אוי עופר עופר...../images/Emo8.gif
תראה ... איך שלא אענה על שאלה זו אני מסתבך ... שוב, הדבר תלוי בעיניי המתבונן או המתעניין בסביבה החברתית בה הוא שרוי .. שכן, המיתוס המערבי מחנך לערכי הרזון, וכל זאת בעשרות השנים האחרונות. מאידך חברות אחרות סוגדות לנשים הבשלות האמתיות ולא קולבי הבגדים בעלות ניצני שדיים. אני באופן אישי חושב שמיניות של אישה שמנה היא שונה, טובה לאין ערוך מכל מתלי הקולבים הקוראות לעצמן נשיות, אני עושה הכללות ??? אז מה נוח לי עם זה במקרה זה, למרות שאני שונא
לעשות הכללות. בוא ואלחש לך באוזן למה מיניות של אישה מלאה \שמנה היא אחרת. כי כשאתה נמצא עם אישה שמנה, אתה מרגיש רכות, אתה מרגיש את הצורה המושלמת, יצירה של שלמות ועגלגלות, אין פינות חדות. הכל זורם בקווים עגולים, קיימת סימטריה של עגלגלות, כאשר אני רואה את אותה עגלגלות זה מעורר מכל הבחינות. אני חושב שמיניותה של מלאה\שמנה היא שונה עמוקה יותר
, יש רוך גופני טבעי, ורוך מחשבתי, זרימה. אם נעזוב את הפן הבריאותי המטופטף לנו בדבר השמנה ( שכמו כל דבר שהוא מופרז הוא מסוכן), הרי שכלהתרביות ללא יוצא מהכלל ראו בגוף המלא מודל לפריון ונשיות. ולסיכום......... לדעתי ( ויסלחו לי כולם) להיות שמנה זה אופי, אולי הכרתי שמנות מעטות בחיי
אבל כל אחת ואחת מהן היתה עולם מדהים
בפני עצמו. כן אני עושה הכללות, אבל במקרה הפרטי שלי ההכללה עובדת. ושמישהי תנסה לתקן אותי ...