מיני-ספיישל ברי ב24

מיני-ספיישל ברי ב24

או יותר נכון, רצף שלא ראיתי כמותו אף פעם! ביום שישי בצהרים ראיתי לי ערוץ 2 והיו פרסומות אז העברתי לערוץ 24 בו בדיוק היה את הקליפ של ברי "מונסון" האמת אני לא כל כך אוהב את הקליפ הזה, האווירה בו היא די סתמית... אחרי הפרסומות שבאו אחרי הקליפ פרסומות ואחרי ברכה משרון רוטר קיבלנו את הניצוץ. ברי נראה די מוזר בחליפה ומשקפי שמש, לולא הגרייטש לא הייתי מזהה אותו! ואז הגיע הקליפ האהוב עלי מהקליפים של ברי, עוד חוזר הניגון. פשוט קליפ מעולה, מרגש, ממחיש את האווירה, מושלם! היה מאוד מוזר לראות רצף של שלושה שירים של ברי אחד אחרי השני, בייחוד שבכל אחד מהם מראים גיטרה אחרת שלו (הבז' במונסון, הגרייטש בניצוץ והאקוסטית בעוד חוזר הניגון)

israel1986

New member
הקליפ של מונסון פשוט גרוע.

ואת עוד חוזר הניגון אני כל פעם מספיק לראות רק מהסוף.

משום מה

ראיתי את הרצף הצפציפי הזה קרוב ל-50 פעמים... הם משדרים את זה המון בעיקר בשעות הקטנות של הלילה.

הקליפ של מונוסון לא קרוב

להיות מסריח ומעפן כמו הקליפ של עוד חוזר הניגון, העיון לשו לא מקורי והוא עושי בצורה גרועה, רואים שיש נסיון לתפוס את האווירה בשיר, אבל בניגוד לשיר שוהאי צרת אמנות נהדרת בעיני, הקליפ פשוט לא מצליח, חובבני ולא מעניין. של מונסון דווקא נחמד בעיני, יש שם איזה כמה שוטים יפים\ והרעיון המינמליסטי שלו נחמד (למרות שהביצוע לא נהדר ממש). הקליפ הכי מוצלח של ברי, למיטב זכרוני הוא זה של עיר מקלט, כמה פשוט ככה מוצלח.

לך תאשים סטודנטים :)

חוץ מזה אני הכי אוהב את "אינני אוהב אותה" יש לי משיכה מוזרה לקליפ הזה... יש עוד כמה שחביבים עליי סנדריה אגם ענקית וכו'

אגם ענקית אנימציוני

ממש יפה, קצר וקולע. אני מאוד אוהב אותו ציבעוני והזוי, מזכיר לי כמה חוויות:)

israel1986

New member
../images/Emo45.gifאת אגם ענקית גם אני אהבתי

לא ראיתי אותו הרבה פעמים, אבל ממה שאני זוכר הוא היה ממש טוב.

כן, לא משדרים אותו יותר מידי וחבל.

אבל אפרופו 24, ראיתם את התוכנית "כל הרוק הזה" (יכול מאוד להיות שאני טועה בשם). פשוט תוכנית נפלאה ב10 הראשונות כבר שמו את ברי ואחריו יוסי אלפנט ואחריו להקה רטורית... מגניב

למעלה