מיסטיקה ואהבה

מיסטיקה ואהבה

שאלה חשובה אליכם רבותי.. כבר הרבה זמן רב לא באה אהבה נכונה לדלת ביתי. אהבה בדמות גבר הכוונה. הגבר הנכון לי. אני גר בכפר מנותק( מחובר לאינטרנט ולחשמל וכמובן לערוץ 2.חח). לפני שבוע ביקרתי בתל-אביב. פגשתי אדם שהיה איתו קליק מהתחלה. עשינו מה שעשינו והיה הרבה רצון להישאר ביחד אבל הייתי חייב לנסוע בכדי לקום לעבודה השכם בבוקר. הוא השאיר לי טלפון. במוצאי שבת צילצלתי ולא ענה..קורה.שלחתי SMS לשבוע טוב ולא החזיר. למחרת בערך ב- 9:00 היה לי זמן לישיבה ועלתה דמעה בעיניי והסתכלתי לתקרה וביקשתי מה' שם זה זה, שישלח לי מסר. אין לי כוחות לאהבות לא נכונות ולהוציא אנרגיה על כלום. והנה- הודעה בנייד. "שבוע טוב ונדבר בערב".שמחתי מאד אבל האם שמחתי היא בדויה? הגיע ערב ולא התקשרתי ולא התקשר האדם מהצד השני. הוא נראה אחד שלא רוצה לחץ מהצד השני ולכן אתקשר מחר לאחל חג שמח. איך אוכל לדעת שזה אמיתי? אני רוצה מאד מאד. מרגיש שזה האדם מבחינתי אבל הצפיות, תכניות, חלומות..אולי יאכזבו. בבקשה, רוצה לדעת את דעתכם. שבוע טוב

מר אוהב היקר

שאלתך מעניינת ויכולה להישאל בפי מכמעט כל אדם בעולמינו. הגדרת אותה "מיסטיקה ואהבה" אך לצערי אין היא עוסקת כלל במיסטיקה. לא אחת אנו פוגשים באדם שנראה כי הוא הוא!!! עבורינו אך הוא הוא... לא כל כך רוצה אותנו. אין אני אומר שכך הוא הדבר בסיפורך משום שאני לא מכיר די טוב את שניכם אך אני מנסה לרמוז שיכולה להיות יותר מסיבה אחת מדוע אותו בחור לא מתקשר. אם אוכל לתרום מנסיוני האישי, אדם שאינו מחזיר טלפון... או מתחמק מטלפונים... ראוי לא לנסות למשוך אותו. עד כאן

נכון..אם אין טעם למשוך

אם האדם בכיוון אחר. לא אשלה את עצמי אם לא יהיה דבר ואשמח מאד אם יקרה. חג שמח!

מה שאמור להתרחש - יקרה!

שנן משפט זה וסמוך על האל שהוא ידאג לך. מה שאמור להיות קורה. אמחיש לך בעזרת דוגמא, להבדיל. דמיין ילד שרוצה ממתק לפני האוכל, ידוע שאם ילד יאכל ממתק לפני האוכל ישאר לו מעט מקום בקיבה לאבון המזון... ולכן הורים נוטים שלא לאפשר זאת - לטובתו! אך מה אם הילד מתקרצץ ??? בוכה??? מנג'ס ??? בסוף נותנים לו ממתק. האם זה לטובתו? לא! אבל אם הוא רוצה שיסבול... למה אני מספר לך את זה ??? ושוב אני לא מכיר את הסיפור שלך ולכן אין להסיק מדברי מאום! לפעמים אנו רוצים את האדם המיוחד לנו אך אין הוא המתאים לנו ולכן קשה לנו "להשיג" אותו, ואז אנחנו מנדנדים... מנג'סים... מתקרצצים ומתחננים שהוא הוא היחיד שלנו... ואז נפתח פתח לקבלת אותו אחד שלא ממש מתאים לנו. אני לא ממש ראיתי בן כמה אתה אך נראה לי לפי הודעתך שיש בגילך מעל 18, כלאמר שכל כבר יש .... הקשב לעצמך ודע מה אתה אמור לעשות יקירי חג חירות שמח וכשר לך ולבני משפחתך.

ב י ש ו ף

New member
עוד משהו יש ספר אדיר על מערכות

יחסים שאתה פשוט חייב לקרוא הוא פסיכולוגי/רוחני והוא ממש ספר קטלני, (רמה אקדמאית תתכונן) "יחסים/אווה פיירוקס" בהצלחה

ב י ש ו ף

New member
תשמע

אהבה ארוכת טווח וזוגיות טובה הוכחו כבר כאוטופים ביחסים של בני זוג זכר ונקבה לגבי בני המין שאתה מחפש הדבר נכון על אחת כמה וכמה עכשיו לא שאני בא לנפץ לך חלומות, או שבעצם כן כדי שיהיה לך יותר קל לקבל את האמת המצב שאתה מדבר עליו כמעט ולא קיים אני חושב שרק שלושה אחוז מהאוכלוסיה משיגים קשר משמעותי ומספק, למה רק שלושה אחוז כי החמישים אחוז שלא מתגרש עושה את זה בגלל ילים ולא בגלל שהם מאושרים חיי המין ימותו בסיכומו של דבר ויפלו להרגל. נכון שאחד ששלוש אחוזים כן מגיעים לזוגיות איכותית ואני חושב שמדובר במודעות עצמית גבוהה שנדרשת. אצל בני מינך הרגשיות קיימת, אבל גם כמויות אדירות של פרסונה ופחד דברים שמביאים אותה לקשיים קיומים. ממליץ לך להתראות עם כמה שיותר מבני מינך בפורומים המקובלים כדי להגדיל את הסיכויים שלך, איך אומרים מי שלא יוצא לעבוד העבודה לא מגיעה אליו. בהצלחה וחג שמח.

למעלה