מיני קוקיס!

CoooooL

New member
מי כמוך יודע?

כידוע לי אתה לא בצוות הניהול של תפוז. אתה מוזמן להתלונן עלי בפני הנהלת הפורומים אם משהו לא מוצא חן בעיניך.

asi man

New member
אל תגזים...

הוא רק רוצה את טובת הפורום כי הוא כותב פה באופן קבוע,אבך סך הכל אתה מחליט מה עדיף בשבילך,קח את זה בתור עצה

PePener

New member
תודה שאתה ממליץ לי להתלונן אליך

מה שאמרתי זה בתור עצה ובתור מנהל שדואג לפורום (בתקווה שזה מה שאתה עושה, למרות שתפקידך כאן עדיין לא מובן לי) הייתי מצפב שהיית מסנן את ההודעות שלא צריכיות להיות כאן. יפה שאתה בודק שאני לא מנהל, אבל ממתי אתה צריך להיות מנהל פורום כדי להבין משהו, רק שתדע שיש לי ידע רב על ניהול ועל הפעלת פורומים ומי יודע אולי בקרוב רק כדי לשמח אותך אני אנהל איזה פורום כאן בתפוז (חוץ מזה יש הרבה יותר פורומים מתפוז, אז...).

CoooooL

New member
../images/Emo26.gif

כמו שאמרתי, לא מתאים לך - תתלונן, זו הזכות המלאה של כל גולש. למתוח ביקורת כל אחד יכול ואם אתה לא מבין את תפיקידי, הפנתי אותך למקום המתאים. ואם תציע בקשה לניהול פורום - אני יכול רק לאחל לך בהצלחה. שבת שלום.

לסיכום

די. בסה"כ רשמתי משהו קטן, שאולי במקרה היה בדיחה פרטית. ואז פ. בא וצעק עליי. תודה. ואז עניתי לו. והוא התעצבן כי לדעתו הוא הרבה יותר חשוב. ואז א. בא ועזר לו כי הוא הרגיש שייכות אליו. לא יודע למה. ומה זה טובת הפורום? אתה לא יודע בעצמך. ביי.

אה ו

אני מודע באופן מלא לכך שההודעה הזאת משפיעה על כל המדינה וגורמת לה להראות ככה: -בלי כבוד למבוגרים -התעללות בבעלי חיים -רעידת אדמה אני מרגיש רע עם עצמי ומבקש לכפר על מעשיי.

CoooooL

New member
מוטי

יש לך זכות לכתוב פה הודעות כמו שלפיטר ולאסף יש את הזכות. באופן אישי, אני לא מבין מה שרשורי הסקרים שונים באופן דרסטי מהשרשור הזה.

iknow

New member
עשה לי טובה

אתה מצדד בחברך כי הוא חבר שלך(או לפחות מכר אני לא יודע) אסף מצדד בפיטר כי הוא חבר שלו סתם הערות אוביקטיביות: *שרשורי הסקרים הם בעלי תוכן *הודעות כמו "מיני קוקיס" הן לא! *הודעות כמו "מיני קוקיס" גורמות לך לתהות לגבי האדם ששלח אותן(בדרך כלל זה אותם אנשים שצועקים בקולי קולות בהפסקות ועושים ממש הרבה שטויות במטרה בלעדית אחת... שיזכו לתשומת לב נ.ב- האנשים האלו הן בדרך כלל בנות(ויש לי הרבה יותר מידי כאלו בשכבה) אז אני לא מבין למה בן כותב את זה) *פיטר הגיב בהגזמה בוטה(ואז הגיבו לו כי הם סתם ילדים קטנים ואז פיטר המשיך כילד בגנון) *כנראה עכשיו אני אזכה לתגובות "מגניבות" אבל לא נורא

PePener

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

PePener

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

למעלה