מיסוד הזנות.

Leee

New member
אם את כבר מדברת אני מכירה ילד בן 16

שהלך לזונה באמסטרדם והיא לא הסכימה לקבל אותו- כי הוא קטן מידי בעבר מטעמים פמיניסטיים, ומראות עייני אז התנגדתי לעניין אני עדיין מאמינה- ובכך מסכימה איתך, שמי שהולך לזונה הוא ממש פאתאטי אבל מה לעשות, זנות זו תופעה קיימת, אפילו אחד המקצועות היחידים ששרדו כל כך הרבה זמן מיסוד הזנות יביא לפיקוח הרבה יותר רחב על הגילאים של האנשים שמגיעים לזונה הוא גם יביא לשמירה על בריאות האנשים שהולכים לזונה והכי חשוב, הוא יחזיר כבוד לנשים שעוסקות במקצוע מדובר פה על הפסקת חטיפות של נערות מחבר העמים ושאר מקומות כאלו, מדובר על הפסקת סחיטות של סרסורים את כל אותן הנשים, מדובר על עבודה מתוך רצון ולא כפייה. אני לא אפנה לתפקיד, אני מאמינה שרוב הבנות כאן גם לא יפנו אליו, אבל אחרות אולי כן. מדובר על הגיינה, וזהירות, ואמצעי מניעה. מדובר על נשים שלא נוגעות בסמים, ולא מתעסקות בזבל מדובר על הקצאת פחות משאבי משטרע בתחומים הזה, שיוכלו לעסוק באכיפת חוקים אחרים חשובים לא פחות. ולצערי, עוד נושא, נהוא הנושא הכלכלי- זנות ממוסדת תביא תיירות, ותוסיף הרבה לכלכלה הפנימית בארץ ולמטבע חוץ (תיירות) ד"א שכחתם לציין שעלה ירוק גם מדברים במצע שלהם על מתן תמיכה ועזרה לנרקומנים ואפשרות לשיקום של עבריינים ונרקומנים. ועם כל הכבוד- למי שכתב את זה, יש הבדל גדול מאוד בין סמים קשים, למריחואנה, הסיבה שבגללה מריחואנה הוצאה מהחוק היא בעיקרה כלכלית. אומנם בעבר ארה"ב השקיעה המון כסף במחקרים מאוד לא אוביאקטיביים כדי לשכנע שעמדתה מוצדקת, אבל אם תתעניינו קצת תופתעו לראות שרוב המחקרים בעולם היום הם פרו קאנאביס- צמח פלא שיכול לחולל פלאים ברפואה, תעשייה הבד, ותעשיית הנייר. שלא לדבר על זה שהנזקים הרבה פחות כבדים משל אלכוהול.

טל קר

New member
אז זהו, שלא.

ראשית, גם עבדות היתה תופעה קיימת במשך אלפי שנים. לשמחתי היה זמן בו מספיק אנשים חשבו שזו לא סיבה להשאיר אותה על כנה. מיסוד הזנות לא מונע אף דבר שאמרת שהוא מונע (וזה בדוק מארצות שכן מיסדו כמו הולנד וגרמניה). זה לא מונע סחר בנשים, זה לא מונע סחיטה מסרסורים, ההפך זה מגדיל. ההגיינה והזהירות יעזרו יותר ללקוחות מאשר לזונות. נראה לך שמדובר בנשים שלא נוגעות בסמים ולא משתמשות בזבל? מהטיעון האחרות שזנות תביא תיירות ותוסיף לכלכלה, אני אעמיד פנים שלא שמעתי, או שאולי אגיד שבאמת יש תירות זנות לתאילנד שם אפשר להשיג נערות בנות 11-12, אולי זה עוזר לכלכלה הפנימית שלהם, אבל זה ממש לא משהו שהייתי רוצה לראות כאן. את מוזמנת לקרוא את הקישורים שהוספתי על מהן שלוש הגישות לזנות ומה ההבדל ביניהן. בהולנד שבה מוסדה הזנות גם גדל הסחר בנשים וגם גדל מספר הנשים העוסקות בזנות. מה שקורה, זה שבמיסוד הזנות מקצים מעין "רובע" ולשם דוחפים את כל הזונות. את כל הקונסטרוקציה מנהלים "אנשי עסקים" הרי הם מיודענו הסרסורים שעכשיו קיבלו לגיטימציה. בגלל שמדובר במקום אחד, למי שמנהל את המקום יש הרבה כוח על הבנות (הפסקת סחיטה - גיח). הרבה נשים לא תמצאנה את עצמן במקום כזה שדורש גם הזדהות בפני המשטרה וגם כניעה למנהלי המקום, ולכן יתפתחו שווקים שחורים, שבהם לא יהיה פיקוח בכלל, ששם יעסקו הזונות שלא ירצו להכנע או להזדהות, ושם חייהן יהיו הפקר לגמרי. כאמור מנסיון הסחר בנשים לא קטן אלא גדל (מנסיון של הולנד וגרמניה). הרבה מהנשים שעוסקות בזנות לוקחות סמים משתי סיבות: או שהן התחילו עם הסמים וכדי לממן אותם הם התדרדרו לזנות או שכדי לעבוד בזנות הן צריכות סמים כדי להקהות את הרגשות, כדי לברוח מהמציאות. הדבר היחיד מכל מה שאמרת שאולי יתקיים שבמקום הלגיטימי (להבדיל מהשווקים השחורים שיתפתחו) הלקוחות יהיו יותר בטוחים בהגיינה שלהם, כי הנשים יוכרחו להבדק תקופתית כמו פרות ואם הן לא יסכימו הם יפלו לשוק השחור. השיטה שאני בעדה זו השיטה האבולוסיוניסטית, שבה אין אף חוק שאוסר זנות של הזונות, יש מקלטים לזונות שרוצות להגמל מהזנות ומהסמים וסלי שיקום לזונות ויש חוקים נגד סרסורים ובשלב יותר מאוחר גם נגד לקוחות. השיטה הזו עובדת מצויין בשבדיה אגב, שהיא המדינה היחידה על פני כדוה"א בה מספר הזונות יורד ולא עולה.

מאור(בן או בת?)

המכתב נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד אתה בעד זנות?????? אתה ממש מפחיד ואם יחטפו איזה מישהי הרחוב ויעסיקו אותה בזנות???????? מזון למחשבה....

טל קר

New member
והערה על הגנה על הזונות וישום חוקים

לישראל יש חוקים נגד סרסורים ונגד סחר בנשים. אבל מה שווים חוקים אם לא אוכפים אותם? סחר בנשים הוא בעיה רצינית. אבל זה שלא מענישים על כך את הסוחרים בארץ, ושמכל סוחרי הנשים עד כה העמידו רק שניים לדין והעונש המקסימלי שניתן עליהם הוא שנתיים (כלומר אם הוא היה פורץ לרכב של האישה הוא היה מקבל יותר שנים מאשר על כך שהוא סחר בה), זו בעיה מאוד מאוד רצינית.

למעלה