מינימום נדרש..?

lsshay

New member
מינימום נדרש..?

שלום חברים, אני בשלב בדיקת יכולות המימון לרשיון הטיס ומאד נהנתי מהדיונים הרחבים בנושא הקורס. לא הצלחתי למצוא מידע לגבי המינימום הנדרש לשמירת כשירות לאחר שאחזיק ברשיון? תודה מראש,

מינימום נדרש

לפי החוקה 10 שעות טיסה בשנתיים האחרונות (בכל רגע ורגע, כלומר, אם אתה מסתכל בלוג-בוק אחורנית שנתיים, אז ברגע הבדיקה צריכות להיות לך רשומות 10 שעות במשך 24 החודשים הקודמים לתאריך הבדיקה) ומבחן רמה אחת לשנתיים (עם מדריך - לא עם בוחן של מנהל התעופה). זה עבור רשיון פרטי ללא הגדרים מיוחדים (מכשירים, לילה וכד´). בהצלחה!

דרישות מינימום להחזקת רשיון טיס

לגבי GA -- עד גיל 40, 6 שעות בשנה או 10 בשנתיים (היינו -- 5 שעות בשנה מינימום). מעל גיל 40 הדרישות "מתרככות". אם אתה עומד להוציא רשיון בכדי לטוס את המינימום הנדרש בלבד המלצתי היא שאל תכנס לזה בכלל. קנה אוטו או תשקיע במשהו אחר. ואני אומר את זה מנסיון. או שתוציא רשיון על אולטרלייט ובכסף שישאר לך (כחצי מעלות הוצאת רשיון על ססנה) קנה עם שותף/ים מטוס (עם מנוע תעופתי 4 פעימות). עלות שעת טיסה באולטרלייט נמוכה בהרבה מעלות שעה על ססנה 152. ראה דיונים נרחבים (ומתישים) בנושא בארכיון. ואת זה אני אומר בצער (כי אני לא הייתי מספיק חכם לעשות את זה...)

ZeevRozenek

New member
Yoav - don`t regret

you gained your GA liscence. With an Ultralight you could not fly over Herzliya coastline and shoot those great photo`s... By the way, I have e-mailed you the photo of my Eurofox ZevvRozenek, Modena,Italy

אז"מ מול ג´נרל

מה קורה כשיש רשיון פרטי עם הגדר אז"מ, ובשנתיים הנ"ל טסים רק על אז"מ (לצורך העניין - יותר מהמינימום הנדרש), ואחת לשנתיים עושים את הרענון הנדרש עם מדריך בג´נרל כך שיתפוס גם לג´נרל וגם לאז"מ. האם זה מספק כדי לשמור על הרשיון הפרטי?

שמירה על רשיון פרטי

לא מזמן עלתה כאן לדיון השאלה שהעלית, אם כי בצורה קצת שונה. כל עוד אתה עומד בבדיקות הרפואיות בזמן וכל עוד אתה עושה את בחינת הרמה שלך כנדרש, אין איש יכול לשלול את רשיונך! אלא, חברות השכרת המטוסים עלולות (וזה מה שהן באמת עושות) לדרוש ממך ניסיון של מספר שעות מסויים כטייס מפקד על סוג כלי הטייס שאתה רוצה לשכור, אם בכוונתך לקחת נוסעים. ייתכן כי זו תהייה גם דרישת הביטוח. אך רשיונך שריר וקיים!!!!! אריאל אריאלי

למעלה