מינכן
D Dהמור New member 10/10/04 #8 וואי גם לפה באת!!!|../images/Emo25.gif אז סליחה פה אפשר מידיי פעם! דברים שלא קשורים ומעניינים. ואני חושב שאת אף אחד פה זה לא עיצבן חוץ ממך אז ...
וואי גם לפה באת!!!|../images/Emo25.gif אז סליחה פה אפשר מידיי פעם! דברים שלא קשורים ומעניינים. ואני חושב שאת אף אחד פה זה לא עיצבן חוץ ממך אז ...
D Dהמור New member 10/10/04 #10 אהה באמת שמעתי שאתה דוגמן צנרת נו אז? אל תדאג למראה שלי תדאג לעצמך. סבבה
כRובי New member 10/10/04 #11 וכך גם עשיתי - אחרי שהחלטת ש"אף אחד פה זה לא עיצבן חוץ ממך", הרגשתי נפגע, שכן החלטת בשבילי משהו שלא רציתי בו ושאינו עומד בקנה אחד עם השקפותיי. אז...דאגתי לעצמי.
וכך גם עשיתי - אחרי שהחלטת ש"אף אחד פה זה לא עיצבן חוץ ממך", הרגשתי נפגע, שכן החלטת בשבילי משהו שלא רציתי בו ושאינו עומד בקנה אחד עם השקפותיי. אז...דאגתי לעצמי.
א און בר כח New member 11/10/04 #12 ../images/Emo45.gifחסה'לה מאיפה החתימה המקורית../images/Emo35.gif פעם ראשונה שאני רואה בכל הפורומים חתימה שראויה להיות חתימה.
../images/Emo45.gifחסה'לה מאיפה החתימה המקורית../images/Emo35.gif פעם ראשונה שאני רואה בכל הפורומים חתימה שראויה להיות חתימה.