מיספר שאלות להתעדכן...

navyworm

New member
מיספר שאלות להתעדכן...

מה קורה חבר'ה? הרבה זמן לא ראיתי את התוכנית בגלל הפילרים, אז תנו לי בבקשה לישאול מיספר שאלות כדי להיות מעודכן... 1. מזה בידיוק נארוטו שיפודן? מישהו יכול להסביר מזה? 2. האים ניגמרו בכלל הפילרים? אם כן מאיזה פרק? מתי התחילו הפרקים של המנגה? אם לא... מתי יגמרו הפילרים? 3. שמתי לב שפרקי השיפודן האלה ממוספרים מ 0 ולא ממשיכים את מיספור הפרקים הרגילים... למה זה ככה? (או שאני טועה?) 4. מה הפרק האחרון (מיספר שלו) ששודר לפני תחילת השיפודן...? 5. בכללי, מה הפרק האחרון שיצא של השיפודן או פרק רגיל שלא שיפודן.. אם יש כזה... מצטער על השאלות המוזרות אני לא מעודכן בגרוש, אשמח לעזרתכם. בבקשה לא ראיתי את הפרקים אז בלי ספוילרים. תודה.

fay valentine

New member
מעדכנת

היי, חבר! אצלנו הכל בסדר. (או לפחות אצלי). 1. נארוטו שיפודן זה הסאגה החדשה של נארוטו. שיפודן זה (עד כמה שהבנתי) סיפורי ההוריקן. אחרי שנגמרו הפילרים, נארוטו יצא למסע עם הארו-סאנין (ג'יראיה), ושיפודן זה אחרי שהם חזרו מהמסע. המסע היה למטרות אימונים ולמידה כוחות חדשים ולפי המנגה הוא לקח בערך שלוש שנים. לפי האנימה (בגלל הפילרים) זה לקח רק שנתיים וחצי. 2. הפילרים נגמרו. שיפודן זה פשוט המשך של נארוטו הישן והטוב. בעיקרון אפשר לקפוץ מעל הפילרים ולראות ישירות את שיפודן, אבל אני עדיין ממליצה על חלק מהפילרים. כי הם חמודים, משעשעים ומעבירים את הזמן בכיף, כמו למשל פילרים של נארוטו עם הינאטה והקבוצה שלה (מומלץ הפילר של "ביקוצ'ו" כי זה מראה כוח חדש שיש להינאטה ונורא מפתח את הדמות שלה), והפילר האחרון ביותר - עם גאארה - כי הוא מאוד רלוונטי, יפה, (מלא בשיפינג שאני הכי אוהבת), ומכירים שם דמות (מאצורי) שמאוחר יותר פוגשים בשיפודן. וגם רואים את נארוטו עוזב את הכפר עם ג'יראיה. 3. פרקי שיפודן, למרות היותם המשך של המנגה של נארוטו, ממוספרים מ-ס מחדש כי הם סאגה חדשה דנדשה שמתחילה רק אחרי שלוש שנים מאז סוף המנגה הקודמת. זה לא כזה נורא. 4. ... 200+ לא זוכרת. אם אני לא טועה, ו"ויקיפדיה" לא מחקו את הערך "נארוטו" שם, יש שם מדריך פרקים ומדריך פילרים - רשימה של כל מה שקורה בכל פרק. אתה יכול להציץ שם ולראות עד איפה זה מגיע וכן הלאה. (זה גם יכול לשמש אותך לעצותיי מתשובה 2). 5. פרק 19. מקווה שעזרתי ^^

¥otamsh

New member
מוסיף ל4 - 220 לדעתי זה האחרון של הפילרים

"221" זה כבר הראשון של שיפודן אם אני לא טועה.

למעלה