מיני-זוועות
חזרתי לי הביתה מהעבודה, הורדתי את החבר בבית והלכתי לסופר לקנות גלידת תות (יש לו כאב גב אז הייתי צריך ללכת לבד
). עכשיו, כידוע לכם (או שלא) אצלי לחזור מהעבודה זה אומר חמש בבוקר בערך. נכנסתי לרנדל´ס, קניתי גלידה, מצאתי גם פתיתים, אבקת מרק של תלמה ושאר להיטים ישראליים (חומוס-חצילים. באמת)(אה, וגם מי היה מאמין שברנדל´ס במרכז יוסטון יהיה אוכל מהארץ??? מילא באגף היהודי של העיר - אבל פה? נו, למה אני סוטה מהעניין)..... הקיצר, איך שאני יוצא מהחנות שמח וטוב לב אני קולט מישהו מסתכל עליי, נכנס לאוטו, מתניע אותו, וממשיך להסתכל עליי. ולא שאכפת לי שיסתכלו עליי! להפך! אבל לא כשאתה מבוגר, מאוד, לבוש בבגדים בלויים, בשעה חמש בבוקר, ומתוך אוטו שנראה מלוכלך כאילו יצא מהחירייה לפני דקותיים.... אקיצר, אני נכנס לי לאוטו בשיא הזריזות, אפילו לא טורח לשים את השקיות של הסופר בבגאז´ - רק להיות באוטו! מתחיל לנסוע. ההוא מתחיל לנסוע גם כן. ממשיך לנסוע. ההוא ממשיך לנסוע גם כן. פונה לכיוון ההפוך מהבית שלי. הוא גם פונה לאותו הכיוון. וכל כל הסיפור הזה היה משהו כמו דקה - לא יותר מזה! אבל אני, ישראלי שאמריקה בעיניו זה רוצחים מטורפים (בין היתר) - בפאניקה של החיים. בשיא הלחץ הבאתי טיסה לתוך תחנת דלק קרובה, רצתי לתוך החנות ועשיתי את עצמי קונה. ההוא נכנס לחניה של התחנת דלק, הביא עוד פרצוף מפחיד, ונסע. ואני................. לא יודע אפילו איך להסביר את זה - כבר ראיתי את המוות
והמוכר האינפנטיל בתחנת דלק אפילו לא שם לב שאני כמעט נופל על הנעליים שלו ומתחנן שיציל אותי (אתם חושבים שאני היסטרי? זה לא הסוף) אני נכנס הביתה אחרי נסיעה מסוייטת של דקה וחצי (מזל שאני גר בבלוק של הסופר והתחנת דלק
) מכניס שני בייגלז לתנור, שם אותו על חום של 200 מעלות והולך למחשב. נכנס לפורום, קורא איך גפן הופכת אט אט למפלצת מרושעת (
) ומריח ריח שרוף. יענו מה, תנור אמריקאי שורף טוסט בדקה וחצי? מה קרה? מלחמה? עכשיו לך תיפטר מהריח בדירת שני חדרים
ונראה לכם שנגמר????? אני חוזר למחשב כולי עצבים וחששות, מציץ בכותרת של הפורום, והפורום עושה לי - GUY K, אמא שלך מחפשת לך דייטים? ואני כבר מנסה לחשוב באיזה קשר ליילה שמה את הלינק הזה ואיך אני אסביר לה במילים נוקבות שעל אמא שלי אסור לדבר מטוב עד רע!!! קופידון. כו*******מממו. (עשיתי אמבטיה, אכלתי כיבוני וניל עם גלידה תות, הכל בסדר, אבל שלא יקרה שוב)
חזרתי לי הביתה מהעבודה, הורדתי את החבר בבית והלכתי לסופר לקנות גלידת תות (יש לו כאב גב אז הייתי צריך ללכת לבד