מיני מפגש.

NiKi†a

New member
מיני מפגש.

היה חביב
הגעתי ב12:00, הייתי עם פורום פאוור [כולל נועית], ברק התקשר 46 פעמים, צעק עליי, הוא יוליה, ינאי והנספח של ברק פגשו אותי בקומה 3-, ברק יוליה והנספח הלכו לאכול, ינאי נשאר איתי ועם פורום פאוור המטורפים. אח"כ גילה [שהגיעה באיחור] וצ'חר הגיעו, צ'חר נטש עם חברים ומידי פעם בא להגיד שלום, גילה וינאי השתלבו לא רע עם פאוור נשארו איתנו, ברק ויוליה הלכו לסנטר, חזרו בערב
ובשש הייתי צכה ללכת P: בעיקרון נראה לי שציפיתם יותר מידי למפגש, אמרתי לכם שאני באה למפגש פאוור ושאני אהיה עם פאוור, אמרתי לכם פשוט לבוא גם כדי שאני ונועה לא נצטרך לבוא פעמיים. פשוט ברק קצת התעצבן שהמפגש לא היה רק של מיוז ושכל הפורום לא מסתובב ביחד. אבל שוב, אמרתי לכם שאני ונועה ניהיה עם פאוור והשהמפגש לא יהיה רק שלנו. אני נהנתי בכל אופן, עם פאוור ואיתכם

dirty boots

New member
יש בזה משהו,

לא חשוב, ממילא היה נחמד להשתלב
בכל זאת, אני לא בטוח שראיתי מתישהו אנשים הולכים מכות ואחרי שתי דקות עושים מעגל חיבוקים

s h e e p i t

New member
סיכום מפגש:

שמתי שעון ל-10 וחצי השעון צילצל - סגרתי אותו - חזרתי לישון שירן התקשרה והעירה אותי [
] ב-11 וחצי הזכירה לי שיש מפגש ובאותו הזמן הלכה לאיבוד בכמות העצומה של הרציפים [3] בתחנת רכבת של נתניה. חשבתי איך להגיע - לא מצאתי - נשארתי בבית

dirty boots

New member
בעצם, אולי אני אתן גם סיכום קצרצר.

הגעתי בבערך 11:40, עליתי לגג, וחיכיתי, וחיכיתי, וחיכיתי, וחוץ מיוליה, אף אחד לא הגיע. אחרי שברק וחברו הדקלי אוריה [שרצה להחליף איתי שיער
] הגיעו, הלכנו לטאוור כדי לחפש את שירן ופאוור, והם לא היו שם. אז ירדנו למינוס שלוש, שם הם היו, ואז גם ראיתי את עופר ונעה. בהמשך ברק, יוליה ואוריה הלכו לסנטר ואני נשארתי עם פאוור, ואחרי כמה זמן שהיינו על הגג, גילה [Pink Ego Box] הגיעה, ואני והיא הסכמנו שהארי פוטר 5 מחורבן
בהמשך ראיתי עוד כמה אנשים שאני מכיר [טוב, לא הרבה, וממילא ראיתי אותם קודם] ועופר גילה את התאוריות שלו בנושא קורנפלקס
בקיצור, היה כיף
אה, ו.. "Tנחנו פורום פאוור מטאל האמיתיים!!!!!!111"

Dug E

New member
../images/Emo4.gif

לא הרגשתי שייך ככ היה לי יום מטורף,כל הרע ביום אחד. מצטער

DarkYula

New member
פעם הבאה צריך להיות איתכם יותר

כי היה ממש נחמד כשהיינו איתכם וזה.. ב3- ובערב.... אבל גם בסנטר היה נחמד..:] היו שם אנשים מטרידים על קביים גבוהים.. זה היה מפחיד:|

Tommy The Cat

New member
שירני אני לא באמת כועס../images/Emo3.gif

פשוט זה היה מ-מ-ש מתיש לחפש אתכם בכל עזריאלי
היה ממש אחלה בסופו של דבר למרות שאוריה התחיל לקרצץ שמשעמם לו ואז הלכנו לסנטר, וגם בדרך וגם בסנטר היה משעשע במיוחד ופגשנו כל מיני אנשים ירוקים בגובה של 3 מטר
הסתובבנו בכל ת"א בשביל למצוא חנות מסכנה וקטנה ויקרה בטירוף ששמה הידוע הוא "מטאל שופ". אח"כ אני ויולה אכלנו סופגניה מ"טל בייגלס" והיה ממש טעים
ואחרי שחזרנו לעזריאלי גם היה נחמד:] בקיצור, היה אחלה יום, ארוך ומתיש, אבל כיף
צריך לעשות את זה יותר, והפעם, לעשות מפגש פ-ו-ר-ו-מ-י-ו-ז, לא מפגש נספחים

DarkYula

New member
../images/Emo45.gif אכן מפגש -פורומיוז- ../images/Emo13.gif

וכדאי לעשות שרשור תמונות לפני..

Pink Ego Box

New member
לי אישית היה ממש כיף...

כמובן שהיה נהדר לפגוש את שירן, ינאי ושאר מי שהגיע מהפורום, אבל לדעתי זה רק הוסיף שהמפגש היה משולב עם מפגש אחר. הרי בכל מקרה כמות האנשים שהגיעה הייתה ממש קטנה, אז לא יותר נחמד שיש אנשים נוספים לדבר איתם? היה ממש נחמד. פעם הבאה אני אגיע יותר מוקדם...:)

למעלה