מיסטיקה בסוכות

sarkia

New member
מיסטיקה בסוכות

אתם יודעים שביום שלישי 2/10 מתחיל פסטיבל בריאות בדרך הטבע ומיסטיקה בעיר כרמיאל? התפרסם באינטרנט, במשך 3 ימים כל יום מ-16:00 עד חצות והכניסה חופשית! פרט לכל נושאי הבריאות האלטרנטיבית ומזון טבעי יש המון מיסטיקה כגון: 3 שעות עם מוריאלה זוהר בהגשמת משאלות הלב ומסרים למשתתפים מיישויות האור, אילן פקר באסטרולוגיה-ביטוי לתודעה הקוסמית, רפיק-תמיר קמחי במדיטציה המונית 3 שעות!(אפשר לראות אותו ביום א´ ברשת על הבוקר ערוץ 2 מדבר על מה שינחה) הזוג הנפלא שוסטר: ציפור בחלום האינדאני ודוד בריפוי ע"י טלפתיה, טקס שמאנים, איריס יוטבת, בין המופעים מוש בן-ארי וחברים מלהקת שבע ועוד ועוד... טל´ לפרטים וקבלת תוכניה 9882811-04 מחפשים אומנים יוצרים שמעוניינים להשתתף להתקשר ל-637125-050

shabaz

New member
יופי.....

עכשיו כולם יודעים (כולל אותי שחשבתי שזה היה בחופש... חחח) אז כולכם תוכלו לבוא לעירי הנטושה עד מאוד ואני יראה לכם כל מה שיש שם (תיור של 4 דקות מקסימום) שבז

sarkia

New member
הייתי שם לפני...

שנתיים ומרוב היצע מעניין שהיה שם לקחתי לילה במלון שבעיר.נכון שהפסטיבל הזה אינו כמו שנטיפי או בומבמלה והוא אכן יותר סולידי אבל גם שם ראיתי חבר´ה שהתארגנו ללינה ובילוי על הדשא או באולם הספורט, האוירה לנו אנשי מרכז הארץ פשוט נהדרת וטובה. בכל מקרה,עצוב לקרוא את תגובתך הקודרת לעיר מגוריך, אז למה אתה שם? בת"א יותר טוב? חתימה טובה לך, שרקיה

shabaz

New member
המלון של כרמיאל?

פחחחח...נכון שירות חרא? ומה קודר? זאת באמת עיר נטושה. מה את רוצה? ואני ממש יכול להחליט איפה לגור. את יודעת שאני לא מספיק גדול כדי לעבור דירה... ואם כבר אז לקריות. ובתל אביב לא יותר טוב...את מכניסה לי מילים לפה והם לא נכונות... שבז

למעלה