מיסטי למישהו יש תמונות שלה בבקשה?
M miss_t New member 16/6/04 #3 ../images/Emo13.gif תודה ד"א לא עקבתי אחרי הסדרה מיסטי עדיין נמצאת? ואיזו עונה זו?
H Houndour New member 16/6/04 #4 העונה הבאה שהולכים לשדר ../images/Emo79.gif בערוץ הילדים היא הששית, ובה מיסטי עוזבת ^________________^
העונה הבאה שהולכים לשדר ../images/Emo79.gif בערוץ הילדים היא הששית, ובה מיסטי עוזבת ^________________^
L livnatkris New member 17/6/04 #8 ד"א מיסטי היא הדמות השנייה הכי אהוב אהובה עלי אז בשבילך שרשור תמונות שלה @_@
L livnatkris New member 17/6/04 #11 חח זה נחמד אש עם קימונו על כל מקרה מהפרק סערה באוויר שבו גסי שאלה אותם אם הם חברים חחח
M miss_t New member 17/6/04 #18 ואו תודה רבה../images/Emo140.gif יש לך במקרה תמונה שלה גדולה אבל שהיא עומדת ובלי טוגפי ודברים אחרים... אני אשמח לראות תמונה כזו שלה
ואו תודה רבה../images/Emo140.gif יש לך במקרה תמונה שלה גדולה אבל שהיא עומדת ובלי טוגפי ודברים אחרים... אני אשמח לראות תמונה כזו שלה
Y Yuske New member 17/6/04 #20 רק חבל שהיא עוזבת... וזו התמונה הכי קרובה שיש לי שלה עומדת.... זה רק אני או שאם מסתכלים מקרוב, יש למיסטי שערות ברגליים?
רק חבל שהיא עוזבת... וזו התמונה הכי קרובה שיש לי שלה עומדת.... זה רק אני או שאם מסתכלים מקרוב, יש למיסטי שערות ברגליים?