"מיסטר לורדי"

TillsWIFE

New member
"מיסטר לורדי"

ראיתי אנשים שקוראים למר לורדי מיסטר לורדי (אולי כתוצאה מהעובדה שזה שמו באנגלית), אבל בשום מקום חוץ מב"מעריב" עוד לא ראיתי שקראו כך ללהקה. עם זאת הכתבה מתיימרת לקרוא כך ללהקה כולה, וכותרתה היא "מי אתם מיסטר לורדי"? אחת משתי הכתבות הגדולות ביותר שסוקרו על לורדי (השניה היא זאת בפנאי-פלוס).

MONSTERMAN

New member
כי הם מפגרים...

הם סתם מפרסמים כתבות ואפילו לא יודעים איך קוראים באמת ללהקה... ניראה לי שלורדי היו מתעצבנים מזה שיש כאלה שקוראים להם "מיסטר לורדי"..

MONSTERMAN

New member
ממש נכון...

לדעתי צריך לתת להם מכות על זה... אם יש מישהו באיזור חיפה שמעונין להצתרף אליי- שיכתוב את זה כאן... חחחחחחחחח

MONSTERMAN

New member
וראיתי היום MTV.....

ובין כל הזמרים: ביונסה, אמינם, סנופ דוג היה כתוב: Mr LORDI- וזה הרג אותי- כמה זמן אפשר להיות כל כך מטומטמים... הם לא מבינים שמיסטר לורדי זה הסולן.... ולורדי יכולים ליתבוע אותם על זה...

who am i1

New member
למה אתה חושב שהם יכולים לתבוע אותם

ובכלל לא נראה לי שהם עושים את בכוונה כמו שלדוגמא מעוותים את השם של הרב לופולאנסקי (ואני לא בטוח שרשמתי את זה נכון...) ראש עיריית ירושליים ואני לא רואה mtv בכלל הכל שם "בייבי בייבי, פאק מי הוני, קיס מי לוב, איי וונה טאץ' יו, איי וונה פאק יו"

AngelicPaige

New member
מר לורדי היה בקטגוריה של...

מחלקי הפרסים. אז הם צדקו. מר לורדי באמת חילק פרס (לא זוכרת כבר למי), ולא כל הלהקה. לורדי עצמם סגרו את המופע, אבל לא הזכירו אותם באומנים שמופיעים, אלה רק את מר לורדי כאחד ממחלקי הפרסים.

TillsWIFE

New member
אווו אתה ממש מפריז בערכו

אמנון דנקנר עם כל הכבוד לו שהתמתן בדעותיו, היה ונשאר... מה שהוא היה. לא אמשיך כדי לא לפגוע בכבוד הפורום

למעלה