מינרלים וטלפון למשרד

הילית111

New member
מינרלים וטלפון למשרד

ערב טוב לכולם אשמח לשמוע חוות דעת בכמה נושאים א. אני רוצה לקנות לאחד מהעובדים במשרד טלפון לא משהו יקר כמו מרכזייה וכדומה טלפון פשוט אבל עם 7-8 שלוחות (לא משרד גדול ). יורוקום מהם כל הטלפונים במשרד נקנו נתנו לי הצעה למחיר של טלפון על סך 470 שח נשמע לי מאוד גבוה לטלפון אשמח לקבל שם של מקום אחר שכדאי לפנות אליו כי נראה לי ממש מחיר מופרז.(או שאני טועה ?) האדם לו מיועד הטלפון לא צריך יותר מדי פונקציות מעבר לבסיס משיבון וכמה שלוחות כאמור. ב. יש לנו במשרד מתקן של מי עדן. הצריכה השבועית בערך 4 מיכלים. הרבה פעמים קורה שנגמר המיים ועוד לא מגיע מועד האספקה. ובכלל מיכלים שתופסים מקום שאין לנו. לפני שאני פונה לתמי 4 לקבל הצעת מחיר אשמח לשמוע האם מישהו יכול לתת המלצות על תמי 4 לשימוש במשרד. מבחינת טעם המים , עלות, וכו האם נצא נשכרים אם נעבור לתמי 4 . לנביעות אני לא פונה כי זה אותו רעיון של מיכלים שאנו לא רוצים וניראה לי שגם אותו מחיר (אלא אם כן אני טועה) ג. אין לנו שרת exchange במשרד מה שלא מאפשר לי לראות את היומן של הבוס. האם אפשר לראות את היומן שלו דרך תוכנה אחרת? בעבר שאלתי וכתבו לי שיש כל מיני תוכנות סינכרון שיכולות לאפשר לי זאת אבל לא הבנתי איך משתמשים –מישהו מכיר? יודע? אשמח לעצות תודה וסופש מקסים

סוזי10

New member
תמי 4 מומלץ

גם לנו במשרד היתה אותה בעיה והאיכסון של המיכלים, כשקניתי תמי 4 הביתה והבנתי כמה אני מרוצה הצעתי זאת לבוס שלי ובאמת החלפנו וכולנו מרוצים.

Nathalie moon

New member
תמי 4

ממליצה לך לבדוק מכשירים מתצוגות. בד"כ חצי מחיר עם שריטה אחת או שתיים לא משמעותיות.

melab4

New member
אני לא הייתי מרוצה מהתמי 4.

התנסיתי ב- 2 מכשירי תמי 4 ב- 2 מקומות שונים: במקום אחד שהייתי הזמינו את המכשיר והיה למים טעם לוואי וכל הזמן היינו צריכים לעשות שטיפות למכונה עד שטעם הלוואי יחלוף וזה לקח די הרבה זמן (המים הרגילים בברז היו יותר טעימים). התביישי להגיש ללקוחות מים קרים לשתות וירדתי לסופר לקנות בקבוקי מים. במקום העבודה האחרון התקלקל איזה שהוא חלק בתוך המכשיר (לא זוכרת איזה חלק בדיוק) והחלפה ותיקון עלו קרוב ל- 700 ש"ח. הבנתי שיש אפשרות לעשות מן ביטוח/ שירות תיקונים לגבי המכשירים אבל זה עולה הרבה כסף. אבל שם המים היו בסדר גמור ללא כל טעם לוואי. לדעתי עדיף להישאר עם מי עדן/ או נביעות במקום להזמין 4 מיכלים את יכולה להזמין יותר או לבצע הזמנה מוקדמת/דחופה בטלפון לעוד כדים.

בָלבָל

New member
אצלנו יש תמי4

כזה ברז קטן שיוצא מהשיש ליד הברז הרגיל, המכשיר עצמו נמצא בארון מתחת לכיור. פעם בכמה חודשים מגיע עם שליח פליטר ו/או נורה כזו שצריך להחליף. בעיקרון אמורים לעשות את זה לבד, אבל יש לנו איש אחזקה בסביבה שעושה טובה ומחליף בשבילנו. אבל באמת שזה לא בעיה כל אחד יכול. לגבי הטעם זה עניין של להתרגל.... גם לטעמים השונים של המים המינרלים צריך להתרגל.. גם לפילטר בריטה, וגם לתמי4.

למעלה