מיני סקר

metalgirl

New member
מיני סקר

בתור אחת שמסיימת את החטיבה עוד כמה ימים ויש לה מסיבת סוף שנה של כל השכבה במועדון ביום חמישי והיא מתכוונת לבוא ואני יודעת בוודאות שיהיה קצת רוק אז אני רוצה לשאול... יש כאן מישהו שאם הוא נמצא לא במסיבת רוק אז הוא רוקד את רוב השירים? כי אני כן וחברות שלי כן ואני רוצה לדעת אם יש עוד אנשים שאוהבים רוק אבל רוקדים כמעט הכל רק כי הם אוהבים לרקוד. אורית

sOrCeReSs

New member
אממממ

אני רוקדת כמעט להכל כי אני ממש אוהבת לרקוד.. זה משחרר (משהו כזה) אני ארקוד להכל חוץ משירים המעצבנים (והמגעילים) של בריטני ושל כל שאר החראות.. (כמו בקסטריט בויז או פייב וכל אלה בסיגנון) אבל בעיקרון הכי כייף לרקוד למוזיקה כבדה (לפי דעתי)

zambush

New member
מאפינס זה - טעעים!!!

כן, כשאני נמצא במסיבה אני רוקד, בלי קשר לסוג המוסיקה. לרקוד זה משחרר, מרגיע וכיף. אין סיבה לא להינות מזה. וחוץ מזה, שביננו, אחד ל-10000 יש גם שיר דאנס\האוס\טראנס\(אני לא מבדיל בינהם, יש מישהו שמוכן להסביר לי מה ההבדל?) שגם כיף להאזין אליו.

HENDRIXit

New member
מיני תשובה

אני רוקדת במסיבות,אבלללל כשמתחיל המזרחית..אני עפה

Eric Clapton

New member
בדרך כלל

כן, אם אין משהו יותר טוב בחדר אחר או כשאני כבר נכנס לזה. או, כמובן, כששיכרון תוקפת אותי

Penny_Lane

New member
אכן כן... (חוץ מטראנסים)

כשאני במסיבה אני רוקדת... איפה שאני גרה אין ממש מועדוני רוק.... אז חייבים ללכת למסיבות או שנתפגר.. או שיש מסיבה של חברים רוקדים... כמעט הכל חוץ מברטיני או טראנס.... כי זה ממש מזעזע....

pows

New member
כמעט הכל

אני רוקד כמעט הכל חוץ מטראנס האוס וכל שאר החרא הזה.

לא!!!

NO WHY NO HOW!!!!!! ITS MY WAY OR THE HIGHWAY (לא זה לא משפט שפרד פלינסטון דרסט המציא) אני לא רוקד אלה עם זה משהו שאני אוהב.... זה פשוט לא כיף ככה....

SLASH.forum

New member
תשובה

אני לא יודע איך רוקדים את כל הציפצופים האלה של המועדונים כי זה פשוט לא מזיז אותי בגרוש... אני יודע להשתולל במסיבות מטאל ולפעמים בחתונות אם שמים שיר כמו מיסטר ג`ונס או ``ITS THE END OF THE WORLD......``(REM או סאנדיי בלאדי סאנדיי(U2) אבל מה... יצא לי לרקוד כמה סלווים עם שירים כמו DONT CRY וALWAYS

למעלה