מיניות

• פותח הנושא מ199
  • פורסם בתאריך

מ199

New member
מיניות

לאחרונה יצא לי להרהר ביני לבין עצמי... אתם חושבים שמניות ופתיחות מינית זה דבר מולד שטבוע בנו או נרכש? או שמא חינוך?
פתאום חשבתי על זה שמאז ומתמיד הייתי יותר מינית מהסביבה שלי, שזה תמיד עניין וסקרן אותי... וכך אני גם היום... ואילו חברות שלי שלפני 10 שנים היו פחות מחוברת לחלק הזה בהן ופחות פתוחות מינית כך זה גם היום... נכון שאם הזמן קרה איזשהוא תהליך אך בגלל נקודות התחלה שונות כך גם נקודות הסוף...
האם אתם חושבים שאתם יותר מיניים מהממוצע? (לא שאפשר לחשב ממוצע... אבל הכל עניין של תחושה..)

Ron W

New member
טרויוויאלי.. תלוי בנתונים הפיזיים שלך

מכונית ספורט עם מנוע טורבו לא נחה הרבה בחניה ומעסיקה את הנהג/ת
לעומת הטנדר המוזנח שמבאס להביט עליו רק שיגיע לחור כלשהוא ויחזור חזרה.
מאידך גם חסך או מועקה אחרת יכולה לעורר עודף אמביציות בתחום כזה או אחר.

גם אני תמיד הייתי

אדם שהמיניות והתחושתיות מאוד מרכזיים בחיים שלו.
סקס תמיד עיניין אותי ומאז שאני זוכרת את עצמי זה חלק ממני.
אני גם מאוד אוהבת אוכל וטעמים חדשים, מקומות חדשים בעולם והתנסויות שטרם חוויתי.
&nbsp
מצד שני, אני מכירה נשים שסקס לא ממש עיניין אותן עד גיל 30-
ופתאום משהו נפתח להן. (וההפך)
&nbsp
אז כמעט כמו כל דבר, זה גם מולד וגם נרכש.
&nbsp
&nbsp

אני למשל

גדלתי בבית מסורתי, שנושא הסקס היה טאבו
לא דיברו על זה בכלל, אסרו עליי לעשות סקס לפני החתונה, אמא שלי אסרה עליי לראות סקס והעיר הגדולה.
אני אפילו זוכרת שפעם אחרת ראיתי לידה את התוכנית, אבא שלי בדיוק אכל והיא אומרת לי "בגיל 18 אני אפילו ארשה לך לראות סרטים כחולים", נראה לי שהוא קצת נחנק כי שמעתי גיחוך :) סרטים כחולים אני רואה מגיל 15.
אני חושבת שבגלל שהסקס היה נושא שלא נוגעים בו, הסתקרנתי יותר. רציתי יותר והתחלתי לעשות סקס בגיל 17 וחצי.
וכמובן שהיא התעצבנה שהיא לא מצליחה לגדל אותי באווירה שמרנית כמו שגידלו אותה.

אני לא חושבת שחינוך זה קשור, את יכולה לגדול בבית פרסי (כמוני) עם חינוך כזה שינסה להרוג לך את המיניות ולצאת הכי מינית שאפשר.
וכן, אני יותר מינית מהממוצע, תמיד אמרתי שהייתי בגלגול הקודם שלי גבר, כל הזמן רוצה עוד.
(אבל אני לא מסתדרת עם ברגים ודברים אחרים בסגנון)

מ199

New member
בעיני מיניות לא שווה בהכרח לסקס

זה מעניין שאתן מתייחסת דווקא לסקס, בעיני אפשר להיות בתולה ולהיות מינית. כשאני מסתכלת לאחור, החשק המיני והמניות הייתה אצלי הרבה לפני שכל העם הגברי התחיל לעניין אותי...הרבה לפני שהתחלת לצאת גברים וכו'... זה תמיד היה חלק ממני, כמובן שבגילאים צעירים לא ידעתי לקרוא לילד בשמו...ורק היום בדיעבד אני מבינה את זה... אבל זה היה שם... אם באוננות אם בסקרנות למין וכו'...

מה הקשר בין מניות וגבר?

אישה מינית היא לא נשית בעינייך??
כי חדעתי זה הכי נשי שיש.

wild orchid

New member
30% מולד, 70% חינוך וחברה.

אם מישהו חושב שבראפגניסטן אין אנשים מיניים, הוא טועה טעות מרה אך החיים בחינוך שמרני תחת שלטונות קיצוניים מלמדים להסתיר את זה היטב.
ואומנם לא גדלתי תחת שלטונו של טאליבן אבל גדלתי בבית מאוד מאוד שמרני. תמיד הייתי יותר מינית מרוב האנשים בסביבה ואני עדיין כזו אך עד אחרי הצא הכל היה מודחק בגלל החינוך והחברה בה גדלתי.

Meried boy

New member
לדעתי

ממש לא קשור לחינוך, וברור שלא קשור למראה שלך, הכל ברגשות, יש אנשים פתוחים יותר ופתוחים פחות, כמון שהמרכת ההורמנאלית בגוף האשה משפיעה עד מאוד גם על זה,

מניות זה דבר מורכב

חוץ מצורך פיסי יש בזה המון פסיכולוגיה, אישורים, פיצויים, דרך לקרבה ואנטמיות..
&nbsp

dare devil ית

New member
יש לי תחושה שהקצוות זה יותר מולד

כלומר אלו שמאד מאד מיניים, ואלו שאמיניים
היתר נא על הסקאלה שבין תורשה לחינוך.

למעלה