מיניות....

עופר 123

New member
מיניות....

האם מיניות של האשה השמנה נתפסת כמיניות אחרת? האם היא באמת אחרת, או שמא זהו מיתוס חברתי? חוו דעתכן/ם. (זה ממש נשמע כמו המבחן שיצאתי ממנו...יש לי דז'ה וו)
עופר

yogibear

New member
אוי עופר עופר...../images/Emo8.gif

תראה ... איך שלא אענה על שאלה זו אני מסתבך ... שוב, הדבר תלוי בעיניי המתבונן או המתעניין בסביבה החברתית בה הוא שרוי .. שכן, המיתוס המערבי מחנך לערכי הרזון, וכל זאת בעשרות השנים האחרונות. מאידך חברות אחרות סוגדות לנשים הבשלות האמתיות ולא קולבי הבגדים בעלות ניצני שדיים. אני באופן אישי חושב שמיניות של אישה שמנה היא שונה, טובה לאין ערוך מכל מתלי הקולבים הקוראות לעצמן נשיות, אני עושה הכללות ??? אז מה נוח לי עם זה במקרה זה, למרות שאני שונא
לעשות הכללות. בוא ואלחש לך באוזן למה מיניות של אישה מלאה \שמנה היא אחרת. כי כשאתה נמצא עם אישה שמנה, אתה מרגיש רכות, אתה מרגיש את הצורה המושלמת, יצירה של שלמות ועגלגלות, אין פינות חדות. הכל זורם בקווים עגולים, קיימת סימטריה של עגלגלות, כאשר אני רואה את אותה עגלגלות זה מעורר מכל הבחינות. אני חושב שמיניותה של מלאה\שמנה היא שונה עמוקה יותר
, יש רוך גופני טבעי, ורוך מחשבתי, זרימה. אם נעזוב את הפן הבריאותי המטופטף לנו בדבר השמנה ( שכמו כל דבר שהוא מופרז הוא מסוכן), הרי שכלהתרביות ללא יוצא מהכלל ראו בגוף המלא מודל לפריון ונשיות. ולסיכום......... לדעתי ( ויסלחו לי כולם) להיות שמנה זה אופי, אולי הכרתי שמנות מעטות בחיי
אבל כל אחת ואחת מהן היתה עולם מדהים
בפני עצמו. כן אני עושה הכללות, אבל במקרה הפרטי שלי ההכללה עובדת. ושמישהי תנסה לתקן אותי ...

boazt25

New member
למה מיניות של אישה שמנה

צריכה להתפס כמיניות אחרת? שמנות כמו רזות יש כאלו חרמניות יש כאלו פריג'דיות יש כאלו עם סטיות וכו'. אני לא חושב שבגלל שמישהי שמנה המיניות שלה שונה מזו של רזה.

נורה25

New member
אני מאמינה שבעיניין

הזה שאתה מדבר עליו, פרגידיות לא פרג´ידיות זה קצת שונה מהשאלה אבל אם אתה כבר מתייחס לזה אני באמת לא חושבת שזה קשור לבחורה. לדעתי זה קשור לגבר שהאי נמצאת איתו. ברור שמבחינת אופי היא יכולה להיות קרה יותר או חמה יותר בתור בן אדם. אבל אם גבר יגרום לבחורה להרגיש סקסית, מושכת וידע איך לבטא את זה מילולית ופיזית לא תהיה לו בחורה פרג´ידית במיטה. אני לא מאמינה ששמנה יכולה להיות פרג´ידית במיטה, אלא אם כן אתה תגרום לה להרגיש לא מושכת. דעה שלי.

נורה25

New member
אני חושבת שכן

אני חושבת שזה מאוד תלוי אם אתה מסכים עם המשפט האם שמנה זה אופי או לא. אני חשבתי על זה די הרבה ואני די מאמינה ששמנה זה עיניין של אופי. אני חושבת ששמנות באופי שלהן יותר חמות ואוהבות, יותר מעניקות ויותר מלאות שמחת חיים ויותר נהנות מהחיים (נו סתם אנחנו אוהבות לאכול??) ואם אוכל בשבילנו זה אחד מתענוגות החיים כך גם סקס (בשבילי בכל אופן) ואני יודעת שבתור אחת שאוהבת לאכול רק דברים טעימים
וכמה שיותר מגוונים ככה אני גם בסקס

yogibear

New member
נורה... אני מסתבך מרגע לרגע ../images/Emo6.gif

כן, כפי שאמרתי, שמנה זה עניין של אופי, ואם את לא עושה עניין מהיותך שמנה, ולא רואה עצמך כחריגה, עדיין בכ"ז יש משהו בשמנות שאין ברזות. צר לי אם תתעורר מהומת אלוהים בעקבות המשפט הבא, אך הוא מייצג את דעתי בלבד ( ולשמחתי גם את דעתך ) , ואשמח אם יהיו כאלו שיצטרפו לדעתי ולדעתך כמובן: אישה שיודעת להנות מאוכל, ואינה בעלת עכבות קולינריות, בד"כ מראה סימני שמחה רבים גם בתחומים עליהם אינני מרחיב את הדיבור מטעמי צניעות
לכן אין סיכוי שאי פעם שאהנה בשני תחומים מאנורקסית
. ללכת למסעדה אין סיכוי, ולחזור הביתה חבול בשל גופה המצומק
... מממממ אני לא בקטע של המזוכיזם. ולסיכום ... למה תמיד צריך להיות סיכום ??? יחי השומן ימוגר הרזון ....

סליחה שאני מתערבת (עלק סליחה!)../images/Emo3.gif

אבל יוגי...אתה יכול להסביר לי את פירוש המשפט "...אישה שיודעת להנות מאוכל, ואינה בעלת עכבות קולינריות, בד"כ מראה סימני שמחה רבים גם בתחומים עליהם אינני מרחיב את הדיבור מטעמי צניעות ....." אני מחכה בשקט...שלובת ידיים כמובן (מה פתאום שהידיים שלי יהיו במקום אחר...הידיים לא..אבל השיניים...אממממממ...) מקסימוששש

yogibear

New member
אמרתי או לא אמרתי שאני מסתבך ../images/Emo8.gif

מקסוש יקירתי ... יודעת את שאין דבר שאיני יכול להסביר, רוצה לומר, כל דבר שתרצי אני מוכן להסביר לך ...
אבל בין מוכן להסביר לך לבין רוצה להסביר לך סוררת קטנה ... המרחק הוא גדול ... לכן, יכול, כן ... רוצה ... לא ... זה ... חלק מהאילוף החדש... ספיישל לסוררות
ונורה .... אם עכשיו לא הסתבכתי .... אז אל תקאו לי יוגי ... ( אם ישאר ממני זכר ...
)

אינעל העולם ואישתו!!!!!!!!!!

חצוף אה? תפסת תחת כאן ליד כולם? (נו בטח! יש לך תחת ענק לידך לתפוס..) טוב חברים... הנני מודיע על חיסולו של יוגי....על היותו סורר בן אלף!!!! (ותסלחו לי שאני משתמשת בשפה יפה)... אז הוא בדיוק סיים להכין לי ארוחת צהריים...עוד נתשמע יותר נכון אני אחזור...הוא...אמממממממממ לא בטוח!

yogibear

New member
עופר הכל באשמתך ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תראה תראה איך הסתבכתי בגלל השאלה שלך ...
ממקסימה ושמנה ... הפכת אותה למקסי הזועמת ...
היא תחזור ... ואני לא ... ראבאק .. אינעל העולם ... איזה חוסר צדרק זה ... עופר עופר... אתה והשאלות שלך ..
יוגי ... שמקווה לשרוד גם אחרי שמקסי הזועמת תרגע ...
ויש לי רעיונות מצויינים איך להרגיע אותה ...

טוב חברים...אני נפרדת מהפורום...

ובשמחה!!! לכמה שעות...ימים...חודשים...שנים!!! שיוגי ירגיע אותי...אם הוא יהיה טוב...לא בטוח שאחזור...אולי אשחק לו אותה עצבנית....(כנראה שזה עובד
).. אז היום שלום חברים ותודה להורי שהביאוני עד הלום... אני מדליקה משואה זו.....לרגל הרגיעון של יוגי... יחי הרגיעון

yogibear

New member
יוגי עסוק בלימוד ה ABC

ומוטב לה לתלמידה שתרגע לה ומיד , שכן כמה מהאותיות דורשות ריכוז...

התלמידה....

שקטה! מוכנה וערוכה לפקודתך ...המפקד!!!!!! יאללה בוא כבר יה נקניק....קר לי...
המפקד....בקשה מיוחדת לי אליך אתה יכול להתעקב ב אות אחת מסויימת? פליזזז?

גלית35

New member
לדעתי יש מין סטיגמה שכזו שאשה../images/Emo20.gif

שמנה היא גם מינית יותר מאשה רזה,והגדיר את זה יפה יוגי. לעומת זאת דעתי היא שזה מאוד תלוי באשה עצמה ואיך היא מקבלת את גופה. וכמו בחיים יש כאלו שמנות קרות ויש כאלו חמות

מיכלי 23

New member
נשמע כמו קורס שאני לוקחת

המיניות של האישה השמנה היא מיניות אחרת כי אישה שמנה ברגע שהיאנפתחת לגבר היא הדבר הכי מיני שיש לעומת נשים רזות ומקלות שכול שמחת החיים שלהם נמצאת בדיאטה ובאיך שהן נראות ברגע שאת אוהבת את עצמך, ואת אוהבת את זה שאיתך המיניות שלך מתפרצת ושום דבר לא יכול לעצור בעדך

למעלה