מיניות?!

push100

New member
מיניות?!

ככה...אולי תוכלו לעזור לי..בתקווה.. אני בת 21.. נמצאת במערכת יחסים שנתיים וחצי עם בחור מדהים מכל הבחינות. אך בעיה קטנה יש לי.. אני לא מצליחה לגמור איתו! כבר שנתיים לא גמרתי אלא באוננות כשאני לבדי..אפילו לאונן מולו אני לא מצליחה לגמור! עשינו אינסוף שיחות..כי הרי גם הוא לא כל כך משקיע בלרדת לי או לעשות לי ביד..הוא משקיע כמה שניות טובות, ואז גומר בעצמו והכות נגמר. אמרתי לו אינספור פעמים שזה מציק לי, שאולי נגוון? נביא סרט כחול< נביא צעצועים..ושומדבר לא עוזר... הוא אומר ש"כן כן חייבים לעשות את זה אנחנו נגוון.."...אך בעצמו לא עושה כלום... ולי נמאס לדבר.. ועוד יותר לא רוצה לעשות..הבן אדם לא מעוניין. ומה אני? לא נהנית מסקס~! הסקס שלנו נמשך 10 דקות גג... הוא הראשון שלי..ובמקום לגוון לראות דברים חדשים בסקס אני נתקעת ככה... אני אוהבת סקס.ונורא אוהבת את החבר שלי..אך מה לעזאזאל עושים במצב כזה????? בר

שגיתא

New member
היי לך ../images/Emo54.gif

היי חמודה לטעמי את צעירה מידי למרות האהבה להתקע עם בחור שלא ממש מעריך אותך מספיק
אם לא לרדת לפחות להשקיע בלענג ביד על אחת כמה וכמה אם הוא גומר מהר יחסית , לדעתי יש לך 2) אפשרויות 1) כמו שהוא לא יורד לך פשוט לא לרדת לו אפילו כדי להתריס לקנות ויברטור ולהנות ממנו ולא להשקיע בעינוג שלו שיטעם את מה שהוא עושה אם שיחות לא עובדות אז מעשים אולי כן, למרות שלטעמי הרצון לענג ולפנק צריך לבוא מהגבר או מהאישה והצד השני לא צריך לבקש, אפשר לבקש דברים מיוחדים או נגיד עוד פעם אבל הצורך הבסיסי צריך להיות מתוך האני הפנימי 2) אני הייתי עוזבת מי שלא מספיק אוהב אותי כדי לרצות בהנאה שלי גם בצד הפיזי (ומלך אל תקרא לזה אגרסיביות
) בסטוצים לא חייבים לספק אחד את השני, אבל ביחסים לאורך זמן לא הגיוני שצד אחד יהנה והשני לא, בעיקר בחורה שמעידה על עצמה שנהנית ממין ויודעת שיש משהו טוב יותר, ובכל זאת צעירה, או תצהירי בפניו שאם לא יעמוד במשימה תצטרכי לחפש טובות הנאה אצל מישהו אחר לצערי אין לזה פתרון קל, רק תזכרי אולי סקס זה לא הכל בחיים, אבל בטח לא צריך לוותר עליו לכל החיים
, שגיתא

היי בר וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תתחילי מלהבהיר לו עד כמה המצב לא מתאים לך ומהווה בעיה. כשיהיה לו באמת ברור מה זה אומר מבחינתך, הוא יוכל לבחור כבר האם הוא ממשיך להתעלם או עושה משהו בנידון...

מה את רוצה שיעזרו לך???

את עושה מה שצריך,תמשיכי ללחוץ עליו וזהו. ונרמז מכתיבתך שאת עושה לו כמין טובה שאת לא לוקחת ממנו הפסקה ומנסה עם אחרים.. אז לא,את לא.

למעלה