מיני עדכון

D X 9

New member
מיני עדכון

התחלתי לעבוד, בשקיפות מלאה סיפרתי להם על הבעיותיות עם הילד ולהפתעתי הרבה מאד קיבלו. התחייבתי לעבוד כל יום שישי עד שהכל ייסתדר ואוכל לעבוד ימים מלאים. בעסה אבל הכרחי. היה נחמד היום, דעתי הוסחה מהבלגן שמסביב ומצאתי את עצמי אפילו נהנית לרגעים. לגבי גן חדש אין לי מה לחדש, ממתינה לתשובה מהעיריה (כמה זמן זה ייקח????). מישהי יודעת איך מגייסים משלבת או מישהי שתוכל ללוות אותו במהלך חלק מהיום בגן? הבנתי שיש אנשים מקצועיים וסטודנטים לחינוך מיוחד שצריכים שעות ועושים את זה בתשלום סימלי - איך מגיעים למישהו כזה? זה גם צורך של הגן וגם מאד ירגיע אותי לדעת שלפחות בחלק מהיום מקבל תשומת לב אישית וזה מא-ד יעזור בשילוב שלו בגן החדש. מישהי יודעת מה הפרוצדורה?

בהצלחה!

adif11

New member
לא מכירה את הפרוצדורה .אולי לשאול את

הגננת ? לברר בעיריה ? משרד החינוך ? שמחתי לקרוא שהבינו אותך בעבודה ובאו לקראתך. שיהיה בהצלחה

1baba1

New member
תפני למכללות להוראה . . .

הקרובות למקום מגורייך. תגשי לחוג של החינוך המיוחד, למזכירה תתני לה את הפרטים. הם מפרסמים זאת באתרי המכללה לסטודנטים באותו החוג. בהצלחה !!

משלבת

בחינוך עירוני אפשר להכניס רק משלבת דרך העיריה וזו ניתנת לילד עם אבחונים ספציפיים שמצריכים משלבת. לא יודעת איזה אבחון יש לכם והאם זה אפשרי. משלבת אפשר למצוא דרך מכללות להוראה / לוחות דרושים / אתר "שתיל" / אתר מקום מיוחד ועוד. א-ב-ל כדי להכניס משלבת מטעמך צריך הסכמה של העיריה. בעקרון למי שמגיע משלבת העיריה צריכה למצוא מישהי ובד"כ זו סייעת מהמאגר של העיריה שמקבלת שכר מינימום מהעיריה. אם העיריה מסכימה (ולא בכל מקום מסכימים) את יכולה להביא מישהי שלך שתרשם בעיריה, אבל סביר להניח שצתטרכי להוסיף כסף. יש לי עוד המון מידע ופרטים. אם את רוצה תפני אלי במסר.

למעלה