מיני סקירה Falconer - Northwind

מיני סקירה Falconer - Northwind

אז, לאחר ריבים רבים עם הדודות, סוף סוף השגתי. כתוב שזה פרומו, אבל לא יודע בדיוק להבדיל בין פרומו לרגיל, אז בואו פשוט נצא מנקודות הנחה שזה ממש לא משנה :) אז סקירה רצינית לא אתן, שמעתי את האלבום פעם אחת, וגם רק 12 שירים מתוכו. טוב, אז מתיאס חזר ואני בטוח שהציפיות של כולנו (מאוהבי פאלקונר, כמובן) עלו לשמיים ברמות מטורפות. האם הן באמת התגשמו? או אכזבה מטורפת כמו שהיה עם הסולן השני? ובכן, האלבום מדהים, בהחלט. כ"כ הרבה דברים מהאלבומים הראשונים. שומעים את פאלקונר שוב. אבל, לא, הוא אינו משתווה לאלבומים הראשונים אני לא יכול להסביר את זה, אבל משהו פשוט חסר. הרגש, הסאונד, האווירה שהייתה בראשונים שנעלמה כבר מהאלבום השלישי לא חזרה במלואה. האלבום מתחיל בעיקר עם שירתו של מתיאס (מוזיקה ברקע, אבל חלשה) שמשום מה, נשמע קצת מחוספס. פה חשבתי שאני הולך להתאכזב אבל ישר הגיטרות נכנסו, עם המקצב הכ"כ אופייני לפאלקונר, שכל מי שישמע אותו פשוט ישר יחשוב "אההה איזה כיף לשמוע את זה שוב", עם שירה מדהימה. בקרוב אעלה סקירה יותר רצינית תוך כדי שמיעה של האלבום אבל בקצרה, אלבום מעולה, אולי לא עומד לגמרי בציפיות, אבל לא חושב שאוכל לאמר שהתאכזבתי. נגינה פאווריסטית, מלודית, פולקית. כל מה שאהבנו בפאלקונר :) ממליץ בהחלט! -סיפור פרשת הריבים עם הדודות, אם זה מעניין מישהו- אז ככה, ביקשתי מדודה אחת שתשלח לי את זה שם מאפגניסטן, אבל הדואר אוויר החליט לעשות בעיות. הדודה השניה ניסתה לשלוח איכשהו את אותו האלבום, בצורה דיי הזויה, לא יכול להסביר. ואז קיבלתי אותו, אבל הוא היה שרוט לגמרי בגלל כל הריבים :( ואז ביקשתי מהדודה השניה שתשלח לי אותו שוב, והיא החליטה לעות את זה ב-fedx אז זה הגיע תוך לילה :)

ותוספת קטנה

אני בטוח שרוב האנשים פה יודעים כמה שפאוור בקושי מזיז לי אז אם אני אומר שהאלבום טוב, תשמחו עליי :)

בקרוב :)

פשוט אני במצב שמאוד, אבל מאוד קשה לי להקשיב לאלבום פאוור שלם :) אני חייב גראולים.

McBlack

New member
וויהי [=

בא לי עוד פאלקונר
ואגב, *FedEx

למעלה