מיני וואן

י-וס-י

New member
מיני וואן

שלום לכולם, הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי מיני וואן, אני מחפש מיני וואן מרווח וטוב עם הכי הרבה איבזור, מה הייתם ממליצים מתוך כל שוק המיני וואנים הקיימים .

שי ©

New member
כמה אנשים? בנזין או דיזל?

ידני או אוטומט? חדש או משומש? כמה כסף? שי

י-וס-י

New member
מיני וואן

רק אוטומט, ואני מדבר על חדש כמובן, כמות האנשים פחות חשובה כי אני לא קונה בגלל ה-7 מושבים אלא בגלל שאני אוהב מיני וואנים ומכוניות גבוהות.

אילן די

New member
רגע רגע

כן, בין המיניוואנים שנמכרים בארץ אין כנראה תחרות לוויאג´ר של קרייזלר אבל אם אתה רק רוצה לשבת גבוה אז למה מיניוואן ? לך על SUV (כבישטח) בגודל מלא כמו פג´רו או פראדו. לפחות לא תיראה כמו עקרת בית...

teen17

New member
אבל יש הבדל גדול מאוד בין......

מיני וואן לבין קינג או פראדו ארוך וההבדל הוא במחיר כמעט פי 1 וחצי מהקריזלר (וזה הבדל משמעותי) בשאר הדברים הקינג לוקח ובגדול אבל הבעיה שלו הוא שהוא צריך מיגונים והרבה. גל.

מצמץ

New member
../images/Emo32.gif

העלתה לי זיכרון נעים על HOBBYCAR PASSPORT הצרפתית. מכונית גבוהה (יען מיניוואן ל5 אנשים), נוחה מאד, פאר, ביצועים, 200 כ"ס... ואם אינני טועה הדגם עודנו מיוצר ונמכר בכמויות קטנות. ואפשר לעשות לה יבוא אישי (רמז...) מצמץ, מתענג על נוסטלגיה, אע"פ שהPASSPORT היא עוד עדכנית.

י-וס-י

New member
האמת היא שחשבתי על ג´יפ

אבל אין איבזור ונוחות בג´יפ כמו במיני וואן, וגם ג´יפ זה בעיני גס ואני אוהב עדין יותר, הצמיגים עבים וגדולים וגסים כאלה, ואין איבזור כ"כ בגי´פ כמו במיני וואן, למשל בקרת אקלים בקרת משיכה בקרת שיוט וכו´, ומה דעתכם על אופל זאפירה ?

teen17

New member
מה???

אתה צוחק נכון? בקינג ובפראדו אתה מרגיש כמו מלך יחסית למיני וואנים אחרים. על מה אתה מדבר? גל.

itzik93

New member
מה הקשר ?

הוא מחפש אוטו מאובזר ויחסית "עדין" - המיניוואן הוא התשובה עבורו (מה גם שמיניוואנים לרוב יותר בטוחים אקטיבית ויותר נוחים מרוב ה"ג´יפים"). איציק

י-וס-י

New member
אני לא רוצה את האוטו שלי כדי לעשות

רושם, ולהיות מלך על הכביש, אני רוצה להיות מלך בתוך הרכב ליסוע נוח ולהתפנק מהאיבזור של הרכב.

ranfin

New member
אני עם דרור, הוויגר ../images/Emo45.gif

חרשתי איתה באר"הב מסן פרנסיסקו דרך תהו ועודמספר פארקים לאומיים בקליפורניה ומשם ולוגס במשך 3 שבועות ופשוט היה תענוג. מאוד נח לנהג ולנוסעים, מרוווח ומנוע חזק. בארץ אני לא יודע עם איזה רמות גימור הוא מגיע, אבל שווה בדיקה מקרוב.

ortazzz1

New member
חייב להציע ../images/Emo70.gif

אני יודע שאין הרבה אנשים שמוכנים להראות את עצמם ברכב הזה אבל..... פיאט מולטיפלה
כן, רכב ממש מכוער (לפי דעתי) מבחוץ אבל פנימית..... וואו...... חבל"ז נוח, רחב, ממש תענוג... לא רציתי לרדת מהרכב הזה..... בכל מקרה, אני לא סוכן של פיאט (למרות שזה נשמע ככה
) אבל ממש התלהבתי מהרכב הזה

למעלה