מיני שדון

גם להם אין.....

לצמיגי החוף !!!! אני על סף יאוש !!! הוא אמר שינסה להשיג אבל הוא ...וגם אני בספק !!!!
השדון

106ZaRziR

New member
מאיפה בדיוק היתי אמור להבין את זה

פעם ראשונה שאני רואה את ההודעה הזאת וחוץ מזה יש לך גם אופנוע אם אני לא טועה אופנועים זה על גלגלים לא???? בקשר למיני תבוא ביום שישי למועדון ה5 אתה יודע איפה זה יש שם בחור בשם אסי אולי אתה מכיר בחור נחמד שאוהב לעזור זה עם המיני האדומה הוא ימצא לך מה שאתה רוצה יש לו חוברות עם הכול למיני

זרזירון ידידי.....

היית צריך לעקוב אחרי הפורום ולראות שהיה "דיון" על יבוא של צמיגים במידות מיוחדות. עכשיו לגבי אסי....האמן לי שאני כבר ניסיתי הכל. אני בקשר אדוק עם החברה משם ואף משתתף במפגשים על בסיס די קבוע...אגב, נאמר לי שהיית שם יום שישי האחרון. יש לי חבר נוסף ששותף לבעיית הצמיגים שלי, אף הוא היה שם ונסע עם אסי לביתו כדי לצפות בששת המיני שיש לו ולקחת משהו ממנו.
בעיית הצמיגים היא לא כל-כך פשוטה לפתרון ואני שוקל כבר מעבר לצמיגי 12 אינטש.... עוד קצת ניסיונות ואתייאש. תודה על המחשבה....
השדון

106ZaRziR

New member
שדון אני יודע שאתה משתתף במפגשים

אבל חשבתי שאסי יוכל לעזור ביום שישי האחרון היו לו כמה מגזינים של מיני חשבתי אולי יש שם משהו ואני גם בא לשם הרבה פשוט לא תמיד עם המיני ותמיד שמח לעזור

m2pra

New member
שדון על 12

מה הפחד הכל-כך גדול ממעבר לגלגל 12, דבר שיקנה למיני נסיעה פחות קופצנית,פחות רעשי כביש, אחיזה יותר טובה (לא שזה חסר למיני), ובנוסף יכולת מעבר לדיסקים גדולים מלפנים שהם חובה בכדי לעצור את המיני,ותאמין לי למיני תמיד היה ותמיד ישאר מראה שובב, גם בג´נט 13, שכמובן מולבש עם צמיג במידה נכונה ומשובחת.

אחיזה טובה יותר ???

איך הגעת לזה ידידי... אני אוהב נורא נורא את ה- Weller הנוכחיים ("10) ואני לא אוהב את המראה של הג´אנטים הגדולים יותר על הרכב הזה... איך אמרת ?.... מראה שובב !!!
פרוייקט הדיסקים לגלגלים הנוכחיים הוא פרוייקט נחמד בפני עצמו שהוא עצמו, בעקיפין, סיבה טובה להשאר עם הג´אנטים הללו. אפשר לחיות איתם ועם דיסקים של מעל ל-7.5 אינטש עם אי אלו התאמות... וזה פרוייקט בפני עצמו. אגב....ג´רמי, פרוק המנוע הנוסף בעיצומו... אם חפצה נפשך להצטרף לימי הפירוק העליזים... תודיע !!!! עכשיו אני בחיפוש אחרי אומני שיפור ראשי מנוע ואומנים בפורטינג שמכירים את מנועי סדרת ה-A !!!! וחרטים טובים...לעיבוד גל הארכובה... מכירים מישהו ??
השדון

idane

New member
צמיגון לשדון ../images/Emo13.gif

165/70 10" בזמן אספקה של כחודש (+-) יעשו טוב למיני שלך? אם אתה מוכן לעלות קצת בחתך, אני אברר עוד פרטים... רק אל תעוות מיני עם 12".
- ככל שזה נוגע למיני, דה שבו ודיאן - אני פיוריסט.

כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן.....

זו המידה שאני צריך....ואם כתבתי מתי שהוא אחרת טעיתי !!!! אבל !!! אני צריך לדעת אם האספקה בטוחה !!! יאללה...לבירורים !!!
אגב... ?!?!?..... "כן" כבר אמרתי ??? אנחנו צריכים לפחות ששה צמיגים אבל נסתפק גם בארבעה כרגע.
השדון....בציפיה...

idane

New member
מיני סמי-טריילר? ../images/Emo3.gif

או שאתה משפץ מיני וחצי?
למה שישה צמיגים? בכל אופן, האיש טוען שיש לו צמיגים ויתן לי מחיר וזמן אספקה מדוייק מחר. אני אדווח. עוד קצת סבלנות...

אני ממתין !!!!!

כן...זה עבור שני מיני שונות.....
מעניין גם הדגם והיצרן...אבל זה פחות חשוב כרגע. בוא נקבל תשובות חד-משמעיות לגבי הדברים החשובים. מחיר זמן אספקה (אם בכלל) אגב, האם האיש עליו אתה מדבר אמין עליך ? ובאומרו שבעוד חודש יגיעו הצמיגים....אז זה אכן יהיה חודש ? תודה...אני מעריך את העזרה !
השדון

idane

New member
עוד קצת... ../images/Emo4.gif

מבררים עם ספק באירופה אז זה יקח עוד יום יומיים. אני לא מכיר אישית את הבן אדם אבל המליצו לי עליו - משיחה קצרה איתו הוא נשמע איש מקצועי. הם מיבאים צמיגים מיוחדים (19" וכו´) בכמויות על בסיס קבוע (יש להם משלוח כל שבוע - שבועיים). אני מניח שבוער בתחת ומדגדג בקצה האצבעות, אבל תשובה תגיע בקרוב...

m2pra

New member
שדון ידידי

כן, כן ג´נט 12 בתוספת צמיג במידה משובחת יוסיף במידה משמעותית לאחיזה, ואף יגרום לזריזות ודיוק ההגוי. לגבי דיסק מעל ל-7.5 בג´נט 10 חבל, ממש חבל גם על הזמן וגם על הכסף, ו-"התאמות" זה כבר שייך לחברינו מפורום "המפגש", כידוע לך מחיר "התאמות" בסופו של דבר עולה כסף רב וכאבי לב דבר שכדאי להימנע ממנו ע"י הזמנה של בתי-מיסב המתאימים לדיסקים ובאותה הזדמנות גם מיסבים חדשים, דבר לא כול-כך יקר שכול בית עסק מכובד באנגליה, גרמניה, איטליה, הולנד, שעוסק במיני יוכל לספק לך, והופ בתוספת ג´נט 12 כבר דיסק 8.5 בא בחשבון ואף דיסק כפול, שתוכל לפרק מכול מטרו נטושה (כמובן משנים מאוחרות) ויש כאלה, המהדרין ירכשו את הדיסק הכפול והמחורר לשם איורור טוב יותר.דבר נוסף נושא הקליפר שהוא כמובן מכלול חשוב הנותן אופציה לשימוש בקליפר בעל ארבע בוכנות, לאומת הבוכנה הכפולה והמיושנת, גם את הקליפר הנ"ל תוכל לפרק ממטרו נטושה משנים מאוחרות וגם מדגמי ה-s. את המשפט הבא אמרו טובים וחכמים ממני, לכול אדם שחושב "לשפר" ולפי מה שהבנתי גם אתה כזה והמישפט "קודם תשקיע מ-100 ל0 ורק אחר כך מ-0 ל 100". לגבי השיפורים, כמובן גם בארץ הקודש ישנם אוסף של חרטים, חלקם טובים וחלקם טובים יותר, ותאמין לי במצב של היום כול אחד שתשלשל לכיסו כמה עשרות שקלים ישמח לגלח כמה מילימטרים מגל הארכובה, אבל מה לגבי איזון הגל לאחר העבודה, אתה מכיר מישהו שיש לו את היכולת והמיכשור לאזן דבר כזה לאחר העבודה, וכמובן ציפוי בחומר חיזוק לאחר הורדה של כמה מילימטרים , כנ"ל לגבי ראש המנוע, לגלח מהראש לשם העלאת קומפרסיה יש אנשים ולא חסר.אבל "פורטינג" זה כבר סיפור אחר, את רמת העבודה שתצליח להשיג בחו"ל לעולם לא תצליח להשיג בארצנו הקטנה, והמחיר, בשביל איכות משלמים אבל תאמין לי ההבדל לא כ"כ גדול. אין לי מושג איזה מנוע משרת אותך כיום ועל איזה נפח מנוע אתה מתכוון לבצע את השיפורים , אבל אשמח לשמוע פרטים נוספים גם לגבי הרכב עצמו ואף לשתף אחד את השני בידע , כי לפי מה שהבנתי עד כאן שנינו אוהבים את הדבר האמיתי!!!

ממממ......

עדיין לא מסכים איתך שצמיג באותו רוחב ובמידה גדולה יותר ייתן אחיזה טובה יותר. לא נתת לזה הסבר הגיוני ועד שלא יהיה כזה, אני חושב שאתה טועה. עניין הדיסקים והתאמתם נבדק בימים אלו, ועוצמת הבלימה, ידידי, בדיסק של 7.5 אינטש תהיה טובה יותר מבלימת התוף הנוכחי...ע"פ ניסיון בפועל של חבר´ה בחו"ל. עניין "ההתאמות" הוא כל הכיף...ואין כאן מדובר על עלות, מה גם שיש לי גישה אינסופית לחלקי חילוף של רכבים שונים ומשונים. כל הסיפור כאן הוא לא פיננסי... או יעיל... זה כיף פרופר ואין כמו הכיף של לצור משהו מאין ! כל עלות של חלק משומש לך...עולה פי שניים מאשר היא עולה לי !!! תחשוב על הכסף בחיסכון העלות של רדיאטורים, למשל, או מושבים, או דיסקים...או קליפרים... (הידעת שקליפרים של פיאסטה MK1 מתאימים כמעט בול לנבות הדיסקים של המיני ?). יש לי זמן, לא ממהר, ואוהב לנסות, אבל לא אוותר בקלות על הג´אנט 10 אינטש. אני לא יודע איפה אתה חי... אבל יש רבים בארץ שיודעים להוריד משקל מגל ארכובה... ולשמור אותו מאוזן. כן, זה אפשרי, זה התבצע, והאמן לי שאאתר את המקצוענים. כנ"ל לגבי הראש, שכרגע לא ברור אם פרוייקט ההדגשה (והקטנת יחס הדחיסה במקביל) הוא בגדר חלום (כי אחרי הכל זה כבר התבצע בחו"ל) או שמא נצטרך באמת לעבוד על הגדלת יחס הדחיסה ולעבור לקונספט אחר.... אני בימים אלו מגבש דיעה ! המיני כרגע חובה בתוכה מנוע 1275 של מטרו מקורי עם סעפות שונות, אגזוז פתוח (מאד) פילטר פתוח ומחט שונה בקרב´. אבל זה כלום, היא לא זזה !!! המנוע שמפורק, זהו מנוע נוסף שקיבלתי ממקור החלקים הנזכר לעיל ! מיני נוספת שנמצאת בימים אלו בסוף שיפוץ חיצוני ופנימי (לא מנוע) כלל צביעה (כן, אנחנו צבענו לבדנו), שטיח הריצפה וגג חדשים (שוב, לבד...) חידוש הדלתות והדאש-בורד... (גם זה לבד...). בקיצור... ידיים יש, מקום יש, זמן יש, גישה לחלקים וכלים יש... ספרות יש, כל מה שנשאר לעשות זה ניסוי וטעיה, וכך ללמוד, וזה הרי כל הכיף, לא ? חלקים מיוחדים זורמים על בסיס קבוע במנות קטנות מחו"ל, אבל כמו שאתה יודע, או לא, המשלוחים עולים המוווון כסף עם העלייה במשקל. האם גם לכבודו יש רכב חמוד שכזה ? ואם כן, אנא, שתף גם אתה....
השדון

למעלה