מיני קוקיס!

CoooooL

New member
אח...מוטביוס...

אתה עם היציאות שלך

PePener

New member
פבל, אנחנו באמת הודעות כאלה בלי קשר

מה עשינו בזה? יופי, אולי כולנו נתחיל לכתוב מילים בלי קשר כדי פשוט לכתוב

מה הבעיה?

אתה מחפש שיהיה מטרה לפורום המקצועי הזה שאין בו אפילו מילה אחת שלא קשורה? הרי הכל פה זה דיונים של אנשי מקצוע לגבי תחומי התעניינותם: פיזיקה גרעינית ביוכימיה פיזיוטרפיה ע"י מכה באשכים (תרגיש חפשי לעצור אותי) קיצר מה אני אומר, כתוב מה שבא לך ואני אעשה את זה גם.

PePener

New member
יופי שאתה אומר את מה שאתה אומר

אבל זה לא אומר שכשאני נכנס לפורום ולדבר עם אנשים בקשר לעיר או כל עניין אחר, אז אני צריך לראות הודעה שלא קשורה לכלום. מצידי תתכתב עם אנשים ותכתוב הודעות אוף טופיק, להיפך, אני מעודד את זה, אבל כאלה הודעות בלי קשר? סתם, פשוט סתם. חבל שאני לא יכול לקחת את ההודעה ולמחוק אותה.

PePener

New member
חחח, קטן אני לא

ובטח שלא חסר חשביות, אבל מי יודע אולי יום אחד ולא תוכל לכתוב הודעות בלי קשר בפורום ואז כולנו (אני) נשמח מאוד.

אוי, נושא לשיחה

פתאום ההודעה כבר לא כל כך חסרת קשר נכון? טוב די, יצאת לוזר, תעזוב וגמרנו.

PePener

New member
הלוזר היחיד כאן זה אתה

עוד פעם אחת אני אשמע אותך אומר משהו, אני אפחלץ אותך באופן אישי מושתן קטן. ואתה יודע מי הפך אותה להודעה לא חסרת תוכן? אניייייייייייי. אתה יודע למה? כי אני המלך ואתה בסך הכל איש קטן וזה תרתי משמע, עצה לעתיד אל תתעסק איתי ואל תתעסק עם מבוגרים ממך.

אתה מתלהב שאתה גודל?

מזמן כבר לא שמעתי מישהו עושה את זה. מה, נגמרו לך השבחים העצמיים? זה הנשק היחיד שנשאר לך? עזוב אותי כבר

PePener

New member
אתה צריך לראות את הנשק שלי

אחרי זה תדבר. יא קטן, זה לא שאני מתלהב שאני גדול, זה פשוט ההתנהגות "הקטנה" שלך גורמת לכל המדינה להראות כמו חרא וזה בגלל שאין כבוד לאנשים בוגרים יותר. ואני לא מדבר על עצמי כאיש בוגר יותר (למרות שאני כן), אלא על האוכלוסייה המבוגרת. טפוי

asi man

New member
בוא'נה תמצא לך חיים

אין לך משהו אחר לעשות חוץ מלשגע פה אנשים שרק רוצים את טובת הפורום,תכתוב דברים לעניין ותפסיק לחפש תגובות

אולי תפסיק להתבכיין כבר?

כבר בתחילת השרשור הזה הייתה הנחת יסוד שאתה מטומטם: "מיני קוקיס!" אמ אמא שלך מיני קוקיס בסדר? ובדיוק כשחשבתי שאתה סתם אידיוט, אתה בא ומוכיח שאתה בעצם עוד יותר אפס ממה שדמיינתי ומתחיל לכתוב ירידות אינפנטיליות בפורום. שאני אבין, אמא שלך לא חיבקה אותך מספיק כשהיית קטן או משהו כזה?

iknow

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

asi man

New member
תראה פיטר...

זה כבר משהו אחר כי אתה אחד שאוהב להגיב על כל דבר גם אם הוא בלי קשר או לא,אבל אני יכול להגיד לך שגם מאנשים יותר מוכרים יש הודעות כאלה בלי קשר ואין מה לעשות זה לא פורום רק שלי ושלך,כל אחד כותב דברים עם או בלי קשר שקשורים לאנשים אחרים,ככה שזה גם יכול להיות בדיחה פרטית שלא תבין,אבל ככה זה,בכל הפורומים זה ככה

PePener

New member
אז זה כל הקטע אסף, שזה לא

ממש לא בכל הפורומים זה ככה, מנהל אחראי וכזה שמעוניין שישמר קצת כבוד בפורום מוחק כאלה הודעות ומי כמוני יודע. הסיבה שאתה לא רואה הודעות כאלה היא בגלל שמוחקים אותן. חוץ מזה הפורום הזה הוא פורום שדווקא מעודד שיחה לא קשורה ובדיחות פרטיות. אבל לפתוח הודעה בלי קשר, סתם לתפוס מקום, זה לא יפה, ילדותי ולדעתי גם מטומטם. אין לי בעיה שהוא מתכתב עם בדיחות פרטיות איפה שהוא רוצה, אבל שזה יהיה עם לפחות קצת, לא הרבה טאקט

למעלה