שדון ידידי
כן, כן ג´נט 12 בתוספת צמיג במידה משובחת יוסיף במידה משמעותית לאחיזה, ואף יגרום לזריזות ודיוק ההגוי. לגבי דיסק מעל ל-7.5 בג´נט 10 חבל, ממש חבל גם על הזמן וגם על הכסף, ו-"התאמות" זה כבר שייך לחברינו מפורום "המפגש", כידוע לך מחיר "התאמות" בסופו של דבר עולה כסף רב וכאבי לב דבר שכדאי להימנע ממנו ע"י הזמנה של בתי-מיסב המתאימים לדיסקים ובאותה הזדמנות גם מיסבים חדשים, דבר לא כול-כך יקר שכול בית עסק מכובד באנגליה, גרמניה, איטליה, הולנד, שעוסק במיני יוכל לספק לך, והופ בתוספת ג´נט 12 כבר דיסק 8.5 בא בחשבון ואף דיסק כפול, שתוכל לפרק מכול מטרו נטושה (כמובן משנים מאוחרות) ויש כאלה, המהדרין ירכשו את הדיסק הכפול והמחורר לשם איורור טוב יותר.דבר נוסף נושא הקליפר שהוא כמובן מכלול חשוב הנותן אופציה לשימוש בקליפר בעל ארבע בוכנות, לאומת הבוכנה הכפולה והמיושנת, גם את הקליפר הנ"ל תוכל לפרק ממטרו נטושה משנים מאוחרות וגם מדגמי ה-s. את המשפט הבא אמרו טובים וחכמים ממני, לכול אדם שחושב "לשפר" ולפי מה שהבנתי גם אתה כזה והמישפט "קודם תשקיע מ-100 ל0 ורק אחר כך מ-0 ל 100". לגבי השיפורים, כמובן גם בארץ הקודש ישנם אוסף של חרטים, חלקם טובים וחלקם טובים יותר, ותאמין לי במצב של היום כול אחד שתשלשל לכיסו כמה עשרות שקלים ישמח לגלח כמה מילימטרים מגל הארכובה, אבל מה לגבי איזון הגל לאחר העבודה, אתה מכיר מישהו שיש לו את היכולת והמיכשור לאזן דבר כזה לאחר העבודה, וכמובן ציפוי בחומר חיזוק לאחר הורדה של כמה מילימטרים , כנ"ל לגבי ראש המנוע, לגלח מהראש לשם העלאת קומפרסיה יש אנשים ולא חסר.אבל "פורטינג" זה כבר סיפור אחר, את רמת העבודה שתצליח להשיג בחו"ל לעולם לא תצליח להשיג בארצנו הקטנה, והמחיר, בשביל איכות משלמים אבל תאמין לי ההבדל לא כ"כ גדול. אין לי מושג איזה מנוע משרת אותך כיום ועל איזה נפח מנוע אתה מתכוון לבצע את השיפורים , אבל אשמח לשמוע פרטים נוספים גם לגבי הרכב עצמו ואף לשתף אחד את השני בידע , כי לפי מה שהבנתי עד כאן שנינו אוהבים את הדבר האמיתי!!!