מיני ישראל

גידי42

New member
מיני ישראל

באחד מימי השבוע שעבר המהבילים הוזמנו להשתתף האירוע טעימות יין ב"מיני ישראל" זהוא המיתחם החדש, סמוך לצומת לטרון, שבו נפרשת מדינתנו על כל תיפארתה והדרה כשהיא בנויה בצורת דגמים מינאטורים מקסימים. המקום נהדר. למי שיצא להיות במקומות דומים בשוויץ או בהולנד, המקום הזה עולה עליהם בכמה דרגות. כל המקומות המשמעותיים בארץ (ת"א, חיפה, ירושלים, טבריה, עכו, רמת הגולן, אילת ועוד אטרקציות) שוחזרו בדיוק מדהים ובהשקעה ענקית אחד לאחד.(איזה כיף לחרוש את הארץ לאורכה ולרוחבה בלי פקקים) המקום גדול מאד וגם שיש הרבה אנשים , כפי שהיה בעת ביקורנו, לא ממש מרגישים לחץ. יש מסעדות ופינות חמודות לילדים ובהחלט אפשר לבלות שם כמה שעות אם מתכננים טיול בסביבה. נראה לי שיש בעיה להסתובב שם בשעות היום כי לא שמתי לב לטיפת צל באזורים של התצוגה , ובטח מתים בחום. אנחנו היינו בשעות הערב שכל המיתחם מואר ומזג האויר היה נפלא. אהה האירוע היה טעימות יין של ייקבי בוטיק , רובם מהסביבה (ירושלים רבתי) למרות שגם יינות רמת הגולן היו מיוצגים נאמנה. וכך, לא לפני שבכניסה קיבלנו כוס יין מהודרת, פסענו לנו בארצינו (ממש מדן ועד אילת) שבכל מקום אנחנו עוצרים לתדלק את הכוס. טעמנו את כל סוגי היין שיש (קברנה, ריזלינג, שרדונה, מרלו וכו' וכו') עד שקיבלנו את התחושה שמקבלים בחנות בשמים, שמזליפים על עצמינו טונה סוגי בושם וממתוק יצא עז.. כל הטעמים התערבבו לנו במוח. בין לבין נישנשנו מפרי הדוכנים שהוצבו במקום (בעיני מצאו חן בעיקר גבינות הצאן שהלכו יופי עם היין) לסיכום: מקום שממש חובה לבקר בו ורק לצורך הבהרת הנקודה. טעימות היין התקיימו רק בשבוע שעבר למשך 3 ימים אבל גם לבלות ב"מיני ישראל" נטו זה שווה. ושמעתי גם שניתן לערוך שם אירועים מאירועים שונים. יכול להיות מענין ולא שיגרתי

פינליש

New member
שמעתי רבות על המקום...

ורק דברים טובים. בחודש הבא בעזרת השם (ומזג האוויר) יש לי שם אירוע. בתור מקורבת צמודה לבעלת השמחה גם ראיתי את התפריט... נראה לי טעים ונעים. אני גם מחכה לזה וגם מצפה. יופי של ביקורת.

ואני שמעתי דברים קצת שונים

שמעתי וגם היתה על זה כתבה במעריב. מחיר הכניסה גבוה ואם נכנסת לשם משפחה עם שלושה ילדים צריך לשבור תכנית חסכון. עוד היה כתוב בכתבה שהאתר מלא וגדוש בפרסומות בכל פינה, מה שהרגיז את המבקרים. לא ברור למה מחיר הכניסה כל כך גבוה אם האתר מלא בפרסומות.

גידי42

New member
עד כמה שאני יודע

המחיר הוא 45 ש"ח למבוגר ועוד פחות לילד שזה יחסית לתמורה ולמה שלוקחים במקומות אחרים, הרבה פחות מושקעים , ממש לא נורא. לגבי פירסומות .. לא שמתי לב אלא אם את מתכוונת לדגם המדהים של המפעל של תנובה, או מפעל קוקה קולה, או שדה התעופה בן גוריון עם המטוסים של אל על. לי זה בטח לא הפריע וגם לא גרם לי לעשות את החשבון של המשקיעים. וסתם הערה: למשפחה עם שלושה ילדים גם סרט הופך להיות בילוי לא זול... ילדים זה שמחה...

פינליש

New member
את יותר מצודקת

ובאירוע בחודש הבא הכניסה עולה 60 ש"ח לאדם. מה שמייקר מאוד את האירוע אבל ההתלהבות מהמקום הרקיע שחקים ואמור להיות אירוע מאוד מיוחד. וזה באמת מייקר את החוויה "לכל המשפחה". תמיד אני חושבת כמה מישפחות לא יכלות להרשות לעצמן בילוי כזה, לונה פארק, לונה גל ועוד רק בגלל מחירי כניסה אסטרונומיים. עצוב.

גידי42

New member
הלו הלו פינלישי...את מסתכנת...

יותר מצודקת? אמנם אני באופן בסיסי בעד חופש הדיבור אבל ה"בסיסי" לא כולל כאשר נוקטים עמדה הנוגדת לשלי..

פינליש

New member
אה ?? מה ??

שלושתינו בסיכומו של דבר הסכמנו על אותו הדבר. שהכניסה יקרה ושזה הופך לבילוי משפחתי מאוד יקר. מה כאן "נוקט עמדה הנוגדת את שלך"?

meravbr

New member
../images/Emo88.gif ח'ברה ח'ברה לא לריב

במה המחיר שונה ממחיר כניסה מופקע לכל פארק ילדים בארץ ובעולם?? (בדיסני בפריס או באורלנדו הייתם???). זה לא "נורא" יקר, מישהו צריך לתחזק את המקום (ישראלים הרי יודעים לעשות הרבה לכלוך ובלגן בדקה) ונשמע יופי של בילוי (חוץ מהשמש כמובן...).
על ההמלצה, נמצא איזה אחה"צ עם הקטנטונת ... וחוצמזה - מי שרוצה בילוי זול - שילך לים...

פינליש

New member
מה עם קצת הבנת הנקרא ?!

לא אמרתי שאין ללכת למקומות כאלה, או להחרים אותם. כשאני הולכת ללונה פארק, או לכל פארק אחר ברור לי בדיוק על מה אני משלמת. גם אם אני צריכה קצת לנחש. רק אמרתי שיש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם ללכת משפחה שלמה ואז כן, אולי הם הולכים לים. לא יודעת לא עובדת בזה. יש הבדל גדול בין להגיד "זה יוצא בילוי יקר לכל המשפחה" לבין להחרים את המקום או לא ללכת בכלל. קאפיש? ולא קוראים לזה לריב, קוראים לזה לדון.

Amoureuse

New member
בחו"ל זה בכלל לא עולה פחות

למשל מדורודם למיטב זכרוני (הייתי שם לא כל-כך מזמן) עולה כ-10 אירו, יותר יקר מאצלנו, וללטרון גם לא צריך לשלם על טיסה. למה תמיד אנחנו אוהבים להשמיץ את עצמנו? נ.ב. באמת עצוב שיש כאלו שלא יכולים להרשות לעצמם, אבל זה נכון לכל דבר, כמו שאמרו כבר לפני.

למעלה