מיסחור הבחור

רפי צבר

New member
מיסחור הבחור

מה אתם אומרים? לדעתי כל עניין ערב השנה, חולצות, אלבומים של ערבי השנה, DVD, ספרים וכיו"ב של אדמורנו אין בהם משום רע, ככל שהרעיון ילך ויחלחל אצל הרוב. אז נכון, זה יהפוך למעין מיינסטרים, זה יהווה מעין סמל, אייקון, מותג איך שלא תקראו לזה, אבל מצד שני זה לא עדיף על כל אותם אייקונים עליהם התרבות הישראלית מתבססת כרגע? לא היה מתאים איזה רעמת שיער שחור פחם, מקורזל, עיינים ירוקות עמוקות חיוך צחור שיניים בין כל הכוכבים האלה שצמחו אינסטנט שותים בתאוותנות את מי הרייטינג העכורים (הסחפות אמוציונאלית קלה). בכל אופן אני חושב שהבעיתיות שיש למישהו עם מיסחור נובעת מהפחד שלו לחילול היצירה, אני אומר: איך אפשר לחלל יצירה? הרי כל אחד בכל מקרה מקבל ממנה את מה שהוא רואה מעיניו... ולוקח ממנה מה שהוא לוקח לעצמו, ואת זה איש לא יוכל לגזול...

צודק,באבואבוה!

לי ממש נגמר מהעניין. לא נראה לי לעניין ובמיוחד לא מתאים למי שהיה מאיר ולמה שייצג, בעיניי. לאן נעלמה הפשטות, הטבעיות למה הכל סביב כסף? ומה שבטוח מה לי ולכמה זמרים ששרים מאיר? אני מסתפקת בעצמי כשאני מתקלחת! עדין מחכה שתענה לשאלון!!! לא תתחמק מזה!

ilovelior

New member
ברור שאת תסתפקי בלשיר לעצמך

במקלחת... אבל מה אני יעשה?? מסחור של מאיר פירושו חיטוט בארון הישן בבית אריאל , ויתחילו לצאת פה ספרים ומאמרים של מאיר חכי תראי . פה בפורום עוד נאמר מזמן שמאיר בשלבי תחייה מתקדמים. כן, אני לפחות רוצה שההופעות היקרות יהיו של הזמרים הבאמת איכותיים , ושהדברים ייכנסו לקצת פרופורציה. כי בשביל תרבות ברמה של מאיר כנראה שצריך לשלם ומאז ומתמיד תרבות הייתה יקרה. לפי דעתי לא צריך ליפול מיד בפח של המילים הכוללניות כמו "מסחור". כי צעד אחד בלבד אחורנית, וכבר נשאל את עצמנו מהם הדברים שכן צריכים שיהיו ממוסחרים? מה הדברים שמועילים במסחורם? תרופות או אוכל , ובעצם רוב הדברים הגשמיים - טוב לנו שיהיו ממוסחרים. מבין הדברים הרוחניים זה כבר עניין של טעם ולא הכרח ולכן זה "צרות של עשירים" כמו שאומרים... ולכן אני נוטה להסכים עם מר סברס , שאני דווקא בעד המסחור של מאיר אריאל בניגוד למיסחור של אמנים שלא הייתי רוצה להכיר בכלל , כי יש לי אינטרס בנושא, והוא דומה מאוד לאינטרס שלי שהייתי רוצה רפורמה במערכת החינוך למשל... למרות שבאותה נשימה אני מזדהה עם ההרגשה הנעימה של להכיר בצורה ייחודית זמר שהוא לא מוכר כל כך.

ברוך הבא

ממרחקים תהאומר מיסחור ממתקים אה אני אומר לא טעים בכלל לא נעים דודי ירד לגנו כתב פרי מגדים על גבו תזרים מזומנים?????? תגידו אתם חושבים עשו אותי באצבע???? אם הכוונה היא טהורה להנצחת המורשה אז אין בעיה כולם יבאו לעזרה אפילו עמל ויגע כמוני ראו רק את האומנים המשתתפים כולם בחינם. כסף לא לוקחים! כמחווה לאלוף המשוררים אך חברים סילחו לחבר על קשיות המילים מורשה לא ממסחרים לא לוקחים כסף על מילים מורשה נותנים בחינם ונותנים ונותנים בחינם ללא הפסקה וללא מגבלה חסר כסף לספר חדש יש מספיק אנשים שיתרמו אין צורך בכל המיסחור הזה שנאמר כסף יעוור עיני חמדנים ותורת חכמים ישכחו

ilovelior

New member
הראה לי מן התקדים.

הרי לכל דבר יש היתרים כולל תשלום לאנשים חשובים אפילו רב מחנך משלם חובות מכספי משכורתו שקיבל (נאות?) גם מולייר וגם שייקספיר דומים בעיניי לדילן ומאיר כן תרבות זו שמנת לבנה וגם מסלאו דירג אותה אחרונה. מה יש לדבר ? תרבות וחינוך עולים כסף כמו שתשלם לזה שמנקה את הזבל ברפת. עבודתו של מי בזויה בעינייך יותר התוכל לקבוע לי זאת מבלי לעצמך לשקר? לגבי ההלוואות שהצעת שצריך לקחת מהשכנים אז מתי נוח לך לפשוט ידך? אולי נגיד יום שני אבל גבר גבר אל תבוא בלי פחות ממספיק כי לשלוף את התצהירים לא היה נראה לך מעיק. אז הראה לי מן התקדים! חוץ מג'ורג' מייקל שהודיע שהוא לא לוקח יותר כסף על עבודתו! בחסות דוד בן גוריון , ובנימין תיאודור הרצל שים לב - בחסות - גם הם - קיבלו משכורת.

תרבות עלק

ליאור ידידי מורשתו של מאיר בעניי היא ההפך הגמור מהתרבות הפלצנית הזו של גינונים מערביים מכל עבר עיין "רשומי פחם" אחי טוב נו אל תחשוב שאני חושד בך שאתה לא מכיר את מאיר אך פשוט כואב לי לראות שמנסים למסחר את מאיר בצורה ההפוכה ממורשתו את המסרים שלו והאהבה הגדולה אליוו צריכים להעביר מהלב ממש כמו שהוא נהג לעשות לעבוד עם הלב ולא עם הכיס ותאמין לי שעובדים עם הלב גם הכיס מרשרש "מין" הון להון גם "מין" מצא את הונו ואיך מינו מתנגש עם? "תענוג חריף מדי"? בקיצור ליאור חשדת בי שאנלא יגיע אך הנאתי קודמת אני נהנה מכל הקשור למאיר אז אני לא פוחד להוציא מכיסי להנאתי אך עדיין לא אוהב את המסחור המטורף הזה

ואם צריכים לגייס כסף

בשביל כל דבר חדש אז שיעלו מופע ויפרסמו שההכנסות כולם הולכים להנצחת מורשתו של מאיר ואז גם יוכלו לגבות 300 שח ולא תשמע מחאה לפחות לא מיגע כמוני כל עוד אני יודע לאן הולך הכסף אך האם כל הכסף הוא קודש להנצחת מאיר? אם כן אני חוזר בי מכל מה שאמרתי אך אני בספק שזה המצב

רפי צבר

New member
לא מסכים איתך חבוב

מאיר אריאל אחרי הכל ועל אף העובדה שכחלק מתרבות מוגדרת גם תרבות פלצנית הוא עדיין חלק ממה שנקרא תרבות, זה שאתה בוחר לקחת את הפלצנות שבתרבות ולעשות ממנה הגדרה זה משהו אחר. לעבוד עם הלב מביא אולי את הכסף, ואולי לא... במקרה של מאיר (בחייו) לצערנו הרב לא...

ilovelior

New member
לאחר קריאה מחודשת של השרשור

אולי בכ"ז האבחנה איחרה ואתה חולה במחלה נדירה מן כמו תגמול תגמוליים שיושב לך במעיים מי איפה איך תחזיר תסדיר אותך בנה נתן לך בלי מחיר לפני שתתייאש הנה אני מפסיק כי רק עכשיו בדבריי הPEAK אז בשביל לשחרר את הלחץ על העין השטופה הנה כי כן הייתה לנו תרופה אתה בסדר נותן לו גם נותן מבלי משים לוקח כמה מילים שלו מתנה איתן אהבים על בסיס יומי מפזז פה (אולי גם מלשון פזיז?!) ולא שם לבך לשלך התרומה הגדולה מכיר אני את המחלה רדיפה אחרי הסבא לא בא לך לשלם עם אמצעי בזוי כמו מזומנים בא לך ללכת לשתול עץ על שמו בגמלא לא להתעסק במסחורים בזויים של רוכלים. זה מעקצץ אפילו מתפוצץ שם בחזה איך תפרע את זה החוזה שאתה עם עצמך בודה? תתנדב ,תעשה מסע ארוך, תתן למישהו משהו. אצלי זה לשמור לו כבודה של המשפחה.

ilovelior

New member
למה אתה חושב

הוקם הפורום הזה? מאותם עיקצוצים, שהיו חזקים אצל יוסנט, היה חייב לתת לו משהו- להחזיר.

ilovelior

New member
וואלה

דווקא איפה שזה דגדג לי , לך זה לא דגדג - אצלי זה בא כשהודיעו פה על המאיר אריאלטי , שם הרגשתי מעט כמוך. אחרי כמה דקות של קישוט מצפון ע"ח המצב, דווקא התרציתי לרעיון. אצלי מה שמפריע זה שה"מוצרים" האיכותיים מחקים את הדפוס הכמו "מצליח" של דברים שבכלל לא ברמה שלהם, וגם לא באותו שוק לקוחות זבל, תעשו ספיישל סבבה, אבל הגדולים באמת לא מחקים אף אחד ובשום מקום. וכבר אמרתי שלטעמי ההפקה יקרה השנה... ובכל זאת אני לא מכיר ממש תקדים מעשי לדברייך... הראיני את האמנים (הטהורים שלך) המציירים את המחשבות.

מיואשת41

New member
סוף

אתה אמרת את שלך אני אמרתי את שלי עכשיוו היא שופטת ביננו הוגש לך בשיתוף רוחו של מאיר אריאל

וכבודה של המשפחה

במקומו מונח אבל ליאור מה זה הכעס שנכנס בך כאן וכאן ומשתלח בי אישית האם זאת חנופה???? או שאתה אחד מהמשפחה? תראה חבר אני נושם מאיר מגיל 15 זאת אומרת כבר 15 שנה אין לי בעיה שהמשפחה תעשה כסף זכויות היוצרים שלהם בירושה ועל זה מי יבוא לתלונה? אבל צריך לעבוד נכון ולא להזמין את "מין" והונו לערב זיכרנו ולחלל את כבודו ואם כבר האשמת אותי אז כבר אני בפורום לפחות כמה חודשים טובים ולא ראיתי הודעה אחת של שירז שלא קשורה ליחסי ציבור ולזמני הופעות מדוע היא לא משתתפת בשירשורים מה רק שיש הופעות היא נזכרת לצוץ פה? נכון זה לא עיניני איך ומה היא עושה אבל מותר לי להביע דעה על איך ולמה מי ומה ושוב פעם האשמת אותי שאני רוצה בחינם סתם אחד רואים רואים שהוא עצלן יען אני נצלן? למרות שהסברתי כבר שזה לא הענין מכאן לכאן עכשיו הכל מובן אתה עלי כעסן ולי זה לא מובן? כמובן כמובן אני מרוקאי עקשן לא זז מעמדתי כי כבר אמרתי את שלי ואתה את שלך את ההמשך אתה יודע כבר

ilovelior

New member
מי כועס תגידו מה אתם רוצים

החלפת דיעות עם עקיצות זה לא אתה?

ilovelior

New member
תבין עד כמה אתה רחוק

שההודעה האחת לפני אחרונה הייתה אמורה לך להחמיא

אתה רוצה להגיד לי

שהתחפשתי לקוף? ודרך אגב איפה נעלמת ומה בלעת והכי חשוב אם נשאר לך משהו בשבילי

למעלה