "כן אדוני המפיק". תוכלי למצא את הדיסקים באמזון. אוריגינל לונדון קאסט ההקלטה הסימפונית המלאה גבי

40גבי

New member
עוד הערה קטנה ( סלחו לי../images/Emo13.gif)

בהקלטה הסימפונית המלאה המנצח הוא דויד אבל הענקי שניצח על קונצרט העשור של עלובי החיים. גבי

The gift

New member
תיקון קטן

אולי זה תיקון לא רלוונטי אבל כשהייתלי בלונדון לפני שנה ג'ואנה אמפיל שיחקה את פאנטין!

The Boy From Oz

New member
דיסק כפול של מיס סייגון מלונדון

אני לא זוכר את השנה.. אפשר למצוא בחנות הדיסקים הספרים והסרטים טאואר רקורדס בקניון עזריאלי בת"א... לפני כמה ימים הייתי שם וראיתי את זה.

אניטה007

New member
תודה לשניכם!

ואם כבר, אז מה השירים הכי בולטים במחזמר לדעתכם? הולכת לראות את זה ב-2005, אמנם עוד הרבה זמן, אבל רוצה להכיר לפני.

The Boy From Oz

New member
השלושה שירים האוהבים עלי הם

The Last Night of the World - הדואט המדהים של קים וכריס Bui-Doi - שיר שאני מאוד אוהב Why God - אני מאוד אוהב את השיר הזה, אני גם שר אותו השנה בצוהרי שירה בתלמה... שיר מדהים

Jason2

New member
השירים שלי

Sun & Moon I Still Believe I'd Give My Life For You The Movie In My Mind

python 4

New member
השירים הגדולים..

the movie in my mind, מרגש ברמות.. I still belive please, הדואט הקצרצר של קים וג'ון room 317, שיר דרמטי במיוחד..

40גבי

New member
את שניהם ניתן מידי פעם

אבל לדעתי קשה להתבסס על חנויות ישראליות אלא אם כן יש מזל. אמזון האנגלי ותוך 4-5 ימים זה פה. גבי

ראיתי את מיס סיגון לפני שבוע...

אני גם תרגמתי את כולו לעברית... יש לי את זה בדיסק... אם מישהו רוצה שיר ספציפי שיצור קשר.... המופע עכשיִ'ו בסיבוב הופעות אז ראיתי אותו באוקספורד (עיר נחמדה... אין שם המון מה לעשות אבִל מסתדרים... יש שם חנויִ'ות ספרים ענקות....) אגב, גם הצטִלמתי עם הרקדנים אחרי ההופעה בקרוב אני מעִלה את זה לפורום...

40גבי

New member
לא הבנתי מור - דיסק בעברית?

או שאתה מספר שתרגמת את מיס סייגון וחוץ מזה יש לך את הדיסק הרגיל באנגלית. גבי

למעלה