מינית.

מינית.

אני וחבר שלי כבר המון זמן ביחד.
יש רק בעיה קטנה, אני מאוד מינית והוא.. הרבה פחות.
זה דיי מתסכל, כי הוא בצבא והוא חוזר פעם בשבועיים .. ובסופ"ש הזה שהוא בא אנחנו שוכבים בערך פעם אחת וגם לפעמים זה מרגיש לי שזה רק כדי לנסות "להשתיק" אותי.
גם הסקס שלנו מאוד רגיל כזה.. בלי תנוחות יותר מידי מיוחדות, דיי קצר ובלי הרבה משחקים .. זאת אומרת כן אני מאוד נהנהת ויש המון תשוקה ומזמוזים לפני, אבל הייתי רוצה לנסות גם קצת לגוון למרות שאני לא בטוחה שהוא כלכך ירצה, מה לעשות?

Maldini Girl

New member
לדבר!

תמיד החשק המיני שלו היה נמוך משלך? ותמיד החשק המיני שלו היה נמוך? לנסות לברר מה עובר עליו, למה זה ככה, אם יש לו בכלל רצון ונכונות לגוון וללכת לכיוון שלך.
אולי אם תנסי "לפצח" את הרגשות שלו תגלי שגם לו יש כל מיני פנטזיות ואז תוכלו ללכת לכיוון של מה שהוא רוצה.

תשובה

לפני שהוא התגייס לצבא ועוד לא שכבנו היינו עושים את זה על ייבש בערך כמו 4-5 פעמים!
ונורא התלהבתי מזה וכלכך רציתי כבר שזה יתקדם, הוא התגייס והוא עייף והכל, אז יותר קשה לו שנשכב.
דווקא בגלל שהוא בצבא הייתי בטוחה הוא יחזור בסופי שבוע והוא מאוד ירצה, לצערי זה לא ככה.
וכן מאז שהוא התגייס החשק המיני שלו נמוך משלי..ואני המון פעמים מן רומזת לו כזה למה זה ככה והוא סתם אומר שזה מאוד מאוד מעייף אותו .. :(

Ein Li SaFek

New member
לדבר! (2)

קודם כל אני מסכים לגמרי עם המנהלת : אין דרך לפתור את זה למעט בדיבורים.

יש המון סיבות ללמה מישהו לא ירצה לשכב עם מישהי. אני אהיה נחמד, אז אני לא אגיד אף אחת שעולה לי לראש. אני כן אגיד שצבא (גם קרבי) זה לא תירוץ. אפילו בימים שאתה הכי עייף בצבא, אתה מפנטז על הרגע שתגיע הבייתה ו_____ את החברה שלך (השלימי את החסר לבד)
וגם אם אתה חוזר בשישי אחרי שבוע שלא ישנת, איפשהו בשישי-שבת אתה אמור לנוח מספיק וזה לא הגיוני שתמשיך להיות "עייף".
אז גם אם אני נחמד, אני אגיד שזה נשמע יותר מדי כמו תירוץ.

אופציות:
1. דברי איתו, ונסי להבין מה קורה. לפי הדברים שלך (אם כי זה נשמע כאילו שמרתם את הסקס לגיוס שלו מסיבה הזויה כלשהי בתור מתנה, ואז אין לך התנהגות רגילה שלו לפני ואחרי אלא רק דברים שפחות נחשבים כמו זיון יבש) אני לא מצליח להבין אם הוא כן היה או לא היה בחור מיני יותר בעבר, ועכשיו ההתנהגות השתנתה או שזה פשוט עקבי.
תנסי לחשוב ולענות על זה.

2. דברי איתו. בלי לדבר, זה לא יעבוד... את חייבת לדבר עם הבחור ולהבין מה קרה. יכול להיות שהוא באמת בחור פחות מיני ממך, יכול להיות שהוא מחזיק באיזה חשש (הזין שלו קטן מדי לדעתו, הוא גומר מהר מדי, הוא לא מספק אותך לדעתו, הוא חושב שהוא גרוע בסקס, שהוא מכוער, שמן, מקריח, שעיר או כל שטות אחרת שגורמת לו לדימוי עצמי נמוך)
(דרך מעולה היא לספר לו על משהו שאת לא אוהבת בגוף שלך ולנסות להגיע איתו למשהו דומה אצלו)

3. דברי איתו!
יכול להיות שהבחור פשוט לא מעוניין בסקס מסיבות אחרות (אשמה?)
ועימות יכול לעזור

4. דברי איתו!
כמו שהמנהלת אמרה, יכול להיות שיש לו פנטזיות שמגרות אותו יותר (אולי הוא פוחד לספר עליהן כי הן מוזרות מדי)

5. תמיד יכול להיות שהבחור פשוט לא מיני כמוך.
חשק מיני לא זהה אצל כל בני האדם
ואם את בחורה שרוצה סקס 3 פעמים ביום, והוא מוכן לפעם בשבועיים במקרה הטוב, אולי לא מתאים שתהיו יחד...

אז אני מציע שתחשבי שוב : האם הוא היה מיני יותר בעבר, ועכשיו הרבה פחות, או שזה אותו הדבר (ואז הסברתי 1-4 נכנס לתוקף)
או שהוא מעולם לא היה מיני ואת צריכה להחליט, (סעיף 5) כי מיניות חשובה בקשר לא לפחות מאהבה... ואם אין התאמה בנושא, זה סתם יתסכל את כל המעורבים.

:)

חח אני חייבת להגיד שהתשובה שלך הייתה אדירה, גם צחקתי וגם עזרת!
אממ א. הסקס לא הייתה מתנה לגיוס חח יש בנינו הבדל של 3 שנים, במקרה יצא ככה שהפעם הראשונה שלנו הייתה כשהוא בצבא.
ב. לפני שהוא התגייס (או אם חושבים על זה מאז שהתחלנו לשכב) הוא היה יותר מיני.. איפשהו שם שהלחץ התחיל, גם הצבאי וגם אולי המיני, הוא כאילו הלך 50 צעדים אחורה!
ג. אני מאוד אוהבת אותו, הוא מדהים, אני נהנת גם בכמה וכמה פעמים שאנחנו שוכבים .. עולה לי בראש שאולי לא מתאים כי כל פעם אני אומרת לעצמי.. וואי איך הייתי רוצה עכשיו מישהו שיעשה לי .. ככה וככה וככה :)
אבל עדיין אני לא רואה את זה כסביה מספיק נכונה לזרוק הכל.
ו-ד. כבר דיבנו בעבר והוא אמר שהוא לא רואה שום שינוי בין פעם להיום, הוא טוען שפשוט זה מעייף אותו מאוד, זה לא בריא.. וכל הדברים שבחור נורמלי בן 20 לא חושב עליהם.

שכחתי לענות על משו ?!

Ein Li SaFek

New member
עכשיו את קצת יותר ברורה

כמה זמן נמשכת הסאגה הזו של התגייסנו ועכשיו עושים סקס ועייפים?
טוב, הבנת אותי
ואגב, את הראשונה שלו?

לא הבנתי אגב מה לא בריא... לדעתו.

ו... עד כמה הסקס (ללא החדירה) היה משהו שהוא היה יוזם, נהנה, רוצה ומושך אותו כמה שיותר זמן לפני השילוב של החדירה?

וד"א, כמה זמן אתם יחד?

תשובות

בערך אחרי חודשיים אחרי שהוא התגייס זה התחיל וכן אני הראשונה שלו.
גם אני לא ככ מבינה מה לא בריא, זה למה זה נשמע לי כמו קצת תירוץ או סתם לחץ שהוא נתקע עליו וזה עוצר אותו.
שזה היה ייבש הוא יזם הרבה יותר, היה להוט יותר ואני גם הייתי נהנת יותר(למרות שאני פשוט מאוד אוהבת סקס חח)..
כשהחלטנו שהגיע הזמן מאוד התלהבנו ושנינו היינו נורא להוטים.. אבל איפשהו בהמשך זה נעלם.
ואנחנו ביחד שנתיים.

Ein Li SaFek

New member
"בואי ניקח לנו יום" (שלמה ארצי)

הזכרת לי את השיר הזה עם המילים המדהימות :
"בואי ניקח לנו יום, ונשכב כל היום,
לא נעבוד, ונשכח איזה יום,
ולא יראו אותך, ולא יראו אותי,
ולא נצא מהמיטה, ונשאר חבוקים..."

למעט העובדה שהחבר לא רוצה להשאר במיטה :)

אז מה שאת מספרת לי שכמעט שנתיים (או איפשהו בין שנה לשנתיים) אתם שוכבים, וכמעט שנתיים הוא "עייף" ואומר שזה "לא בריא" ושאר ירקות?

Ein Li SaFek

New member
את מאוד מהירה.

תעיפי מבט בתיבה הפרטית - יש משהו שלא רציתי לשאול בפומבי.

למעלה