מיני מפגש....

genesis

New member
מיני מפגש....

שלום לכם ידידי אמש בשעות הערב נידברתי להפגש עם ידידי ה דרומי כדי להעלות זכרונות וחוויות מהעבר .(שנינו שימשנו כסגני מפדי יח' הימע"ר כל אחד בעירו). קבענו להפגש בסביבות השעה 19:30 בקניון בלוד , ואז חשבנו מדוע רק שנינו נפגש , מדוע לא נביא עוד חברי פורום למפגש זה ..? ואז עלה הרעיון להביא כמה שיותר חברים בכמה שפחות זמן , והיכן נערוך את המפגש אם לא במקום עבודתו של מנהלנו היקר . מיד הורצו כמה טלפונים ותוך כעשרים דקות , בערך הצלחנו להביא למפגשון כעשרה משתתפים. הגענו כולנו לכיבוי אש אילון , שם קיבל את פנינו בחיוך מלבב , מנהלנו היקר, ותוך כדי שאנו מרווים את צימאונו מי בשתיה קרה ,ומי בחמה הגיעה למפגש ה
של הפורום כשהיא חובקת סלסלת עוגיות וחיוך נסוך על פניה . באותו מפגש , דיברנו, צחקנו , ודיסקסנו על כל נושא שעלה על דעתנו , העלנו זכרונות , ולא פעם נשמעו רעמי הצחוק שלי שכנראה הגיעו עד לוד ... מנהלנו היקר צילם במצלמתו המשוכללת את המפגש והבטיח לי שהיום הוא יעלה את התמונות לכאן...(כמובן ברשות המשתתפים ) . המפגש הסתיים בשעת לילה מאוחרת , אני חושב שזה היה בסביבות חצות וחצי . איציק genesis

ה דרומי

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo51.gifאמת כול מילה והיה נעים

להכיר את ה
פרצוף שמאחורי המקלדת.
לך ולכולם

zivsb

New member
כן נפגשנו כל אלה שלא נסעו לאילת

דיברנו צחקנו ואז מאן דהו אמר לעובדי העירייה יהייה שכר החודש אם יהייה מזל באילת ויגרפו הרבה ז'יטונים אז הכול תלוי במזל "גרון עמוק המתגורר באכסניית הנוער הבטיח לספר"

למעלה