מיספד.........

שקדי

New member
מיספד.........../images/Emo16.gif../images/Emo141.gif../images/Emo16.gif

השכול מתהפך בגננו כחרב פוקדנו השכול בית אם ובית אב עם שחר יצא נערנו עם ערב בא בקר תם יום-הוא לא שב היה נערנו עץ זית מכסיף היה צפצפה חלומת העלים היה נערנו אלון מעניף היה התמיר בדקלים גודל נערנו בצל הגלבוע רוחץ נערנו בנחל חרוד נערנו שלנו הטוב הגבוה אהבנוך עד צחוק ודמעות היה נערנו שדה פלחה מורקת היה עפעפי שחרית נקרעים היה כתפרחת תפוח צוחקת היה הבשום בפקעים נולד נערנו לאור ולתכלת נועד נערנו לשבוע ימים נערנו הגא נערנו ברוש ילד איך זנק מול חרמש הדמים היה נערנו כאורן החורש היה תאנה החונטת פגים היה נערנו הדס סבוך השורש היה הלוהט בפרגים היה נערנו בבת יזרעאל טפחוהו כחול שחק מטר ושרב לפועל חייו עמק רע ייחל ייחל ובטח לא לשווא היה נערנו כצוק הגלבוע היה כמעוף נשריו נאדר אמיץ ונועז וגבוה גבוה עד אחרון רגעיו מול הצר השכול מסתופף בעמקי אהלינו היה בנתיבנו השכול כעמית נושא בכפיו אל חשכת אבלינו נר יגון נר גאון אש תמיד משה טבנקין איש עין חרוד

שקדי

New member
´´לזכר´´

צוות הוידאו שלנו מפיק סרטים לזכר הנופלים שלנו עד היום הפקנו כמה סרטים ועוד המלאכה רבה ביום הזיכרון אנחנו מקרינים כל היום את הסרטים בערוץ המקומי במהלך אחת ההפקות ראיינתי את אמיר קרן שהיה המג´´ד של חברנו שנפל בקרב בחוה הסינית והוא עדיין נושא על מצפונו את חלק מהאשמה שבנפילתם למשפחות הסרטים הינם מסמך מרתק ומרגש ולעיתים קרובות מובאים בהם פרטים רבים שהן לא ידעו על יקירם

שקדי

New member
כ15 לערך...........

והמפורסם ביניהם שהוריו חברי גבע לשעבר אלוף אסף שמחוני ז´´ל אלוף פיקוד הדרום ומפקד מבצע קדש שנהרג כשמטוסו נפל בשובו ארצה לאחר מפקד הניצחון בשארם

שקדי

New member
וכעת אמיר.........

בערוץ המקומי שלנו מספר על פקודו גדעון הלוי ז´´ל ועצב נוראי בעיניו....................

טרה10

New member
הסרט הוא הלך בשדות..ראיתי את

חנה מרון בקאמרי..עם עמנואל בן עמוס..משה שמיר קצת התחרפן עם השנים..זה היה מחזה קאלט..על הפלמחניקים..ועל ילדי טהרן..ילדת טהרן המתאהבת בו. אורי במחזה ובספר נהרג מרימון כאשר אימן את החברה..ואתי בגרעין הנח"ל שהצטורפתי אליו-[צרפו אותי]..היה דובי מיורצ´יק תל אביבי טיפוסי.! הלכנו לקורס מכי"ם ביחד..והוא הלך לקורס קצינים..אני ויתרתי כי היה צריך לחתום..ובאימון רימון של טירוני נח"ל..קרה לו בדיוק אותו דבר.! אחד מהנופלים.! והשני- שכבר סיפרתי עליו, מאותו גרעין שהשלים את ראש הנקרה..היה סרן שאול נגר, צנחן שכאשר חזרו מהאי שדואן..התפוצצה משאית בנמל אילת..! והשלישי לא קצין-הוא היה חייל פשוט באימון מתקדם- משה´לה שמוש אחיו של הסופר אמנון ממעין ברוך..שם היה הגרעין בש.ל.ת מוקדם- כך הם אמרו- כי אני הגעתי אליהם רק בטירונות[עם בני ברמן]אז משה´לה שמוש נורא עצוב.. הטנק...באימון..!

אשור

New member
את שאול נגר אני זוכר מהפיצוץ באילת

,הגיבור שלנו ביפו היה יוסף דיראלי ז"ל.

למעלה