מינימל קומפקט. איזה דיסק שלהם כדאי לי לקנות? הדיסקים שלהם יקרים? אפשר עדיין לקנות אותם בכלל?
1 1Reebok New member 23/12/05 #1 מינימל קומפקט. איזה דיסק שלהם כדאי לי לקנות? הדיסקים שלהם יקרים? אפשר עדיין לקנות אותם בכלל?
B Bari west New member 23/12/05 #2 יקרים מאודד אני ראיתי כמעט את כולם בתו השמיני והם עלו בין 60 ש"ח-120 ש"ח
S salinder New member 23/12/05 #3 הממ לי יש את הדיסק הראשון של האוסף (60 ש"ח) ואת רג'ינג סולס (50 ש"ח). לא מאוד יקר. גם ראיתי באוזן השלישית בתל אביב אוסף דיי נכבד שלהם וגם את הדיסק של גיטהד (מלכה) וכולם בסביבות 50 שקלים (יש שם גם פסקולים)
הממ לי יש את הדיסק הראשון של האוסף (60 ש"ח) ואת רג'ינג סולס (50 ש"ח). לא מאוד יקר. גם ראיתי באוזן השלישית בתל אביב אוסף דיי נכבד שלהם וגם את הדיסק של גיטהד (מלכה) וכולם בסביבות 50 שקלים (יש שם גם פסקולים)
B ben4ever New member 23/12/05 #5 ברוב המקומות,הדיסקים דיי יקרים עם אתה רוצה לחסוך בעלויות כספיות,אני ממליץ על האוסף (לא המארז המשולש),שהוא לא יקר כ"כ. מהאזנה לדיסקים,"raging souls" הכי טוב לדעתי
ברוב המקומות,הדיסקים דיי יקרים עם אתה רוצה לחסוך בעלויות כספיות,אני ממליץ על האוסף (לא המארז המשולש),שהוא לא יקר כ"כ. מהאזנה לדיסקים,"raging souls" הכי טוב לדעתי