מיני קאמבק

מיני קאמבק

אני מתנצל שלא שייכתי את זה לשום דיון, אבל לא מצאתי גם את המקום הראוי. בכל מקרה, לוותיקים שעדיין פה, טוב לראות אתכם. אחרי ששמרתי את הקבוצה על אש קטנה (מה זה קטנה? במשך 4 שנים אני חושב שנכנסתי אליה פעם בחצי שנה לשלוף שחקן ושהיא לא תסגר) הצטבר גם סכום נחמד בקופת המועדון. בהחלטה רגעית בשבת החלטתי קצת לחזור (מניח שאנסה לשמור על להכנס פעם בשבוע, אבל לא להתחייב). אז לאט לאט מתחילים בניפוי השחקנים שהצטברו (סגל של 38 שחקנים, חצי מהם שחקנים שנשלפו ולא נמכרו) החלטתי גם לעשות מסע קניות. כרגע הקבוצה נמצאת בליגה שישית (372). הנה הרכישות הבולטות, אשמח לקבל דעתכם על המחיר והאם יש צורך בשחקנים כאלה. או שאולי עדיף לי לחסוך במשכורת, להתמודד עם ההפסד של המכירה המהירה: 1. 25 years and 87 days, TSI = 119 940 In passable form, excellent stamina. Has passable experience and passable leadership. Has disastrous loyalty. Keeper: disastrous Defending: wretched Playmaking: extra-terrestrial Winger: poor Passing: outstanding Scoring: weak Set pieces: wretched תמורת 13 מיליון, משכורת של 170,000 2. 25 years and 38 days, TSI = 80 440 In solid form, excellent stamina. Has inadequate experience and inadequate leadership. Has wretched loyalty. Keeper: disastrous Defending: titanic Playmaking: weak Winger: wretched Passing: poor Scoring: weak Set pieces: inadequate תמורת 6.8 מיליון, משכורת של 140,000 3.27 years and 54 days, TSI = 59 710 In solid form, solid stamina. Has solid experience and weak leadership. Has wretched loyalty. Keeper: titanic Defending: disastrous Playmaking: inadequate Winger: disastrous Passing: disastrous Scoring: disastrous Set pieces: world class תמורת 16.8 מיליון, משכורת של 156,000 4. 27 years and 78 days, TSI = 33 270 In passable form, solid stamina. Has inadequate experience and inadequate leadership. Has wretched loyalty. Keeper: disastrous Defending: solid Playmaking: magnificent Winger: passable Passing: inadequate Scoring: weak Set pieces: poor תמורת 3 מיליון, משכורת של 30,000 5. 24 years and 14 days, TSI = 31 480 In inadequate form, solid stamina. Has poor experience and wretched leadership. Has wretched loyalty. Keeper: disastrous Defending: supernatural Playmaking: inadequate Winger: wretched Passing: weak Scoring: poor Set pieces: weak תמורת 6.5 מיליון, משכורת של 90,000 6. 24 years and 35 days, TSI = 21 140 In weak form, solid stamina. Has weak experience and wretched leadership. Has wretched loyalty. Keeper: disastrous Defending: world class Playmaking: passable Winger: inadequate Passing: poor Scoring: poor Set pieces: wretched תמורת 5.9 מיליון, משכורת של 50,000 אלו הרכישות הבולטות, כמו כן יש לי 3 מתאמנים, שניהם ברמת SN, ועוד אחד מאג (שלושתם חלוצים). מניח שעשיתי במהלכים האלו לא מעט טעויות: שחקנים בלי משניות לא כולם צעירים שילמתי הרבה יותר מידי עבורם משכורות גבוהות והשקעה של 60 מיליון לליגה 6 זה הרבה יותר מידי. אבל אשמח לעצות/ביקורת וכו'. תודה!

itaiy

New member
ברוך שובך!

המשחק קצת ישתנה, כדאי שתקרא קצת את החוקים. בעיקר המשניות יותר חשובות עכשיו מבעבר, הוסיפו נאמנות, יש קבוצת נוער שאפשר לפתוח (אם אין לך), האימונים ישתנו קצת ולא כל רמה עולה באופן שווה, אלא ככה שהרמה גבוהה יותר לוקח יותר זמן לעלות רמה (כמובן בהשפעת גם גיל, ומאמן). תמשיך לשאול פה שאלות ונשמח לענות :) בהצלחה!

Cade Foster

New member
שלום אואן

או שהוא כבר לא הפייבוריט שלך?
בכל מקרה בטח גם שמת לב שאפשר לחשב רייטינג בהכנה למשחק, שנוספו conditional orders ושנוספו מערכים חדשים. אקדמיית נוער - בלוף. ההפסדים הרבה יותר גדולים מההכנסות. אני סוגר אותה אחרי שהשחקן היחיד שעוד יכול להכניס לי כסף יעלה לבוגרים. זהו בגדול...

באמת שהעלת לי חיוך..

כל הכבוד על האואן.. תהיתי לעצמי אם מישהו (מלבד צפדיה) יזכור את זה.. תודה רבה על העצות והברכות..

Raz Amir

New member
אחרי ששלחת לי הודעה אתמול נכנסתי להאטריק

הפתיע אותי שאני עוד זוכר את שם המשתמש והסיסמא אחרי שנתיים שלא נכנסתי לאתר. כמובן שהקבוצה שלי נסגרה וכל מה שאני יכול לעשות זה לפתוח עכשיו חדשה ולהתחיל שוב פעם. מצד שני, בשביל מה? לפי מה שקראתי פה קצת המשחק רק הלך והדרדר. בכל אופן, שלום לכל מי שעוד זוכר וגם למי שלא. נוסטלגיה...

טוב לדעת שהאייקונים נשארו זהים. דיי עם התירוצים, תחזור לעיסוק האמיתי שלך ותעזוב את התחביבים! אין ספק שהמשחק היום לא מתקרב למה שהוא היה בשבילנו לפני 4-5 שנים.. אבל עדיין, רק להחזיר את: תומאש,נמשל,חייל קרבי, וקנין, אופיר91 ואני מניח שעוד לא מעט אנשים ששכחתי (ואני מתנצל אם הם קוראים). איך קראו לדביל הזה שתמיד היה מציק לנו?! אגב, לא סיימנו את התחרות.. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=554&messageid=58958240

מכבי תפו YMTA ארסנל אף סי רילודד בריבוע?

אני לא חושב שהמשחק הדרדר...אולי רק מבחינת כמות המשתמשים לדעתי הוא טוב מבעבר...תחזור!

Raz Amir

New member
אתם עושים לי חשק לחזור...

אבל זה לא אותו הדבר. מי יקום עכשיו בשבת בבוקר לראות משחקים, זה הרי היה כל הכיף. הפורום בזמן המשחקים, הוועידות מסנג'ר.. לא פתחתי את המסנג'ר שלי כבר שנה בערך

נמשל

New member
מה זה מסנג'ר?

תחזור תחזור, שיהיה לי אינטרס לעוד איזה 4:0 קטן לטובתי...

Suli

New member
אם היא לא הפכה לבוט

אז אתה עדיין יכול לחזור אליה :|

gulu19

New member
ברוך שובך :)

מה שקפץ לי לעין זה הקשר ET עם מסירה. זה אחלה שחקן אבל הוא יותר ברמה של ליגה 3 ולא ברמה של ליגה 6. 170 אלף משכורת זה לא מעט וגם הוא יאבד ערך.. הבלם הטיטאני נקנה במחיר סביר, אבל ראיתי שיש כבר שוער ועוד בלם ס"נ, לא צריך כל כך הרבה הגנה (ולשלם 300-400 אלף משכורות בהגנה בליגה 6 זה מוגזם). אני חושב שאתה צריך להסתפק בשחקנים ברמה של מאג-ס"נ, ולא לקנות ביותר מידי (אפילו לקנות מבוגרים - 27-28) ככה שאם תמכור עוד עונה שתיים (בשביל לשדרג) לא תפסיד יותר מידי מזומנים. לדעתי, כשתעלה (לא אם תעלה, כשתעלה :)) לליגה 4-5 תתחיל להשקיע בצעירים איכותיים שיישארו איתך כמה עונות טובות (ויהנו מבונוס הנאמנות החדש).

תודה רבה

קודם כל התגובה המנומקת והמפורטת. החלטתי שאני חוזר למשחק ובלי יותר מידי מחשבה, החלטתי שאני פשוט קונה כל מה שנראה לי מתאים. הנחתי שאני קונה יותר מידי (כמה בכמות, ובטח במחיר) אבל הנחתי ש-200 מיליון שישבו לי בצד חסרי מעש הם סכום סביר להתחיל לבצע איתם קניות. נשארתי כרגע עוד עם 140, מניח שזה מספיק מרווח (יש לי גם מתאמנים שמאמין שאמכור עוד מעט) בשביל טעויות. אז אשמח לשמוע את הצעתך, למכור את הקשר ET (מקסימום במחיר הפסד של מיליון) ולחסוך את המשכורת שלו? התלבטתי מאד בין לקנות שחקנים ברמה הזו בגילאי 24-25 או ללא לכיוון המאג-ס"נ בגילאים קצת יותר מבוגרים. בגלל שאני לא מכיר את השוק, פחדתי שהאובדן שווי בגילאי 27-29 הוא גדול יותר. ולא רציתי שחקנים לליגה אחת או שתיים. העדפתי שחקנים ל-3-4 עונות עם שינויים בהתאם לצרכים. אז בשורה התחתונה, אתה ממליץ לי להוריד קצת את רף המשכורות (עומד על 800 אלף בערך) ע"י מכירה של ה-ET (ואולי גם השוער ET או הבלם טיטאניק) ולהביא במקום שחקנים יותר זולים ומבוגרים?

gulu19

New member
אני הייתי מוכר

את הקשר ה-ET וגם את הבלם הטיטאני (שאותו אתה אפילו יכול למכור בלי הפסד). במקומם אפשר להביא מאג-ו"ק-ס"נ, ולא חייב משניות מטורפות. בטווח הארוך זה יחסוך כסף. בהצלחה!

זונע

New member
אואן!!!!

ברוך שובך
אין לי עצות לתת לך כי אני כבר לא מבין כלום במשחק, אבל טוב שחזרת

למעלה