מיסבים

tatattoo

New member
מיסבים

שלום לכולם מישהו יודע היכן אפשר לקנות מיסבים למנוע FX46 פירקתי את המיסבים ואני לא מוצא כאלו המידות ממש מיוחדות 25''15''7 ו 22''10''7 אם יש מישהו שקנה מיסבים כאלו אני אשמח לשמוע תודה אושרי TATATTOO

Flat spin

New member
פתח דפי זהב ומצא את חנות המיסבים ../images/Emo22.gif

הקרובה למקום מגוריך, לך לשם ואין ספק שתמצא את מבוקשך. המיסבים הללו הם סטנדרטיים ונמצאים על המדף בכל חנות מיסבים. עלות שני המיסבים צריכה להיות משהו בטווח שבין 40 ל-60 שח', הכל תלוי במידה ה'גזל' של בעל החנות.

tatattoo

New member
אני לא חושב

בדקתי בשלושה חנויות של חלפים לרכב והכי טוב שצמצאתי תאם את הקוטר הפנימי והחיצוני אבל לא את גובה

YHS

New member
לפני יומיים

נשאלה שאלה כאן בפורום בדיוק באותו נושא. חפש בעמוד 2. נתתי שם קישורים לטאוור, שם יש את קוד המוצר של החברה המייצרת, נדמה לי NTN. או משהו כזה. בחנות "חלפים לרכב" אין את כל המיסבים. אבל בחונת למיסבים תמצא מה שאתה צריך. אתה לא הראשון בטיסנאות שמחליף מיסבים למנוע. הנתונים שנתת אינם מדויקים והם אמורים להיות במ"מ. לא באינצ'ים.

icebox44

New member
שים לב

קודם כל אני מניח שאתה מתכוון במילימטרים ולא באינטשים כמו שכתבת (אחרת אתה מחפש מיסב בקוטר של חצי מטר) דבר שני גם במילימטרים יש לך טעות במידות. מיסב אחורי צריך להיות 28X15X7 מיסב קידמי לפי המפרט של OS הוא 3/8X7/8 (או 0.375X0.875 ) רוחב 7 מ"מ

למעלה