מיני סקר:

Schnickelfritz

New member
מיני סקר:

איזה מימי ההולדת של באפי הכי אהבת
(סיבה ונימוק לא יזיקו) 17 (עונה שניה)- עושים לבאפי מסיבת הפתעה בה היא מקבלת את היד של השופט ושוכבת עם אנג´ל. 18 (עונה שלישית)- באפי חסרת כל יכולת להלחם עם ערפד שרוצה לערפד אותה. 19 (עונה רביעית)- הסקוביז עושים לבאפי (עוד) מסיבת הפתעה שלאחריה ג´יילס הופך לשד. 20 (עונה חמישית)- לא קורה כלום (לא נראה לי שציינו אותה בכלל). <<---
לעונה 6 --->> 21 (עונה שישית)- הסקוביז ועוד כמה נתקעים בתוך הבית עם שד רצחני שבא מתוך חרב.

lotd

New member
בטח שהיה בחמישית!!!!

שדון גילתה שהיא המפתח וחתכה את עצמה...

Schnickelfritz

New member
סורי../images/Emo70.gif

בניגוד לכל העונות האחרות, את העונה ה5 ראיתי רק פעם אחת, אז אני לא ממש זוכרת מה הלך בכל פרק...

B a n j o

New member
אני חושב

שאהבתי את העונה הרביעית הכי הרבה היה ממש מצחיק עם ג´יילס שהופך לשד וספייק שמסביר לו מה הכוחות המיוחדים שלו... בקשר לעונה השישית עדיין לא ראיתי אז אני לא יכול להכליל אותה. ושאלה יותר מעניינת: איזה פרק HALLOWEEN אהבתם ?

הממ.. ../images/Emo58.gif 6

הכי אהבתי את היומולדת בשישית, עם המתנות מכולם(סופר-תיבה לכלי לחימה עם מחזיק לדיסקים מזאנדר ואניה
), על הקטע שהם היו תקועים בבית וכו´. לא ממש אהבתי את הפרק שג´יילס הופך לשד, וגם את האילתור מסיבה ברביעית.. עונה שלישית- לא ממש אהבתי את הפרק גם כן.. ועונה שניה היה חביב, אבל היומולדת בשישית לדעתי היה הכי נחמד :) ואל.

עונה 3!!ב

ברור ליומהולדת היא קיבלה סיוט אנגל הופך לאנגלוס מי יכול לקבל יומהולדת יותר מוזרה נוראית ומפחידה מזה? ועוד הכול בגלל... כמה עצוב...

Schnickelfritz

New member
כנ"ל (../images/Emo58.gif 6)

ממש אהבתי את הפרק הזה. פרק ממש מצחיק שגם הראה התפתחות של דמויות (אניה, דון, טארה). בקיצור, כן. השישית.

TARAFREAK

New member
../images/Emo58.gif ל - 6

גם אני הכי אהבתי את זה......פרק ממש מצחיק לדעתי!! רואם את אניה בקריז שלה...וטארה - פשוט מצחיקה... וגם הקופסא המיוחדת לכלי נשק.....משהו משהו - אני רוצה גם!!

talrv

New member
שנייה..

"הפתעה" כאילו, דההה?? סתם... השלישית והשנייה היו קרובות אצלי.. את הרביעית לא אהבתי (סצינת הפתיחה במיטה עם ריילי - בעעעעע..) בהחמישית היה חביב, אבל דאון עצבנה אותי! ואת השישית לא אהבתי כל כך.. פרקי הלוואין- השנייה, בלי ספק! בשלישית אני לא חושבת שהיה.. וברביעית היה חביב אבל לא שוס, ובחמישית גם לא היה, ובשישית לא היה משהו........ ומה זה הסגול הזה?????????????????????????????

ד י י ז י

New member
אממממ..

לא ראיתי את היומולדת בחמישית ובשישית אז אני חושבת שאני אלך על עונה 2.. חוץ מהיותי סטאר קרוסית , ממש אהבתי את הפרק.. למרות שבעונה הרביעית היה גם נחמד..

smgfan

New member
בטח ששניה!

ביום הולדת שבה היא שוכבת עם אנג´ל וכל הבלאגן של עונה שנייה מתחיל "להתהוות"
את שלישית דווקא לא אהבתי במיוחד, i guess because of the lack in girl power...

רביעית

אבל תמיד עצבן אותי למה רק לבאפי חגגו ימי הולדת בסדרה ולאף אחד מהדמויות חוץ ממנה לא חגגו זה משגע אותי

TARAFREAK

New member
תיקון קטן../images/Emo58.gif בערך ל5,6

לטארה חגגו יום הולדת בעונה החמישית....בפרק "שלה" אל באופן "מפתיע" שחכו את היום הולדת שלה בעונה 6!!

matanbu

New member
השניה, לגמרי

אם אני (וזו אני) אשפוט את הפרק לפי הרגש, זה לגמרי השניה. כמות הרגשות שבאפי (הסדרה, לא הדמות, למרות שגם) התמודדה איתה, היתה עצומה. מבחינת כל הדמויות. פעם ראשונה של הסדרה עם פרק באמת עמוק, לפי דעתי לפחות. הרגשות בין אנג´ל ובאפי (והעלילה עצמה, הסקס, ההתבגרות), ג´ני וג´ילס, זאנדר וקורדיליה והעניין עם וילו. וילו ואוז (באוטו, שהיא רוצה שהוא ינשק אותה), ספיק ודרוסיליה והאם ערפדים יכולים להרגיש והאם הם טהורים או לא מהבחינה הזו, אנג´ל וההתפתחות שלו לאורך הפרקים האלו... והכל ביומולדת של באפי ועם כל זה היא צריכה להתמודד ביומולדת שלה. עם אנג´ל שהפך לרע. לא סתם קראו לפרק "תמימות". אני חושבת שזה השלב שבו באפי באמת התחילה להיות סדרה איכותית. (לפני זה היה היתה פשוט טובה וכיפית, עכשיו זה אפילו יותר). חוצמזה שגם פה התחילו להיות שמות יותר מגניבים לפרקים :) כל סוף עונה שניה, מהפתעה והלאה, היתה פסגה אמיתית בפרקי באפי וואט סו אבר, לפחות לדעתי. (כמובן שהיו עוד פסגות, בכללן השביעית אבל אני לא פה לספלייר). עונה שניה... נוסטלגי, אפקטים ככה ככה, אבל אין... על הבדיחות הישנות של זאנדר, על הספריה, על הבגדים של אנג´ל וזה שהוא עוד נראה כמו ערפד צעיר ולא כמו מישהו בן 30, על ספייק הרע באמת, על דרוסיליה, ג´ני, קנדרה, הסיפורים של העונה הזו. זה פשוט כיף לראות את העונה הזו. לא יודעת מה איתכם, אבל בפרקי ימי הולדת (שאני שונאת כי מזניחים את השאר ונותנים עדיפות רק לבאפי בלאט) זה הפרק היחיד שממש שווה ציון. נהניתי. *רק הערה: אני אוהבת את כל פרקי באפי, אפילו את גו פיש והעונה הרביעית, אני מדברת על פרקים "טובים וגרועים" לפי מדד באפי, שהפרק הכי גרוע של באפי יבוא לפני הפרק הכי טוב של כל סדרה אחרת (אפילו המחווה למועדון ארוחת הבוקר בדוסון קריק). ולא כי אני מעריצה של באפי אלא כי זה המדד שלי, כי זה פשוט יותר טוב מכל דבר אחר. אפילו גו פיש ועונה רביעית.

The Flash

New member
אז ככה

שנייה(איך לא) רביעית(היה כל כך מצחיק! וגם אית´ן ריין הופיע!) ושישית(היה פרק ע-נ-ק !!!

buffstar

New member
שלי

שנייה
פשוט פרק מצויין היום הולדת הכי גרועה שלה EVER... וגם את היום הולדת שלה בעונה השלישית והשישית אהבתי ספוילר 6 טארה ספייק והתכווצות היה גדול

WillowFreak

New member
הכי אהבתי את...

השנייה והשלישית..
טוב חברים אני נאלצת לנטוש אתכם לאיזה 4 ימים...
(נכון שתתגעגעו ??
)

B a n j o

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

למה ?

WillowFreak

New member
טיול...../images/Emo9.gif

אחותי בדיוק הגיע לפה ואנחנו יוצאים לטיול משפחתי די ארוך....
כן כן... אתם תחסרו לי מאוד..
אבל צריך לרצות את המשפחה לפעמים.... bonding...that´s the word מעניין אם יש בשוויץ את פסקול המחזמר?

B a n j o

New member
כן ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif מיוזיקל

אני כבר רואה את אניה שרה BUNNIES בגרמנית..... ושיהיה טיול נחמד ! ואם תמצאי שם את הDVD בזול LET ME KNOW אוקיי? אני ממש מרחם עלייך, מסכנה... בלגיה-שוויץ-בלגיה למה את מתכננת לחזור בכלל ??????

למעלה