מיני-מפגש לראה"ש

האגס 1

New member
מיני-מפגש לראה"ש

(walla - יצא לי חרוז...
) במוצאי החג השני, יום רביעי הקרוב, בשעה 18:00, נפגשים אצלי למשחקיה ולצפייה ב'הללויה' (דרמת פולחן טלויזיונית). אם יש לכם משחקי ילדות למיניהם (קלפים וכו') - זה יותר ממתאים להביא! איפה זה אצלי? בירושלים. מי שרוצה לבוא שישלח לי מסר ואכתוב לו את הכתובת המדוייקת.

danistar

New member
חוץ מזה שראש השנה

זה היום הולדת שלי בתאריך העברי ( והשנה הוא חופף ללועזי , שמחה כךולה ) דווקא אתמול בלילה ביליתי בירושליים . יצאנו מטעם העבודה לטיול לילה בסמטאות ירושליים בתקופת הסליחות . מה להגיד , עיר מדהימה . היינו בעיר העתיקה , בכותל , במנהרות הכותל , בנחלאות ובמשכנות שאננים , פשוט מדהים . ו...זכיתי להכיר את עץ התות של יוסי בנאי (-: .

D o r o t h y

New member
עץ התות הזה

קישט את הנוף הפרטי שלי עד שעזבתי את ירושלים לפני כ-12 שנים. כמה פעמים נפלתי ממנו.. כמה קלקולי קיבה קיבלתי מהתותים... כמה תולעים מתו לי בקופסאות נעליים...

D o r o t h y

New member
את לא מכירה את גן התות??????

את המספרה של עובדיה מכירה? נכון יש לידו כניסה לשכונה? נכנסים שמה ובתוך החצר הפנימית של המיני שכונה הזו, יש עץ תות ענקי שאי אנפר להתעלם ממנו גם אם מאד מאד מנסים. אם זה לא עזר, אני לוקחת אותך לירושלים להראות לך.

האגס 1

New member
את מתכוונת לגן המשחקים

שישנו על-יד בית הכנסת הספרדי 'בית יעקב ואוהל שרה'? (אולי טעיתי בשם)

D o r o t h y

New member
בדיוק

והרי עץ התות הזה הוא ענקי, בולט הרבה יותר מבית הכנסת הסמוך. הוא חולש על גינת המשחקים כולה. לא?

shellyland

New member
אשכרה מיני-שכונה ../images/Emo13.gif

אולי פעם נארגן סיור בירושלים בעקבות מערכונים? מי מתנדב להכין כזה?

למה אני נזכרת

במערכון השירה בציבור? אהה אולי כי זהו חוזר על עצמו חוזר על עצמו חוזר על עצמו כל שלושה ארבעה חודשים במתכונת קבועה. אז למי שעוד לא היה, מי שעוד לא יודע.. יש חיים גם אחרי הללויה. אפשר לגוון? אולי תקרינו את גבעת חלפון לשם שינוי?
שנה טובה

חשבתי לבוא

אבל כבר ראיתי את הללויה. חח. תודה על ההזמנה יקירי. צריכה התרעת שלג כדי להגיע. שנה טובה.

Yuvalenko

New member
אני מקרין את גבעת חלפון אצלי בבית..

כל יום בין 10 ל11 וחצי. הקרנה אישית בוידאו. מתאים?

shellyland

New member
עידכון: הסרט בוטל ומקום המפגש

שונה מהבית של האגס לבית שלי. הוראות הגעה ישלחו בקרוב לכל אלה ששלחו לנו מסרים וביקשו להגיע. אנא זכרו להביא אתכם משחקים וצעצועים כיד הדימיון הטובה עליכם.

למעלה