מינ שאלון..מגיע אליכם

lidor203

New member
מינ שאלון..מגיע אליכם

אתם באי בודד אין דרך לצאת ממנו אתם יכולים לקחת רק מספר מצומצם של דברים מה תיקחו? 6 שירים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 זכרונות רעים וטובים לבחירה שלכם: 1. 2. 3. 4. 5. 4 תמונות למזכרת (תתארו את התמונות - איפה מתי ועם מי צולמו): 1. 2. 3. 4. 3 חפצים: 1. 2. 3. 2 אנשים: 1. 2. מאכל אחד: 1. *לי אישית יכול לקחת שעה לענות על זה

נויה XY

New member
תשובון..

שירים: someone's watching over me Toghter again show me the money ושירים מההופעה שלי של שנה שעברה(בריקוד) ושיר של תרגיל בבלט.=) זכרונות: רק טובים... אין לי משהו מסוים אבל של המשפחה,חברים,הכלבה... תמונות: של עם הכלבה היפה שלי, אני מחבקת אותה במרפסת ומאחורינו רואים את הגינה של השכן ממול.. בין הגינות היפות יותר שראיתי.. ושל המשפחה.. אין לי שמץ איזו במדויק.. חפצים: אמ.. משום מה MP3 בשביל השירים חח או שזה כבר כלול...? ספר, תמונה. אנשים: אמא ואבא מאכל: שוקולד

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo13.gif

טוב התחלתי לענות, באמת שהתחלתי אבל אני שונאת שאלות כאלה אז הפסקתי

adii1201

New member
../images/Emo26.gif

6 שירים: 1. You'll Never Be Alone- Anastacia 2. Heavy On My Heart- Anastacia 3. Pieces Of A Dream- Anastacia 4. Haunted- Kelly Clarkson 5. Hear Me- Kelly Clarkson 6. The Last Song I'm Wasting On You- Evanescence 5 זכרונות רעים וטובים לבחירה שלכם: 1. כל השטויות של חברות שלי 2. מכתבים שקיבלתי מאנשים יקרים 3. חיבוקים ונשיקות של המשפחה 4. טיולים כיפיים 5. אנשים שלימדו אותי דברים לחיים 4 תמונות למזכרת (תתארו את התמונות - איפה מתי ועם מי צולמו): 1. תמונה שלי עם שתי חברות במסיבת הסיום (איזו תמונה זוועתית:-S) 2. תמונה של X *חסוי
* שצולמה בפורים 3. תמונה עם כל המשפחה (לא משנה איזו
) 4. תמונה שלי עם אחות הנפש שלי (כפרעליה
) גם פה לא משנה איזה
3 חפצים: 1. פלאפון (אם אין קליטה שם אז זה לא שווה אבל שיהיה
) 2. מלצמה 3. יומן 2 אנשים: 1. אחות הנפש שלי (כפרעליה פעם שנייה
) 2. אמא שלי
מאכל אחד: 1. במבה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני אוהבת שאלונים../images/Emo13.gif

6 שירים: 1. Freak Out-Avril Lavigne 2. Sk8er Boi-Avril Lavigne 3. Monsoon-Tokyo Hotel 4. Teenagers-MCR 5. Wake Up Call-Maroon 5 6. Runaway-Avril Lavigne 5 זכרונות רעים וטובים לבחירה שלכם: 1. הממ.. ערב סיאנס ופיצה 2. הבת מצווה של יובל, נעה ואיילת 3. השיעור שאמרו לנו שמערבבים כיתות 4. הנסיעה שלי לאילת עם המשפחה 5. מתישהו בקריון עם יובל, יובל ואיילת 4 תמונות למזכרת (תתארו את התמונות - איפה מתי ועם מי צולמו): 1. פשוט תמונות מהטיול השנתי 2. אין לי תמונות מיוחדות 3. המשפחה שלי לא כל-כך מצלמת 4. אז מהטיול השנתי 3 חפצים: 1. MP4 2. מאוורר נייד (הי, יהיה חם) 3. סופג זיעה משבצות (נו כן, אני מיני פריקית לפעמים) 2 אנשים: 1. נעה (תמיכה נפשית) 2. יובל ר. (כדי שלא יהיה משעמם) מאכל אחד: 1. רביולי

HilaZ1

New member
../images/Emo13.gif

6
שירים
1.Blue-No Goodbyes
2.Lee Ryan-I can let go now 3.Michael Bolton-All for love
4.סלין דיון-The power of love 5.Lean Rhymes-How Do I
6.Lee Ryan-How Do I כל השירים האלה,שירים שגורמים לי פעם אחרי פעם להתרגש ואם אני במוד אז אפילו לבכות
שירים מדהימים
זכרונות רעים וטובים לבחירה שלכם:וואי זה אחד קשה...צריך לחשוב טוב. 1.השיחות עם אמא שלי,הטובות והרעות,כי הן השיחות שהכי עזרו לי להתבגר וללמוד
2.הזיכרונות מכיתה י'.כי אחרי השנה ההיא השתנתי ושניתי נק' מבט על החיים בצורה דרסטית. 3.את כל הרגעים שעברתי עם חברות שלי בשנים האחרונות. 4.את הסדרה קטנטנות
חחח כי כמה שזה קיטשי...הסדרה הזו לימדה אותי להאמין,ולהסתכל בעיניים קצת אחרות על העולם
5.מסיבת הסיום של יב'.כי כמה עברתי באותו עבר
תמונות למזכרת 1.תמונה של ההורים שלי שצילמנו בפריז
2.תמונה שלי ושל אחותי,כל אחת שאנחנו מחובקות ולא רבות
3.תמונת וירוס(והמבינה תבין
) 4.תמונה של נוף שצילמנו בחו"ל,משהו מדהים,הרים,שלג,עצבים בשלכת ושטח עצום של דשא הכל באותה תמונה.זה המקום האהוב עלי בעולם
חפצים: 1.מוזיקה
2.יומן+עפרון 3.כל הסדרה של ספרי הארי פוטר
אנשים: 1.אמא 2.נשאיר לעצמי
מאכל אחד: וול ברור...במבה

LeAnnDylan

Well-known member
קודם כל כתבת lean שקוראים את זה לין

דבר שני גם leann קוראים בתור לין, אני באמת צריכה ללמד אותה שהצליל של ae שווה ערך לצליל של חיריק?

HilaZ1

New member
אוקי,לגבי ה-n ששכחתי בסוף צודקת

היא פשוט נשכחה איי שם..חחח אבל זה נראה לי לא משנה אם זה a או A
בדקתי באינטרנט ואפילו שם זה עם a קטנה!אז בתור מישהי שלא מעריצה שלה ורק אוהבת לשמוע כמה שירים שלה,נראה לי שמותר לי לטעות בהטיית השם שלה ולא לחפש אם קיימים עוד סוגי דרכים לכתוב את השם שלה,במיוחד שגם ככה אפשר היה להבין למי אני מתכוונת

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא בדיוק ככה ../images/Emo4.gif

כי בניגוד לשמות כמו מאיה\מיה או זוהר\זהר או רועי\רואי (וכן אני מכירה רואי) שמבטאים אותו הדבר אבל כותבים שונה. כשאת כותבת ליאן עם a זה משנה את השם, את כאילו קוראת את זה שונה, יש מיליון וריאציות לכתיבת השם אבל תמיד יש הפרדה של ה-לי וה-אן Lee Ann LeeAnne LeAnn Leigh Ann וכו' אני לא אומרת שאסור לך לטעות פשוט תיקנתי, וזה שאנשים כותבים עם אותיות קטנות לא הופך את זה לנכון

HilaZ1

New member
קיבלתי את התיקון../images/Emo3.gif

זה פשוט שאני אומרת שלא הייתי אמורה לדעת את זה,לא שאת לא צודקת

adii1201

New member
כן אני הבנתי../images/Emo3.gif

ומעתיקנית! במבה זה שלי!
ותגלי לי את מי את לוקחת איתך עוד

../images/Emo191.gif

אתם באי בודד אין דרך לצאת ממנו אתם יכולים לקחת רק מספר מצומצם של דברים מה תיקחו? 6 שירים: 1. Shine On You Crazy Diamond - פינק פלויד 2.Comfortably Numb- פינק פלויד 3.Wish you where here- פינק פלויד 4. Wet sand - רד הוט 5.Especially in Michigan- רד הוט 6. Around the World- רד הוט 5 זכרונות רעים וטובים לבחירה שלכם: לא יודעת. 4 תמונות למזכרת (תתארו את התמונות - איפה מתי ועם מי צולמו): לא יודעת 3 חפצים: 1. יומן 2. אמ.פי 3. משחק קופסא P: 2 אנשים: 1. אמא 2. אבא 3. אח שלי מאכל אחד: 1. שניצלונים של אמא P:

hodaya157

New member
קיצרתי לעצמי ת'שאלון..ברשותך..=]

אז ככה, אני אקח פלא' סירה קטנטטנה בשביל להסתובב שם.., תמונות של המשפחה+ תמונות מהופעה הראשונה שהלכתי של עברי לידר..לזכר הימים שבעיר..
אספקה אדירה של צ'יפס..את אחותי,והכלב...*יבוא יום שבו יגמר הצ'יפס,חייבים ברירת מחדל..* וזכרונות אפילו עדיף שלא יהיו...הם יקשו עם המרחק וכל זה.... ממ זהו בערך..אני בלחץ של האוס אז קשה לי לחשוב מרוכז=XXX

Musedol

New member
לילה

אתם באי בודד אין דרך לצאת ממנו אתם יכולים לקחת רק מספר מצומצם של דברים מה תיקחו? 6 שירים: 1. Hey there Delilah- Plain White t's 2. Blackest eyes- Porcupine Tree 3. Map of the problematique- Muse 4. She is- The Fray 5. It's too late- Carole king 6. Open Car- Porcupine tree 5 זכרונות רעים וטובים לבחירה שלכם: 1. יומולדת 16 [טוב] 2. צניחה חופשית [טוב] 3. סבא נפטר [רע] 4. ילדה מהשכבה נפטרה [רע] 5. אהבה ראשונה [רע] 4 תמונות למזכרת (תתארו את התמונות - איפה מתי ועם מי צולמו): 1. התמונה שלי מרוחה בצבעי אקריליק בגיל שנה 2. התמונה של הכלבה שלי בפרופיל
3. שלי ושל האהבה הראשונה מתנשקים 4. תמונת שקיעה מדהימה שצילמתי 3 חפצים: 1. אייפוד 2. פלאפון 3. את המיטה שלי
2 אנשים: 1. אף אחד 2. אף אחד מאכל אחד: 1. ניוקי ברוטב עגבניות

למעלה