מיני הופעה...

ringo rulz

New member
מיני הופעה...

הייתה לי היום הופעה מיני כזו של שיר אחד עם להקה מאולתרת של כמה נגנים מהכיתה...היו לנו יומיים שהתאמנו הרבה אבל זה עדיין רק יומיים... קיצור הייתה הופעה גרועה לגמרי...לקהל נמאס, היו זיופים, אחד מהגיטריסטים שכח את התפקיד שלו ועשה תפקיד של אחר...זו הייתה ההופעה הכי גרועה שהייתה לי...עכשיו חושבים שאני מתופף גרוע, השמועה תעבור ואני לא אצליח להרכיב הרכב נורמלי מחברים בביצפר, או שאקבל יחס של מתופף גרוע מהנגנים האחרים...הרסתי מוניטין של מתופף..

dw drum

New member
כן אני מכיר את המצב טוב מאוד..

גם לי הייתה הופעה כושלת שגרמה לתיפוף שלי להיראות מעפן ולא ברמה אבל שחשבתי על זה הגעתי למסקנה שזה לא חשוב כי אני יודע שאני מתופף טוב ואין לי צורך להוכיח את זה לחברים שלי ואני אוכל למצוא הרכב שלא בהכרח שמע על אותה הופעה ואם הם יאהבו את זה לא חשוב מה כל השאר חושבים העיקר שאתה מודע ליכולות שלך גם אם לא הוכחת אותם לאנשים..

cheshire catz

New member
תרגע..

אתה כולה אומר ללהקה שאתה רוצה להיות בה את האמת, שההופעה הייתה מסריחה ולא התאמנתם וחרא ותבקש שיראו אותך מנגן בכל מקרה, זה לא כאילו יש להם סיבה לא להסכים אחי..

GhostDrummer

New member
נצל"ש:

הזוי לחלוטין: לכבוד : מנהל הביטוח הלאומי שלום רב אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהייתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז"א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האימא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי . לאור הדברים הנ"ל אני מבקש לדעת אם בני שהוא גם דודי וגם גיס של אבא ואחיה של אמי החורגת זכאי לקבל קצבת ילדים? בכבוד רב משה כהן

BlockBusta

New member
קלעת 100% לכל הפעמים שניגנתי לאירועים

בבית ספר... יש כל הזמן אווירה של חאפריות כזאתי.. לא מתאמנים מספיק, הכלים לא מכוונים.. וחוצמזה, שכל השירים הם שקטים אז לא יוצא לי לעשות מעברים מטורפים
או סתם לתת בראש בכלליות

g d r

New member
אוי בקטנה אחי זה קורה לכולם...

מספיקה עוד הופעה אחת כדי להראות ההפך..

kfirshap

New member
אז חושבים אז מה זה אומר שאתה גרוע?

יהיו לך עוד הופעות גרועות ועוד הופעות מעולות ועוד הופעות בינוניות ואף הופעה לא תעשה אותך טוב יורת או טוב פחות אז הם קצת פחות מתלהבים ממך אז מה? העיקר שאתה נהנה ואתה יודע לנגן ואתה טוב בזה=] פעם הבאה הם יזילו עליך ריר

למעלה