מיני-זוועות

סנדייז

New member
maxima ומה אתך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אותי את מצליחה להצחיק כל הזמן..... קדימה היי כותבת באופן רשמי
דרורה

חחחחחח אני רוצה דרורל´ה...

אבל פשוט לא נכנס לי
(שיווווו איך אני מדברת! פוי) פשוט לא מצליחה להכנס לשם..... מחר אעשה נסיון נוסף..... ובכייף אכתוב....לא שיודעת על מה...אבל נחרבש משהו
... וכעת...אפרוש למיטתי...לישון באלכסון (חחחחחח לקחו את זה ממני?) לילה טוב מתוקה...וגם לכולם תננינני ניי ניי (האצבע של פסוקו של יום)... כאן תם לו עוד יום סוער בחייה של מקסימושששששש

סנדייז

New member
בבקשה../images/Emo31.gif.....

אני על הברכיים..על הרצפה...מתחננת רק לא כך לקרוא לי
אפשר דרורק"ה אבל לא ....ל"ה . אגב מזה לא נכנס,תכניסי אותו
חחחחחחחחח שתהיה לך שינה נעימה עם ......
דרורה

אמל´ה...

מפחיד!! בפעם הבאה סע ישר לתחנת המשטרה! עכשיו תגיד, איזו מין עבודה מצאת לך שאתה חוזר בחמש בבוקר??? זה משמרות? או משהו קבוע? תודה שהארת את עיני לגבי הקישוטים בריבר אוקס, באמת עברתי גם שם אתמול, ואין מה לאמר, יפה ביותר!! מחר אסע לגלריה לצלם את סנטה עם הילדים והעץ על הקרח. אם יש עוד מקומות ששווים תמונה בעיניך, אשמח לשמוע!

Guy K

New member
אה

אני עובד במועדון... לחזור בחמש בבוקר זה משהו יומיומי אצלי..... וריבר אוקס באמת משהו נהדר.... אני גם אשתדל לעשות כמה צילומים יותר מאוחר. יש לנו מסיבת קריסטמס בעבודה היום - העובדים של המועדון ושני הבארים של אותו הבעלים (JR´S ו MINING COMPANY) יגיעו, תהיה שתייה חינם - מה שרוצים - במידה ואני באמת אוכל לחזור הביתה (ולא אצטרך להיות מובל באוטו של מישהו אחר, כשאני מקיא וממלמל) אני אעשה כמה תמונות

אם כך

אני כבר לא מרחמת עלייך... נשמע שמצאת עבודה מעניינת (אם כי בוודאי מתישה ומעייפת!), כל הכבוד! חזרת בשלום מהמסיבה?

Guy K

New member
לא ../images/Emo5.gif

הבעיה במסיבות של אלכוהול חופשי הוא.... שהאלכוהול חופשי..... וכך מצאתי את עצמי שתוי בערך פי שלוש ממה שתכננתי.... מה שגרם לי לנסוע היום באוטובוס (פחד נוראי שלי.. אוטובוסים אמריקאים) לעבודה כדי לאסוף את האוטו...... אבל חפיף, מי סופר, העיקר שנהנינו ...!

../images/Emo6.gif ../images/Emo139.gif ../images/Emo136.gif ../images/Emo113.gif

העיקר שנהנית! ובזאת אני מכריזה רשמית שלמדתי להשתמש באיקוניםץ

Ho Oh

New member
גיא זה בכלל לא נשמע מוזר

בעולם של היום צריך כל הזמן לפקוח את העיניים טוב לשמוע שהכל בסדר

למעלה