מיסיסוגה

jushay

New member
מיסיסוגה

היי,
אנחנו עוברים לקנדה בחודשים הקרובים (בעלי עובר קצת לפניי בנובמבר, אני אצטרף רק כחודשיים אחרי שאלד בארץ) ובגלל עבודה שמחכה לבעלי בקנדה נגור בשנה הראשונה במיסיסוגה. בעלי קנדי במקור והמשפחה שלו חיה בקנדה אבל כולם בטורונטו וגם לי יצא לבקר רק בטורונטו ומונטריאול. הייתי שמחה לשמוע קצת על מיסיסוגה, אם יש מישהו שחי שם היום או בעבר.
שאלה נוספת, אנחנו מגיעים עם שני כלבים (גדולים אבל רגועים) וחתול- כמה קשה יהיה לנו למצוא דירה נורמלית?
בנוסף, אם מישהו במקרה עבר טיסה כל כך ארוכה עם תינוק/ת בגיל חודשיים-שלושה, אשמח להמלצות וטיפים.
תודה רבה!!

idohatam

New member
מיסיסוגה זו עיר לוויין של טורונטו, בערך כמו רמת גן

לתל אביב.

פורטי40

New member
מיסיסאגה: 700,000 תושבים, עבדתי בה 14 שנים

אכן, עיר לוויין, אבל גדולה. שקטה, נוחה למגורי משפחה. בשולי העיר ההרגשה כפרית , כמו בתמונות המצורפות, שצולמו ליד מקום העבודה שלי.
נסיעה של 30 דקות למרכז טורונטו, כשאין פקקי תנועה.

PuffDragon

New member
תשובות

1. מיסיסוגה עיר לויין מנומנמת, אין לה שום יחוד, לא לטובה ולא לרעה. אם העבודה שלכם במיסיסוגה אז בהחלט כדאי לכם לגור שם.
&nbsp
2. יהיה לכם קשה עם שלושה בעלי חיים למצוא דירה. לא בלתי אפשר, אבל בהחלט זה יסבך לכם את החיים.
&nbsp
3. הטיסה זה סיוט, לא ממש משנה איך תתכונו או מה תעשו. 12 שעות אבל בסוף זה נגמר. כדאי לשמור בקבוק לנחיתה, מציצה עוזרת ללחץ באוזניים.
&nbsp
בהצלחה.

למיססגה יש ייחוד!

מעדניות פולניות משובחות.
מזכיר את המכולת של פעם, עם המכולניק הפולני (מעניין אם יש קשר).
נקניקים נהדרים ויעשו לך סנדביץ' עם חצי ס"מ חמאה וחמוצים מעלפים.
&nbsp
וילדים נכנסים עם הסבתא ועם כובע צמר גם באוגוסט והסבתא דוחקת בילד בפולנית "תגיד שלום לפאני לילקה".

oyveyzmir

New member
התשובות שלי

מיסאסאגה היא עיר מלאה ערבים, פקיסטנים והודים. אם יש באפשרותכם לגור בטורנהיל קרוב לכביש 407 זה עדיף, יקח לו חצי שעה לכיוון, המון ישראלים עושים את זה כל יום ומרוצים מאוד.
בטורנהיל גרים יהודים וישראלים ויהיה לך ולילדים הרבה יותר נעים.
קצת קשה לשכור בית עם בעלי חיים אבל אפשרי

DTUT

New member
על תשובה כזו אפשר רק לאמר

אוי ויי זמיר... צאי מהגטו
&nbsp

פורטי40

New member
נתונים דמוגרפיים של מיסיסאגה

רואים שרוב האנשים שם מדברים אנגלית כשפת אם.
http://www7.mississauga.ca/documents/business/2014/Population_Demographics_&_Housing.pdf
גם בטורונטו עצמה יש ערבים סינים פקיסטנים וכו'. לי זה לא מפריע.

אם אתם מחפשים אווירה ישראלית-יהודית, שמעו לעצתו של אויוייזמיר.

אגב, עבדתי בSHERIDAN PARK

Angelina252

New member
אני גרה במיסיסאגה

הנתונים שהחברים בפורום נתנו אמיתיים, כמו עיר גדולה, מספר אוכלוסיה אולי קצת יותר גדול ושיש בה רוב (לא הסתכלתי על המספרים) של ערבים, פקסטאנים, הודים, במילים אחרות לא קנדים
אני חיה במיסיסאגה מאז שהגענו לקנדה ולמזלנו בעלי מצא עבודה מאוד קרוב לבית. אישית אני אוהבת את המקום
כמשפחה עם ילדים יש הכל והכל קרוב וליד הבית. אני גרה באזור הכי חדש של מיסיסאגה צרצל מידווז ורוב השכנים שלנו "לא לבנים" אבל כולם נחמדים מנומסים.
אני מניחה שמחירי השכירות יהיו נמוכים יותר בנובמבר ותוכלו לשכור בית קטן (סימי) ב 1800- 2000$ אבל אני ממש לא מעודכנת במחירים.
אם יש לך שאלות את מוזמנת לשלוח לי מסר
אנגלינה

למעלה